Gość: rogro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 08:35 Właśnie wróciłem z KOS - jeżeli ktoś ma jakieś pytania, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 09:06 Witaj po powrocie,moje pytanko, jak Ci się podobało. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 09:31 Witaj, Po prostu rewelacja - widoki, zapachy i smaki... Pierwsze wrażenie - zapach ziół po wyjsciu z samolotu po prostu wali z nóg. Wyspa jest mała, ale jeżeli jest sie spragnionym wrazeń, to przez dwa tygodnie naprawde jest co robic. Zjechalismy wyspe samochodem, bylismy w Bodrum, na pobliskich wyspach, w wulkanie. Poukładanie tego w głowie zajmie troche czasu! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 09:44 Gość portalu: rogro napisał(a): > Witaj, > Po prostu rewelacja - widoki, zapachy i smaki... Pierwsze wrażenie - zapach > ziół po wyjsciu z samolotu po prostu wali z nóg. Wyspa jest mała, ale jeżeli > jest sie spragnionym wrazeń, to przez dwa tygodnie naprawde jest co robic. > Zjechalismy wyspe samochodem, bylismy w Bodrum, na pobliskich wyspach, w > wulkanie. Poukładanie tego w głowie zajmie troche czasu! > pzdr My chyba w ogóle przed Twoim wyjazdem a tuż po moim powrocie z Kos rozmawiali o tej wyspie, prawda? Widziałeś Wielki Kanion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:01 Rzeczywiście, przy zwiedzaniu wysy wykorzystałm informacje od Ciebie, i okazały sie bardzo pomocne. Widziałem i kanion, i pawie na swobodzie, i źródła termalne, i stare Pyli. Jeździliśmy też jeepem po drogach górskich pomiędzy Kos i Zia, oczywiście zachody słońca, itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 10:12 Gość portalu: rogro napisał(a): > Rzeczywiście, przy zwiedzaniu wysy wykorzystałm informacje od Ciebie, i > okazały sie bardzo pomocne. Widziałem i kanion, i pawie na swobodzie, i źródła > termalne, i stare Pyli. Jeździliśmy też jeepem po drogach górskich pomiędzy > Kos i Zia, oczywiście zachody słońca, itd.... Super, cieszę się, że mogłam pomóc! A z zachodów słońca pomiędzy Zia i Kos mam w tym momencie tapetkę na kompie;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_26 Re: KOS - odpowiem na pytania 21.08.03, 16:57 Lecę na Kos 24.08. Gdzie w sieci mogę znaleźć wasze opowieści o tej wyspie? Albo napiszcie mi krótko, co warto tam zobaczyć. Zamierzam zwiedzać na własną rękę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 22:28 robert_26 napisał: > Lecę na Kos 24.08. Gdzie w sieci mogę znaleźć wasze opowieści o tej wyspie? > Albo napiszcie mi krótko, co warto tam zobaczyć. Zamierzam zwiedzać na własną > rękę. Z góry dziękuję. Przeniosłam dla Ciebie wątek , który zapoczątkowałam po moim powrocie z Kos dwa tygodnie temu. Tytuł widać "wróciłam z Kos", mam nadzieję, że będzie przydatny. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś