Dodaj do ulubionych

Grecja - Zakynthos

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 14:04
czy ktoś był na Zakyntos z Big Blue w Tsilivi w hotelu Zante Maris
jakie warunku, jaka plaża? Pascal pisze, że czsami woda jest
zanieczyszczona???
Obserwuj wątek
    • Gość: jajo Re: Grecja - Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 14:40
      wejdź na www.wakacje.pl, poczytaj wspomnienia

cześć
    • Gość: alik Re: Grecja - Zakynthos IP: *.allianz.pl 28.07.03, 17:52
      Właśnie wróciłam stamtąd. Byłam tydzień. Spostrzeżenia - pokoje OK, duże, TV i
      lodóweczka, suszarka, wszystko nowe, duże łóżka, klima działa bez problemów,
      papierki toaletowe psują trochę romantyzm bo oczywiście po zurzyciu wyrzuca sie
      je do kosza (1) Żarcie paskudne więc jesli się zdecydujesz to tylko śniadania
      (i tak obowiązkowe) wokół tysiąc knajpek w których można się posilić. Basen
      raczej mały (ja wolę te olimpijskie rozmiary) i dla lubiących luksus leżenie
      przy nim może być wkurzajace (trwa wykańczanie hotelu więc odgłosu wiertarek
      itp zagłuszają przepływ myśli) za to na plażę dwa kroki a w drugim na prawo
      barze pyszne drinki po 3E i cień + stary dobry rok (polecam Red Amazon).
      Obsługa w hotelu miła i usłużna (no nie mieli termometru i warto wziać swój).
      Powtarzam jedzenie jak z Funduszu Wczasów Pracowniczych.
      Weź sobie pokój z oknem na ulicę tj. sąsiedni hotel, cisza i nikt nie zagląda
      do okien, w tych z oknem na basen świeci słońce cały czas i jest głośno od
      basenu a poza tym widać wszystko.
      Nie kupuj wycieczek z BB są droższe a w "mieście" (parę metrów) jest ofert bez
      liku.
      Zabierz coś na poparzenia słoneczne (pantenol i taką papkę pudroderm), chociaz
      apteka jest na miejscu - to po co przepłacać. Widziałm mnóstwo osób z wysypką
      ale raczej słoneczną (taką też maiałm ja - co stwierdził dermatolog) Morze
      czyściutkie, długo w morze ciagnie się płytka woda wiec super dla dzieci a
      dalej można też nieżle popływać.
      Nie licz na animację (raczej dla dzieci) dla dorosłych ale wokół pełno barów z
      możliwością potańczenia (z reguły trzeba samemu zainauguroiwać).
      Acha i raczej nie ma co zwiedzać - w sensie zabytków; raczej ładen miejsca z
      lądu i z morza.
      No dobra jak jakieś konkretne pytania to jutro chętnie odpowiem.
      Miłego urlopu. A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka