Gość: witek IP: 217.153.237.* 14.01.09, 20:10 A może ktoś zna apartament Olympos w Leptokarii, czy są tam dobre warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 17:30 znam ten apartament bylam tam 2 lata temu na wczasach usytuowany jest blisko plazy pokoje sa z balkonem na ktorym znajduje sie stolik i krzeselka a pokoje sa schludne nie ma w nich jakiegos przepychu ale jest czysto nie ma zadnych robali w kazdym pokoju jest ubikacja z prysznicem lustro na scianie szafka ze zlewozmywakiem kuchenka do gotowania kilka talerzy kubki lozka szerokie wygodne jedyny minus to brak klimatyzacji no chyba ze zamontowali ale nie jest zle da sie wytrzymac wydaje mi sie ze lepszy jest apartamentowiec fani podobna klasa ale jest tam klimatyzacja i tv a z jakiego biura zamierzasz jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 17:19 Dzięki za odpowiedź, właściwie to nie jadę z biurem, mam zamiar zarezerwować przez internet. Jest kontakt na stronie tego apartamentu do Pani Jitka Orfanu - czeszka, mam nadzieję, że to ktoś uczciwy. Może to spotkała się Pani z tą osobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 18:47 wiem ze byla tam jakas czeszka w miare mowila w naszym jezyku bo albo do niej albo do naszego rezydenta moglismy sie zglaszac w razie jakichkolwiek problemow ale naprawde nie wiem jak sie nazywala nie pamietam . ja mialam akurat zalatwiane noclegi przez biuro podrozy ale z wlasnym dojazdem .jesli zdecydujesz sie na ten hotel a pojawia sie jakies problemy na miejscu to mozesz udac sie do biura podrozy catela travel wiem ze tam rezydenci z tego hotelu urzeduja i tam tez nieraz mozna bylo spotkac wlasnie ta czeszke moze sie teraz pozmienialo ale mysle ze niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 18:51 Dzięki, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Na stronie internetowej pisze że maja już klimatyzację. Tylko nie wiem czy się dogadam z rezerwacją, czeskiego ani greckiego u mnie ni w ząb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 18:53 A proszę mi jeszcze napisać ile kosztowały te noclegi załatwiane przez biuro podróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 19:44 dwa lata temu kosztowaly 1900 zl za 10 noclegow i byla to kwota za pokoj 4 osobowy wiec bardzo tanio tymbardziej ze bylismy tam w sierpniu a nie po sezonie .w zeszlym roku wynosila 250zl za dobe za pokoj wiem ze po sezonie lub przed sezonem sa to kwoty mniejsze pogoda wowczas nam dopisala spedzilismy 10 upalnych dni.w zeszlym roku bylam w polowie wrzesnai i nie bylo juz tak rewelacyjnej pogody ranki i wieczory duzo chlodniejsze nie zawsze swiecilo slonce a zdazalo sie ze padal deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Apartament Olympos IP: 217.153.237.* 16.01.09, 20:05 Bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika10115 Re: Apartament Olympos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:03 mam do Ciebie prosbe podaj mi stronke z ktorej mozna zarezerwowac noclegi w olymposie.z gory dziekuje .moze wybiore sie tam w tym roku rowniez Odpowiedz Link Zgłoś