Gość: greczynka IP: *.poznan.tktelekom.pl 16.07.03, 18:03 jedzie ktos z triadą 4.08 do paralii?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grek Re: paralia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:39 jade do paralii dzien wczesniej, ale z Bratniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radddek Re: paralia IP: dell:* / 172.18.1.* 18.07.03, 07:23 mozna wiedziec, skad to wspolczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: paralia 18.07.03, 18:33 Z doswiadczenia - wlasnego oraz mniej lub bardziej znajomych turystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: paralia IP: hpcache:* 18.07.03, 08:18 Rzeczywiście Paralia to nie najlepszy wybór. Zero greckich klimatów (zresztą podobnie jak na całej Riwierze). Typowo turystyczne miasteczko - hotel na hotelu - nie ma nawet miejsca na wybudowanie jakiegoś basenu. Do tego nie ma tam za bardzo gdzie spokojnie połazić. Po wszystkich ulicach jeżdżą samochody, a na chodnikach są poustawiane stragany, samochody zostawiają na środku skrzyżowania. Poza tym czułem się tam jak nad polskim morzem. Idąc ulicą i mówiąc "przepraszam" masz 90% szans że usłyszysz "proszę". Pozostali turyści to ruski, węgrzy, czesi, bułgarzy... Miasto demoludów. Niemcy tam raczej nie jeżdżą a oni wybierają czyste okolice. Jeśli masz wybór to już lepiej jechać do Olimpic Beach - ten kurort jest bardziej przyjazny turystom i ma ładniejsze plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj23 Re: paralia IP: *.kghm.pl 18.07.03, 11:49 Jestem trochę innego zdania. Byłem w Parali przez dwa tygodnie i bardzo mi się tam podobało, zwłaszcza ze względu na ten ruch i życie panujace w tej miejscowości co dla młodej osoby jest rajem. Faktycznie dla starszych osób, potrzebujących trochę spokoju idealnym miejscem jest Olimpic Beat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radddek Re: paralia IP: dell:* / 172.18.1.* 18.07.03, 13:40 To moze wiecie cos o wypozyczeniu samochodu i zechcecie sie ta wiedza podzielic (czy jest z tym problem, jakie ceny)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: paralia IP: hpcache:* 18.07.03, 14:11 Z tego co wiem to za wypozyczenie samochodu klasy miejskiej płaci się ok. 40EUR/dzień plus paliwo. Więcej nie miałem pytań ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radddek Re: paralia IP: dell:* / 172.18.1.* 18.07.03, 14:26 40 ?! Czy to nie pomyłka? Przepraszam, ale wydaje mi sie to nierealne, bez urazy. Na Maderze płaciłem 23 euro/dzień. SZOK, k..., SZOK!! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: paralia 18.07.03, 14:50 a wiec za matiza to 40euro/doba toyota yarys 60euro/doba tyle samo tzn 60ero/doba za jeppa suzuki. ja w zeszlym roku pozyczylem yaryssa i bylem bardzo z niego zadowolony. swietnie sie sprawdzil , ekonomiczny <malo pali>i klima zajebista. szybki ,nerwowy i pakowny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: paralia IP: hpcache:* 18.07.03, 14:55 Niestety to nie pomyłka. Takie są dziś ceny w Grecji. To przez te dobrodziejstwa Unii. Jeśli się tam wybierasz to przyszykuj gruby portfel. PS. Cena benzyny jest podobna jak u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: paralia 18.07.03, 18:35 Gość portalu: Johny napisał(a): <cut> > PS. Cena benzyny jest podobna jak u nas. Nieco nizsza, na szczescie. Ale podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: paralia IP: *.eu.org 18.07.03, 20:29 A co, jedziesz sama? Znam jednego goscia, ale on wybiera sie ze swoja fiancee. Odpowiedz Link Zgłoś