Dodaj do ulubionych

Apartament Olympos

IP: 217.153.237.* 14.01.09, 20:10
A może ktoś zna apartament Olympos w Leptokarii, czy są tam dobre warunki?
Obserwuj wątek
    • Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 17:30
      znam ten apartament bylam tam 2 lata temu na wczasach usytuowany jest blisko
      plazy pokoje sa z balkonem na ktorym znajduje sie stolik i krzeselka a pokoje sa
      schludne nie ma w nich jakiegos przepychu ale jest czysto nie ma zadnych robali
      w kazdym pokoju jest ubikacja z prysznicem lustro na scianie szafka ze
      zlewozmywakiem kuchenka do gotowania kilka talerzy kubki lozka szerokie
      wygodne jedyny minus to brak klimatyzacji no chyba ze zamontowali ale nie jest
      zle da sie wytrzymac wydaje mi sie ze lepszy jest apartamentowiec fani podobna
      klasa ale jest tam klimatyzacja i tv a z jakiego biura zamierzasz jechac
      • Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 17:19
        Dzięki za odpowiedź, właściwie to nie jadę z biurem, mam zamiar zarezerwować przez internet. Jest kontakt na stronie tego apartamentu do Pani Jitka Orfanu - czeszka, mam nadzieję, że to ktoś uczciwy. Może to spotkała się Pani z tą osobą?
        • Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 18:47
          wiem ze byla tam jakas czeszka w miare mowila w naszym jezyku bo albo do niej
          albo do naszego rezydenta moglismy sie zglaszac w razie jakichkolwiek problemow
          ale naprawde nie wiem jak sie nazywala nie pamietam . ja mialam akurat
          zalatwiane noclegi przez biuro podrozy ale z wlasnym dojazdem .jesli zdecydujesz
          sie na ten hotel a pojawia sie jakies problemy na miejscu to mozesz udac sie do
          biura podrozy catela travel wiem ze tam rezydenci z tego hotelu urzeduja i tam
          tez nieraz mozna bylo spotkac wlasnie ta czeszke moze sie teraz pozmienialo ale
          mysle ze niewiele
          • Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 18:51
            Dzięki, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Na stronie internetowej pisze że
            maja już klimatyzację. Tylko nie wiem czy się dogadam z rezerwacją, czeskiego
            ani greckiego u mnie ni w ząb :)
          • Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 18:53
            A proszę mi jeszcze napisać ile kosztowały te noclegi załatwiane przez biuro
            podróży?
            • Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 19:44
              dwa lata temu kosztowaly 1900 zl za 10 noclegow i byla to kwota za pokoj 4
              osobowy wiec bardzo tanio tymbardziej ze bylismy tam w sierpniu a nie po sezonie
              .w zeszlym roku wynosila 250zl za dobe za pokoj wiem ze po sezonie lub przed
              sezonem sa to kwoty mniejsze pogoda wowczas nam dopisala spedzilismy 10 upalnych
              dni.w zeszlym roku bylam w polowie wrzesnai i nie bylo juz tak rewelacyjnej
              pogody ranki i wieczory duzo chlodniejsze nie zawsze swiecilo slonce a zdazalo
              sie ze padal deszcz
              • Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 20:05
                Bardzo dziękuję :)
    • Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:03
      mam do Ciebie prosbe podaj mi stronke z ktorej mozna zarezerwowac noclegi w
      olymposie.z gory dziekuje .moze wybiore sie tam w tym roku rowniez
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka