Dodaj do ulubionych

CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA

IP: *.netlandia.pl 29.07.03, 00:34
czy ktos tam byl z neckermannem? a najlepiej na przelomie pazdziernika i
listopada, bo mam watpliwosci co do pogody? jak oceniacie hotel?

i co warto zwiedzic na cyprze, bo jade 1. raz (i jak zwiedzic - wycieczki
fakultatywne, czy na wlasna reke autobusami lub samochodem?)?

i czy nie za duzo tych pytan?

POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: Coli Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: 213.17.131.* 29.07.03, 10:50
      Czesc!
      Zerknij sobie na www.wyspygreckie.pl

Tam jest opis hotelu, jak rowniez maly przewodnik po Cyprze.
      Moze znajdziesz odpowiedz choc na jedno swoje pytanie ;)
      • Gość: duda Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.07.03, 17:51
        Gość portalu: Coli napisał(a):

> Czesc!
        > Zerknij sobie na www.wyspygreckie.pl
        >
        > Tam jest opis hotelu, jak rowniez maly przewodnik po Cyprze.
        > Moze znajdziesz odpowiedz choc na jedno swoje pytanie ;)

BYLEM NA TEJ STRONIE. SERDECZNE DZIEKI ZA LINKA! SUPER STRONA, POLECAM
        WSZYTSKIM. SA NAWET DO SCIAGNIECIA I WYDRUKOWANIA (BEZPLATNIE!) PRZEWODNIKI O
        CYPRZE I KRECIE ORAZ SPORO INFORMACJI O KOS I RODOS, PLUS INFO O POSZCZEGOLNYCH
        REGIONACH I HOTELACH. REWELKA! ZOBACZCIE SOBIE.
        • Gość: Marta Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.acn.pl 29.07.03, 21:17
          Ja byłam w zeszłym roku w Christofinii. Hotel jest bardzo fajny. Do plaży Nissi
          Beach jest dosłownie przez ulicę, a sam hotel położony jest w bardzo cichym i
          spokojnym miejscu. Obsługa milutka, wyżywienie smaczne.Pokoje są bardzo duże,
          codziennie sprzątane, jest czyściusieńko.Spory basen, fajna rodzinna
          atmosfera.Bardzo polecam, spędziłam tam fantastyczne wakacje.Jakbyś miała
          jeszcze jakieś pytania z przyjemnością odpowiem.
          • Gość: duda Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.07.03, 22:48
            Gość portalu: Marta napisał(a):

> Ja byłam w zeszłym roku w Christofinii. Hotel jest bardzo fajny. Do plaży
            Nissi
            >
            > Beach jest dosłownie przez ulicę, a sam hotel położony jest w bardzo cichym i
            > spokojnym miejscu. Obsługa milutka, wyżywienie smaczne.Pokoje są bardzo duże,
            > codziennie sprzątane, jest czyściusieńko.Spory basen, fajna rodzinna
            > atmosfera.Bardzo polecam, spędziłam tam fantastyczne wakacje.Jakbyś miała
            > jeszcze jakieś pytania z przyjemnością odpowiem.

a z jakiem biurem, czy z neckermannem? i kiedy, bo moze wiesz jakiej pogody
            spodziewac sie pazdziernik/listopad?
          • Gość: duda Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.07.03, 22:50
            Gość portalu: Marta napisał(a):

> Ja byłam w zeszłym roku w Christofinii. Hotel jest bardzo fajny. Do plaży
            Nissi
            >
            > Beach jest dosłownie przez ulicę, a sam hotel położony jest w bardzo cichym i
            > spokojnym miejscu. Obsługa milutka, wyżywienie smaczne.Pokoje są bardzo duże,
            > codziennie sprzątane, jest czyściusieńko.Spory basen, fajna rodzinna
            > atmosfera.Bardzo polecam, spędziłam tam fantastyczne wakacje.Jakbyś miała
            > jeszcze jakieś pytania z przyjemnością odpowiem.

acha, jak i co zwiedzac - bralas wycieczki fakultatywne (biuro, czy "na
            miescie"?), czy na wlasna reke autobusem lub samochodem?
            • Gość: Marta Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.acn.pl 30.07.03, 11:36
              Ja byłam z Neckermannem w sierpniu, więc pogoda była bardzo piękna i upalna,
              ale zawsze wiał lekki wiaterek więc nie odczuwało się gorąca.Jak tam jest na
              jesieni nie mam pojęcia. Neckermann generalnie jest solidnym biurem i na pewno
              na żadne przykre niespodzianki nie będziesz narażony.Jedynym mankamentem rok
              temu była rezydentka pani Gosia- jedyna rezydentka Neckermanna na cały Cypr w
              związku z tym wiecznie przemęczona, spóźniona i generalnie niesympatyczna.
              Co do wycieczek- ja nie brałam tam samochodu, bo na Cyprze obowiązuje ruch
              lewostronny i bałabym się prowadzić tak auto, jak przez pierwsze dni nie byłam
              w stanie przejść przez ulicę :)).Jeździłam fakultatywnie z Neckermannem.Bardzo
              polecam wycieczkę-Kourion, Limassol,Miejsce narodzin Afrodyty, Paphos.Zwiedza
              się niemal cały Cypr od wschodu do zachodu, a wycieczka jest bardzo
              interesująca.Zwłaszcza,że prowadzi je Polka, która od 20 lat mieszka na Cyprze,
              jest żoną Cypryjczyka i ma niesamowitą wiedzę o tej wyspie.
              Wycieczki z Neckermanna nawet nie są takie drogie, aczkolwiek same ceny
              wszystkiego na Cyprze są porażająco wysokie.
        • g.lubicz Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA 29.07.03, 21:37
          Gość portalu: duda napisał(a):
          >
          > BYLEM NA TEJ STRONIE. SERDECZNE DZIEKI ZA LINKA! SUPER STRONA, POLECAM
          > WSZYTSKIM. SA NAWET DO SCIAGNIECIA I WYDRUKOWANIA (BEZPLATNIE!) PRZEWODNIKI O
          > CYPRZE I KRECIE ORAZ SPORO INFORMACJI O KOS I RODOS, PLUS INFO O
          POSZCZEGOLNYCH
          >
          > REGIONACH I HOTELACH. REWELKA! ZOBACZCIE SOBIE.
          ----
          Primo nie drzyj ryja na ludzi, bo śmierdzi ci z gęby, secundo- spieprzać stąd z
          tą kryptoreklamą, ta wasza stronka to jest stronka jakiegoś biura podróży z
          Krakowa, zresztą dziadowska, zero zdjęć, porządnych opisów czy czegokolwiek
          innego.Podejrzewam ,że do żadnej Ayia Napy się nie wybierasz, tak se walnęłaś
          coby to swoje badziewie zareklamować.
          • Gość: duda Re: CYPR/AYIA NAPA/HOTEL CHRISTOFINIA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.07.03, 22:37
            g.lubicz napisała:

> Gość portalu: duda napisał(a):
            > >
            > > BYLEM NA TEJ STRONIE. SERDECZNE DZIEKI ZA LINKA! SUPER STRONA, POLECAM
            > > WSZYTSKIM. SA NAWET DO SCIAGNIECIA I WYDRUKOWANIA (BEZPLATNIE!) PRZEWODNIK
            > I O
            > > CYPRZE I KRECIE ORAZ SPORO INFORMACJI O KOS I RODOS, PLUS INFO O
            > POSZCZEGOLNYCH
            > >
            > > REGIONACH I HOTELACH. REWELKA! ZOBACZCIE SOBIE.
            > ----
            > Primo nie drzyj ryja na ludzi, bo śmierdzi ci z gęby, secundo- spieprzać stąd
            z
            >
            > tą kryptoreklamą, ta wasza stronka to jest stronka jakiegoś biura podróży z
            > Krakowa, zresztą dziadowska, zero zdjęć, porządnych opisów czy czegokolwiek
            > innego.Podejrzewam ,że do żadnej Ayia Napy się nie wybierasz, tak se walnęłaś
            > coby to swoje badziewie zareklamować.

IDZ SIE LECZYC! ZMIEN FORUM, BO NIC TU PO TOBIE. OBSESJE TO NA FORUM O
            MEDYCYNIE, ALE NIE WIEM, CZY TE O KRYPTOREKLAMACH BIUR PODROZY GDZIES LECZA. PO
            CO PISZESZ TAKIE BZDURY, NIE SZKODA CI CZASU? A JAK MASZ ODWAGE KOMUS UBLIZAC
            ("nie drzyj ryja na ludzi, bo śmierdzi ci z gęby") TO MIEJ TEZ ODWAGE PODPISAC
            SIE SWOIM NAZWISKIEM. NIESTETY ANONIMOWOSC INTERNETU POWODUJE, ZE ROZNE
            ZAKOMPLEKSIONE OSOBY WYLADOWUJA SIE NA INNYCH. ACHA, I JESZCZE JEDNO -
            INTELIGENCJO CHODZACA - NIE JESTM ONA, TYLKO ON...
          • maciek.lubicz Mamo! Ty jesteś taka mondra i kochana! Spam precz! 03.09.03, 15:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka