iciam 27.06.08, 14:54 Witam, Spotkalam sie na forum z wypowiedzia, ze Triada tuz przed wyjazdem badz tez juz na miejscu zmienila hotel na inny. Czesto sie to zdarza? Inne biura tez tak robia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sini11 Re: zmiana hotelu- triada 28.06.08, 11:36 tu masz moja historię z Triadą a listopada za miesiąc lecę na Kretę ale już z Neckermannem i nigdy więcej z Triadą Z necem juz latalem i nigdy nie mialem zmarnowanego urlopu pełen luzik forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=72629498&a=72629498 Odpowiedz Link Zgłoś
japcio1 Re: zmiana hotelu- triada 28.06.08, 12:02 Jestem ciekawa jak zakonczyła się Twoja historia? Sprawa trafiła do sądu? Dostałeś odszkodowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachora72 Re: zmiana hotelu- triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:59 Neckermann niestety w mojej ocenie nie dorasta polskim biurom - byłam w zeszłym roku w Bułgarii. Oferta super droga a warunki szkoda gadać, może da ci do myślenia to że 90 % wycieczkowiczów składało reklamace a część toczy boje w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: zmiana hotelu- triada 30.06.08, 11:10 1. Nie zdarza się to często. 2. Wszystkim biurom zdarza się zmienić hotel na inny, najczęściej właśnie z winy hotelu (overbooking). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juron Re: zmiana hotelu- triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 13:47 Biuro zmienia hotele z koniecznosc.Turysci rezerwuja nawet trzy hotele w jednym terminie z prawem odstapienia od umowy.Po jakims czasie wybieraja jeden hotel a z pozostalych rezygnuja( najczesciej juz w czasie sezonu urlopowego).Hotelarze nauczeni doswiadczeniem, by uniknac strat zawyzaja w ofertach dla biur ilosc posiadanych pokoi.W przypadku gdy liczba martwych miejsc jest wyzsza od ilosci rezygnacji powstaje problem.Dotyczy to wszystkich biur.Recepta jest wczesniejsza rezerwacja.Gdy znajdziecie sie juz w planie rozmieszczenia gosci raczej problemow w tym wzgledzie byc nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: zmiana hotelu- triada IP: *.chello.pl 19.07.08, 16:52 To tak jak overbooking w liniach lotniczych się powoli robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: zmiana hotelu- triada IP: *.chello.pl 20.07.08, 13:26 Ostatnio też o Itace ludzie pisali, że zmienia hotele, zwłaszcza w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś