Dodaj do ulubionych

KOrfu - KOMARY????

07.04.08, 13:21
hej, przeczytalam opinie niemieckich turystow, ze nie dalo sie siedziec na
zewnatrz wieczorami, bo komary strasznie meczyly. czy tak jest tam caly czas?
Obserwuj wątek
    • flisvos Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 13:54
      byo tak przez jeden miesiac, ale teraz jest spokoj; urzad miasta wypsikal cala
      wyspe i zapewne w tym roku tez tak zrobi; jak na razie komarow nie ma
      pozdrawiam
    • amellka1 Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 19:37
      Fakt, że podczas ostatniego mojego pobytu na Korfu komarów było sporo i przydał
      się Raid, który od lat zabieram na wakacje.
      • marcin_ocenyhoteli.pl Re: KOrfu - KOMARY???? 07.04.08, 22:17
        Z komarami to jest temat rzeka. Co sezon ludzie spierają się czy są, czy też ich nie ma;) Nie zaszkodzi wziąć Raida. Jak będa, to się zabezpieczycie. Jak nie będzie, to przyda się w PL. Mnie akurat nie ganiały. O wiele częściej miałem kontakt z osami (w tym gigantami). Są jednak tacy, którzy zarzekają się, że zjadły ich w całości i to mimo starań władz;) Weźcie coś na te paskudy i będzie ok.
        • julita77 A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem nie 08.04.08, 13:02
          bede psikac...
          • marcin_ocenyhoteli.pl Re: A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem ni 08.04.08, 22:19
            Wiesz, co.

Są różne środki, których można użyć na dzieciach bez ryzyka podrażnienia. Nie jestem ani rodzicem, ani pediatrą więc z własnej praktyki ci nie powiem. Ktoś mi kiedyś mówił, że mleczkiem Mugga smarował swojego malucha i nic mu nie było złego. Warto tu podpytać pediatry. Myślę, że coś doradzi bezpiecznego.
          • Gość: renatas Re: A co z maluszkiem 1,5 rocznym, jego Raidem ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 11:53
            Dla niemowląt,dzieci i osób o wrażliwej skórze jest świetny preparat
            Moustidose.Występuje w postaci sprayu i kremu,jest bezpieczny i skuteczny.Szukaj
            go w aptekach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka