julita77 07.04.08, 13:21 hej, przeczytalam opinie niemieckich turystow, ze nie dalo sie siedziec na zewnatrz wieczorami, bo komary strasznie meczyly. czy tak jest tam caly czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisvos Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 13:54 byo tak przez jeden miesiac, ale teraz jest spokoj; urzad miasta wypsikal cala wyspe i zapewne w tym roku tez tak zrobi; jak na razie komarow nie ma pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amellka1 Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 19:37 Fakt, że podczas ostatniego mojego pobytu na Korfu komarów było sporo i przydał się Raid, który od lat zabieram na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ocenyhoteli.pl Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 22:17 Z komarami to jest temat rzeka. Co sezon ludzie spierają się czy są, czy też ich nie ma;) Nie zaszkodzi wziąć Raida. Jak będa, to się zabezpieczycie. Jak nie będzie, to przyda się w PL. Mnie akurat nie ganiały. O wiele częściej miałem kontakt z osami (w tym gigantami). Są jednak tacy, którzy zarzekają się, że zjadły ich w całości i to mimo starań władz;) Weźcie coś na te paskudy i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
julita77 A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem nie 08.04.08, 13:02 bede psikac... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ocenyhoteli.pl Re: A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem ni 08.04.08, 22:19 Wiesz, co. Są różne środki, których można użyć na dzieciach bez ryzyka podrażnienia. Nie jestem ani rodzicem, ani pediatrą więc z własnej praktyki ci nie powiem. Ktoś mi kiedyś mówił, że mleczkiem Mugga smarował swojego malucha i nic mu nie było złego. Warto tu podpytać pediatry. Myślę, że coś doradzi bezpiecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatas Re: A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 11:53 Dla niemowląt,dzieci i osób o wrażliwej skórze jest świetny preparat Moustidose.Występuje w postaci sprayu i kremu,jest bezpieczny i skuteczny.Szukaj go w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś