Dodaj do ulubionych

KOS - odpowiem na pytania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 08:35
Właśnie wróciłem z KOS - jeżeli ktoś ma jakieś pytania, zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 09:06
      Witaj po powrocie,moje pytanko, jak Ci się podobało. Jakie wrażenia?
      • Gość: rogro Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 09:31
        Witaj,
        Po prostu rewelacja - widoki, zapachy i smaki... Pierwsze wrażenie - zapach
        ziół po wyjsciu z samolotu po prostu wali z nóg. Wyspa jest mała, ale jeżeli
        jest sie spragnionym wrazeń, to przez dwa tygodnie naprawde jest co robic.
        Zjechalismy wyspe samochodem, bylismy w Bodrum, na pobliskich wyspach, w
        wulkanie. Poukładanie tego w głowie zajmie troche czasu!
        pzdr
        • Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 09:44
          Gość portalu: rogro napisał(a):

> Witaj,
          > Po prostu rewelacja - widoki, zapachy i smaki... Pierwsze wrażenie - zapach
          > ziół po wyjsciu z samolotu po prostu wali z nóg. Wyspa jest mała, ale jeżeli
          > jest sie spragnionym wrazeń, to przez dwa tygodnie naprawde jest co robic.
          > Zjechalismy wyspe samochodem, bylismy w Bodrum, na pobliskich wyspach, w
          > wulkanie. Poukładanie tego w głowie zajmie troche czasu!
          > pzdr

My chyba w ogóle przed Twoim wyjazdem a tuż po moim powrocie z Kos rozmawiali o
          tej wyspie, prawda? Widziałeś Wielki Kanion?
          • Gość: rogro Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:01
            Rzeczywiście, przy zwiedzaniu wysy wykorzystałm informacje od Ciebie, i
            okazały sie bardzo pomocne. Widziałem i kanion, i pawie na swobodzie, i źródła
            termalne, i stare Pyli. Jeździliśmy też jeepem po drogach górskich pomiędzy
            Kos i Zia, oczywiście zachody słońca, itd....
            • Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 10:12
              Gość portalu: rogro napisał(a):

> Rzeczywiście, przy zwiedzaniu wysy wykorzystałm informacje od Ciebie, i
              > okazały sie bardzo pomocne. Widziałem i kanion, i pawie na swobodzie, i
              źródła
              > termalne, i stare Pyli. Jeździliśmy też jeepem po drogach górskich pomiędzy
              > Kos i Zia, oczywiście zachody słońca, itd....

Super, cieszę się, że mogłam pomóc!
              A z zachodów słońca pomiędzy Zia i Kos mam w tym momencie tapetkę na kompie;)
              Pozdrawiam!
              • robert_26 Re: KOS - odpowiem na pytania 21.08.03, 16:57
                Lecę na Kos 24.08. Gdzie w sieci mogę znaleźć wasze opowieści o tej wyspie?
                Albo napiszcie mi krótko, co warto tam zobaczyć. Zamierzam zwiedzać na własną
                rękę. Z góry dziękuję.
                • Gość: chiara Re: KOS - odpowiem na pytania IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 22:28
                  robert_26 napisał:

> Lecę na Kos 24.08. Gdzie w sieci mogę znaleźć wasze opowieści o tej wyspie?
                  > Albo napiszcie mi krótko, co warto tam zobaczyć. Zamierzam zwiedzać na własną
                  > rękę. Z góry dziękuję.

Przeniosłam dla Ciebie wątek , który zapoczątkowałam po moim powrocie z Kos dwa
                  tygodnie temu. Tytuł widać "wróciłam z Kos", mam nadzieję, że będzie przydatny.
                  Pozdrawiam i życzę udanego urlopu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka