Gość: welma IP: *.eranet.pl 12.12.07, 15:36 Witajcie Chce spendzić wakacje na Krecie w spokojnej okolicy możecie polecić jakiś dobry hotel nie drogi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeff Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 18:34 NAm podobalo sie Kissamos,male spokojne miasteczko,mili tubylcy,duzy plus w postaci najlepszych plaz na Krecie w promieniu 15 km - Balos i Fallasarna,a takze najblizej do Elafonissi,wszedzie mozna dojechac autobusem,no moze poza BAlos tam statek za 20 euro lub motobike. Niedaleko rowniez do Chanii,wiec w zasadzie wszystko co najlepsze na tej wyspie w zasiegu ręki.Bylismy w hotelu Kissamos Palace zwanym przez miejscowych Sunny Bay,za 1520 zl/os na dwa tygodnie z wyzywieniem, nawet piekielnie monotonnym w hotelu calkiem niezlym.....naprawde trudno narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.acn.waw.pl 12.12.07, 19:00 a z jakiego biura podróży ? i czy all inclusive ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welma Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:48 o tak all musi być , biuro to neckermann , itakai ewwntualnie triada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:12 polecam biuro Orbis,w ofercie Travel Time mają niedrogie hotele z wyżywieniem AL,w spokojnych miejscach,do tego wycieczka fakultatywna i auto na 1 dzień gratis.Byłam z nimi w ubiegłym roku koło Chanii,skorzystaliśmy z wycieczki na Santorini dopłacając tylko za transfer do portu w Rethymnonu i wypożyczyliśmy auto płacąc tylko ubezpieczenie,dzięki czemu tanio zwiedziliśmy spory kawałek zachodniej Krety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia. Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 18:40 Bardzo polecam hotel "Sirios Village" ( nie wiem czy dobrze napisałam!)ok.4 km od Chani.Bardzo dobry standart hotelu, pyszne jedzenie, miła obsługa i bardzo czysto.Okolica b.ładna, a co najważniejsze, dobra baza wypadowa by zwiedzić Kretę.Wróciliśmy baardzo zadowoleni i zauroczeni wyspą.W tym roku również wybieramy się na Kretę! Odpowiedz Link Zgłoś
kasbart_1 Re: Chce na Krete jaki hote ??? 26.01.08, 23:26 Byłam tam rezydentką, Siriosa raczej nie polecam, dużo rodzin z dziećmi, jeden wielki ul. Dużo hałaśliwych Rosjan i kupa Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina51 Re: Chce na Krete jaki hote ??? 28.01.08, 14:50 Na przeciwko wspomnianego Siriosa jest hotel Althea Village- ma go w ofercie orbis (Time Travel)- wprawdzie nie ma tam opcji all inclusive tylko HB (wg. mnie lepsza opcja jezeli chce się cokolwiek zobaczyć)ale za to jedzenie pyszne i róznorodne. Bylismy tam w zeszłe wakacje i polecam ten hotel z pełnym przekonaniem- czyściutko, kameralnie, bajeczny ogród, w którym rozlokowane sa przyjemne bungalowy- super:))Co ważne ma dość atrakcyjną cenę- sporo tańszą od Siriosa. Miejscowość- to Kato Doratso- nic szczególnego - ale baza wypadowa wyśmenita. Jeszcze raz polecam, na pewno tam wrócimy:) Ps. Do Bożeny- byliśmy w tym samym hotelu, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasbart_1 Re: Chce na Krete jaki hote ??? 29.01.08, 16:03 To fakt, Althea wydrywa z Siriosem, przemiła obsługa, ładny ogród:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Chce na Krete jaki hote ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 16:34 do Kaliny -tak byliśmy w tym samym czasie w Althea Village,hotel jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś