ekstremalna 01.07.08, 12:04 Witam, czy moze mi ktos doradzic kemping w okolicach Vasiliki? ewentualnie jakies opinie o Camp Vasiliki-Beach? Dzieki z gory :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kraina Re: >>Lefkada - kemping? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.08, 20:35 W Vasilikach jest tylko jeden camping i uważam, że jest na bardzo dobrym poziomie. Sporo drzew, sanitariaty czyste, obok supermarket i oczywiście mnóstwo uroczych knajpek. Zakładam, że pływacie na deskach, więc warunki idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstremalna Re: >>Lefkada - kemping? 02.07.08, 11:21 Dzieki za info! a mozesz cos jeszcze powiedziec o samej miejscowosci. Co trzeba zobaczyc w okolicy lub na wyspie? :) Szukamy miejsc spokojnych, milych i zacisznych z pieknymi, "malowniczymi" widokami :) pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: >>Lefkada - kemping? IP: *.A157.cust.bahnhof.se 02.07.08, 22:42 lefkada jest poprostu piekna :-) nie jest specjalnie duza mozna ja objechac w ciagu jednego dnia ...ale jej plaze sa poprostu niesamowite ..najlepiej poogladaj ja sobie na google earth ..najpiekniejsze plaze sa w okllicach Agios Nikitas ja bedac na jednej z nich mialam wrazene ze jestem na innej planecie ( koniecznie zobacz wszystkie plaze ..warto :-) po tej stronie wybrzeza wyspy jest najpiekniej ..po drugiej stronie w okolicach Nydri sa wlasciwie same knajpki ,Hotele nie widzialam tam fajnej plazy ... tam gdzie sie wybierasz dosc mocno wieje ..ale chyba o to Ci chodzi ? wszedzie dojedziesz samochodem sa tam zreszta swietne drogi ..ach zazdrosze Ci ;-)udanych wakacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraina Re: >>Lefkada - kemping? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.08, 10:42 Miejscowość jest mała ale bardzo urokliwa. Jest gdzie pospacerować, zjeść, zrobić zakupy, wypożyczyć skutery. Z portu odpływają promy na pobliską Itakę i Kefalonię (na wycieczke należy przeznaczyć cały dzień ze względu na wielkość wysp i częstotliwość kursowania promów). Koniecznie należy wybrać się na plażę Porto Katsiki. My pojechaliśmy tam samochodem, ale organizowane są też całodniowe wycieczki stateczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstremalna Re: >>Lefkada - kemping? 04.07.08, 10:53 Dziekuje za informacje! ogladajac zdjecia to zeczywiscie jest tam pieknie :) Gdyby sie cos komus jeszcze przypomnialo co warte jest zobaczenia to napiszcie prosze! Interesuje mnie tez trasa, czy lepiej jechac na Saloniki i potem kawalkami autostrady, czy tez lepiej z Macedoni trzymac sie blisko granicy albanskiej (czyli prosto "w dol")?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraina Re: >>Lefkada - kemping? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.08, 16:54 lepiej jechać w kierunku Salonik, droga dobra i szybka. Ponoć w tym roku oddali nowy odcinek autostrady w kierunku Igoumenitsy Odpowiedz Link Zgłoś