Gość: ja IP: 217.153.30.* 30.07.03, 12:28 Czy w sierpniu są na Rodos komary? Będę nad zat.Kalithea z dzieckiem i chcę wiedzieć, czy należy się mocniej zabezpieczyć w środki anty-komarowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loczki Re: Komary na Rodos??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 16:33 ja bylam na rodos w maju i mnie pociely strasznie!!! polecam raid ten co sie wklada do gniazdka. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Komary na Rodos??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 16:40 w lipcu tez byly ale gryzly nie na powietrzu ale w pomieszczeniach dlatego polecam Raid do kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komary na Rodos??? IP: 217.153.30.* 31.07.03, 14:23 dzięki bardzo w takim razie powiekszę swój bagaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia001 Re: Komaryna Halkidiki 31.07.03, 14:28 Gość portalu: ja napisał(a): > Czy w sierpniu są na Rodos komary? Będę nad zat.Kalithea z dzieckiem i chcę > wiedzieć, czy należy się mocniej zabezpieczyć w środki anty-komarowe nie wiem jak na Rodos, ale na Halkidiki komarów bylo w diabły, co osobiście odczułam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: Komary na Rodos??? IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 15:04 Ja co prawda byłam na Kos, ale to też Dodekanez...Komary były, gryzły mnie na dworzu, wieczorkami i spryciule, maskowały się tak, że nawet ich nie widziałam, tylko czułam efekt ich wizyt, niestety:(( Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia001 Re: Komary na Rodos???i w Possidi 31.07.03, 15:14 Gość portalu: chiara napisał(a): > Ja co prawda byłam na Kos, ale to też Dodekanez...Komary były, gryzły mnie na > dworzu, wieczorkami i spryciule, maskowały się tak, że nawet ich nie widziałam, > > tylko czułam efekt ich wizyt, niestety:(( A ja wygladalam na rękach / bo tam cięły / jak po ospie :-)))) A w nocy było tylko bzzzzzzzz Siatki w drzwiach balkonowych nic nie dawały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Komary na Rodos??? IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.10.* 05.08.03, 16:47 Właśnie wróciłem z Rodos z Kalithea. Hotel Kalithea Mare - w dzień komarów brak. Wieczorem włączano lampy UV, odstraszające komary, w miejscach zacienionych i placach zabaw dla dzieci. Tak więc siedząc wieczoren nie zaoserwowałem żadnych komarów. Znajomi byli w hotelu obok i też nie mieli problemów z komarami. Odpowiedz Link Zgłoś