Gość: piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 14:04 czy ktoś był na Zakyntos z Big Blue w Tsilivi w hotelu Zante Maris jakie warunku, jaka plaża? Pascal pisze, że czsami woda jest zanieczyszczona??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo Re: Grecja - Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 14:40 wejdź na www.wakacje.pl, poczytaj wspomnienia cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Grecja - Zakynthos IP: *.allianz.pl 28.07.03, 17:52 Właśnie wróciłam stamtąd. Byłam tydzień. Spostrzeżenia - pokoje OK, duże, TV i lodóweczka, suszarka, wszystko nowe, duże łóżka, klima działa bez problemów, papierki toaletowe psują trochę romantyzm bo oczywiście po zurzyciu wyrzuca sie je do kosza (1) Żarcie paskudne więc jesli się zdecydujesz to tylko śniadania (i tak obowiązkowe) wokół tysiąc knajpek w których można się posilić. Basen raczej mały (ja wolę te olimpijskie rozmiary) i dla lubiących luksus leżenie przy nim może być wkurzajace (trwa wykańczanie hotelu więc odgłosu wiertarek itp zagłuszają przepływ myśli) za to na plażę dwa kroki a w drugim na prawo barze pyszne drinki po 3E i cień + stary dobry rok (polecam Red Amazon). Obsługa w hotelu miła i usłużna (no nie mieli termometru i warto wziać swój). Powtarzam jedzenie jak z Funduszu Wczasów Pracowniczych. Weź sobie pokój z oknem na ulicę tj. sąsiedni hotel, cisza i nikt nie zagląda do okien, w tych z oknem na basen świeci słońce cały czas i jest głośno od basenu a poza tym widać wszystko. Nie kupuj wycieczek z BB są droższe a w "mieście" (parę metrów) jest ofert bez liku. Zabierz coś na poparzenia słoneczne (pantenol i taką papkę pudroderm), chociaz apteka jest na miejscu - to po co przepłacać. Widziałm mnóstwo osób z wysypką ale raczej słoneczną (taką też maiałm ja - co stwierdził dermatolog) Morze czyściutkie, długo w morze ciagnie się płytka woda wiec super dla dzieci a dalej można też nieżle popływać. Nie licz na animację (raczej dla dzieci) dla dorosłych ale wokół pełno barów z możliwością potańczenia (z reguły trzeba samemu zainauguroiwać). Acha i raczej nie ma co zwiedzać - w sensie zabytków; raczej ładen miejsca z lądu i z morza. No dobra jak jakieś konkretne pytania to jutro chętnie odpowiem. Miłego urlopu. A. Odpowiedz Link Zgłoś