czarny_monamix 12.01.09, 21:05 Witam. Jade w sierpniu do hotelu astris sun na thassos. Chciałabym sie dowiedzieć czy są tam jeżowce i czy konieczne są buty do pływania.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cane01 Re: jeżowce na thassos-astris sun 12.01.09, 21:17 buhahahahhahah najlpszy tekst jaki ostatnio słyszałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
me-ry Re: jeżowce na thassos-astris sun 13.01.09, 08:20 Nie wiem co w tym śmiesznego. W tych okolicach są jeżowce, a fajne buty do wody możesz kupić w każdym sklepiku za jedyne 5 euro. Zwykle na większych plażach jeżowce nie występują. Są tam, gdzie są kamienie i skały. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: jeżowce na thassos-astris sun 13.01.09, 09:02 Jeżowce siedzą w skałach, które się nie przemieszczają. Nie ma jeżowców tam gdzie plaża jest piaszczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: jeżowce na thassos-astris sun IP: 80.51.237.* 15.01.09, 12:00 Jeżowce na Tassos są wszędzie -prawie 2 tygodnie miałam auto i korzystałam z różńych plaż,nawet na piaszczystych są jeże i buty są KONIECZNE!Widać to dobrze kiedy nurkujesz z maską widzisz całe ich kolonie.Raz tylko zdjęłam buty na piaszczystej plaży i złapałam kolce z zagrzebanego w piasku potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto Re: jeżowce na thassos-astris sun IP: *.pai.net.pl 09.06.09, 16:45 Są tam tyiące jeżowców!!! miejscami dno jest czerne. Mojemu męzowi wszedl kolec z jeżowca i do tej pory nie może się pozbierać. Jeśli planujecie kupno butów to takie z holewkami i najlepiej na traktorach :-) miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2 Re: jeżowce na thassos-astris sun IP: *.as.kn.pl 09.06.09, 17:45 Byłam w Astris Sun dwa lata temu. Na tamtejszej plazy nie ma żadnych jeżowców. Wzięłam ze sobą buty do chodzenia po wodzie ale ani razu ich nie załozyłam. W Astris jest bardzo fajnie. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś