Gość: Asia IP: 193.108.194.* 27.12.07, 15:13 Witam, zasatanawiam się nad wyprawą na Cypr w pierwszym tygodniu stycznia z kilkuletnim dzieckiem. Czy warto wybrać się tam właśnie w tej porze roku? Będę wdzięczna za wszelkie informacje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-eve Re: Cypr w styczniu 03.01.08, 12:37 nie jestem pewna co do pogody jaka by was zastala, na pewno troszke chlodniej tako ok 15, 20 stopni, moze tez troszke popadac, ale mysle ze jesli wybierasz sie z malutkim dzieckiem to lepiej tak niz wakacyjne 45 stopniowe upaly wtedy to jest koszmar, asfalt sie topi hehe, cypr jest pekny kazda pora roku i warty do zwiedzenia, chociaz mysle ze lepiej byloby pojechac tak koniec kwietnia poczatek maja, zaczyna sie robic cieplutko i slonecznie, nie ma jeszcze tak wielu turystow, wiekszosc lokali jest juz otwarta ( bo musisz pamietac ze w sezonie zimowym praktycznie wiekszosc jest zamknieta) nie wiem do jakiego miasta sie wybierasz ale ja szczerze polecam Pafos, najpiekniejsze uwierz mi zwiedzilam cala wyspe i jestem pewna ze przezylabys tam niezapomniane wakacje, ale nad tym zimowym wyjazdem to ja bym sie zastanowila, chociaz teraz plusem na pewno beda ceny, praktycznie hotele o polwe tansze :) Odpowiedz Link Zgłoś