Dodaj do ulubionych

biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji

IP: *.otenet.gr 21.11.03, 21:33
www.filoktitis.gr
Obserwuj wątek
    • Gość: Christian Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.the.forthnet.gr 22.11.03, 12:37
      wkrotce kokkino nero stanie sie najabrdziej turystycznym miejscem na swiecie bo
      obecnie przy 27 stalych mieszkancach dzialaja tam 3 biura turystyczne, czyli 1
      biuro na 9 mieszkancow zyc nie umierac :-)
      • elinida Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji 24.11.03, 17:21
        A to zle??? :> Mysle ze to bardzo dobrze :> A jesli jak ma świadczyc bardzo
        dobre usługi i do tego za niewielką cenę to już się piszę na klientkę :>

Elinida :)
        • Gość: Christian Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 01:34
          I tu droga elenido jestes na najlepszej drodze zeby sobie skopac urlop. NIe
          naskocze na filoktitis travel bo od tygodnia jestem jego udzialowcem i
          zarzadzam wlasnie wycieczkami. Ale wiem ze w rywalizacji o polskiego turyste
          trzeba przede wszystkim zanizac cene. Piszesz tanie i dobre. A co jest tanie i
          dobre? Szynka z Hipermarketu napompowana wodą ? Chleb w którym wiecej gipsu
          niz mąki ? Czy buty sportowe wykonane z tworzywa skóropodobnego twaorzacego
          doskonałe srodowisko dla grzybicy. JAk dawalismy przewodników do klasztorów w
          meteorachi historyków sztuki do autokaru to klienci korzystali z biur w którym
          nawet nikt po polsku nie mowil ale bylo to 2 euro tansze, mozna wziac starszy
          autobus gorszego pilota, przewodnika wogóle i skrócic program a na wieczór
          grecki parówki. Niestety taK SIE KONCZY RYWALIZACJA O KLIENTA. sKANDALICZNYM
          ZANIZANIEM POZIOMU USLUG.
          • elinida Wywiad "gospodarczy" ;) 03.12.03, 19:51
            Christian :> To mowisz ze przed urlopem poradzisz mi co wybrac znosnego za
            znosna cene? :> No wiesz chodzi o apartamencik, w ktorym jest lozko, lusto,
            balkon, stolik, pare krzesel, szafka, ciepla woda (koniecznie), prad, kuchenka
            dzialajaca, patelnia, pare garnkow itp. ? :> Reszta mnie nie interesuje, bo i
            tak zamierzam sama organizowac sobie ewentualne wypady :>
            Pozdrawiam :))))
            • Gość: Christian Re: Wywiad "gospodarczy" ;) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 04:56
              Wybieraj miedzy Nei pori a Kokkino Nero. Wybór nie bedzie łatwy tylko an boga
              nie leć GrmaniaExpress, to takie tanie linie. je lecą ich samolotem cały czas
              myślałem o smierci Bogu i reinakrnacji inni chyba tez bo trzymali róznce w
              dłoniach i coś mamrotali, ktoś tez płakał...
              • elinida Re: Wywiad "gospodarczy" ;) 05.12.03, 19:11
                ooooo dzieki za ostrzezenie :))))) dobrze wiedziec :)
                to musial byc straszny lot :-/ az strach sie bac. Ja to standardowo 'mysle o
                smierci, Bogu i reinkarnacji' kiedy lece samolotem, to nie wyobrazam sobie co
                by bylo w takim przypadku....
          • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 01.02.04, 01:09
            christian(krystian)tak dlugo cie szukalam az znalazlam nie widzielismy sie
            jakies 2-3 lata a ja nadal o tobie pamietam:)pozdrow Adonisa B.papa
      • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 01.02.04, 01:07
        christian(krystian)tak dlugo cie szukalam az znalazlam nie widzielismy sie
        jakies 2-3 lata a ja nadal o tobie pamietam:)pozdrow Adonisa B.buzka
      • Gość: katarina Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 01.02.04, 14:01
        Kokino jest super!Polecam
      • Gość: llllllk Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 01.02.04, 17:00
        jjjj
        • Gość: Adonis Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: 212.205.212.* 01.02.04, 22:59
          urlop w Kokino Nero?goraco polecam!!!\
          www.filoktitis.gr
    • Gość: zorba Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.netia.piekary.net 03.02.04, 10:14
      Ludzie, nie mówcie, że Kokino Nero jest super!!! Z całą odpowiedzialnością
      twierdzę, że to - pardon le mot - zadupie wszechświata. Spędzając tam wakacje
      zapomnijcie o wypadach na własną rękę: żeby się stamtąd wydostać stracicie tyle
      czasu, że dnia wystarczy już tylko na powrót, a nie na wycieczkę dokądkolwiek.
      Chyba, że będzie to wypad na czas dłuższy niż jeden dzień, ale wtedy po co
      opłacać nocleg w Kokino? Samo Kokino Nero trudno nawet nazwać miejscowością, to
      zaledwie miejsce na mapie i tyle. I niech Was nie przekonują argumenty o ciszy
      i spokoju, bo jest w Grecji mnóstwo miejsc nadzwyczaj spokojnych, ale leżących
      w niedużej odległości od malowniczych miasteczek i innych greckich atrakcji
      (historycznych i krajobrazowych). Chyba,że lubicie TYLKO morze i plażę - wtedy
      i tylko wtedy w Kokino Nero może Wam się spodobać.
      • Gość: Izis Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 23:48
        I tu się z Tobą nie zgodzę Panie... jak wogóle śmiesz nazywać się Zorbą,
        nazywając Kokino... nawet tego nie wypowiem!! Kokino rzeczywiście nie należy
        do największych kurortów ale uważam to za jej największy atut. To wspaniała
        wioska turystyczna, z której wbrew Twojej dziwacznej opinii nie trudno o wypad
        na własną rękę. Dla chcącego nic trudnego! Lubię sport i rozrywke a tego w
        Kokino nie braknie. Jesli ktoś szuka na urlop super luksusu, zatłoszonej
        aglomeracji, z hipermarketami i hałasem to rzeczywiście nie powinien sie tam
        udawać. Jest tam wszystko czego potrzeba do udanego wypoczynku, koniec kropka!!!
        Zapraszam do przeczytania rekomendacji na stronie www.filoktotos.gr
      • Gość: Iza Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: 217.153.51.* 04.02.04, 10:15
        Moi drodzy nie słuchajcie tych nędznych pomówień Zorby... Kokino jest super!!!
        Klimat, przyroda, morze, ludzie, tawerny... wszystko jest jak najbardziej ok.
        Rozumiem, że każdy ma prawo do swojej opinii i że każdy ma swoje wymagania ale
        żeby nazywać Kokino zadupiem to chyba lekka przesada Panie Zorbo... Położenie z
        dala od wielkich aglomeracji zapewnia wspaniałe powietrze i czystą pitną wodę w
        kranach i miejscowym źródełku i a niczemu to nie przeszkadza w wypadach w głąb
        Grecji. Kursują autobusy lokalne - do Larisy jest ok 50 km. Ja jestem bardzo
        zadowolona zarówno z pobytu w Kokino jak i z dalszych wojaży, (moźna skorzystać
        z oferty biura turyst. www.filoktits.gr): zwiedziałam Ateny, Meteory, wyspę
        Skiatos, Saloniki, Larisę i Delfy. Oprócz meduz charakterystycznych na płd jest
        też mnóstwo ostryg, mniamiiii i ośmiorniczek... Zapewniam was, że nię będziecie
        żałować czasu spędzonego w Kokino ale tak jak i ja będziecie chcieli tam
        wracać... w nieskończoność. Pozdrawiam serdecznie I.
    • Gość: ika Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.04, 12:18
      zgadzam się z Zorbą- nawet jeśli lubicie tylko morze i plażę, to Kokino Nero
      spodoba się wam tylko wtedy, gdy lubicie plażę żwirową i dużo meduz w morzu -
      byłam w sierpniu 2002.
      • Gość: wiktor Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:01
        potwierdzam, kokino to straszna dziura , można zdechnąć z nudów, optymalne
        miejsce pobytu dla emerytów
        • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 05.02.04, 12:45
          Dla emerytow?????No napewno nie jest to miejsce dla ludzi malo kreatywnych i
          tych,ktorzy lubia odpoczywac wsrod supermarketow,spalin itp.Jesli ktos lubi
          sie dobrze bawic,to zrobi to wszedzie,ale jesli juz tam nie przyjedziesz to
          chyba Kokino nic na tym nie starci,tacy nudni ludzie tylko psuja atmosfere
    • Gość: artek Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:42
      Czy Wasze Biuro może pośredniczyć w wyjeździe na Olimpiadę ?
      • Gość: EtalTravel Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: 62.233.163.* 12.02.04, 18:05
        Pisałem tu jako Christian ale chyba trzeba tak firmowo, więc bede jak
        EtalTravel. Mieszkam W Nei Pori, ale każdą wolną chwilę spędzam w Kokkino nero,
        Tam można skakac ze skał do morza, wspinać się po górach nurkować, polowac na
        ośmiornice piec sobie świerze małże na grilu. To ma swój klimat. jak komuś
        przestaną imponowac betonowe hotele i hamburgery może polibić własnie takie
        miejscowości jak kokkino nero. Kokkino nero jest jak stare dobre wino. Malarze
        wypili mojej znajomej wino w czasie prac. Był to prezent od rodziny z francji.
        Potem narzekali że było kwasne i trzeba sobie było dosładzać. Każdy ma jakiś
        gust i jakies preferencje. Pretensje można mieć chyba tylko do biur które
        nierzetelnie informują. A tak nawiasem dla światowców napiszę moje
        spostrzeżenia po targach turystycznych w rumuni i dani. W rumuni każdy chce
        jechac do jaknajwiekszego hotelu z jak najwiekszą dyskoteką, natomiast nasi
        goście z Dani śpia pod namiotami, płacąc o wiele drożej, niż rumuni za piekne
        hotele. Rumuni spędzają czas na spacerach obwieszeni złotem, duńczy nurkują
        łowią ryby, chodzą po górach. Jezdzenie po wielkich hotelowiskach nie jest
        trendy juz od kilku lat. To tak nawiasem jak ktoś np się chce czuć znobilitowny
        tym gdzie był albo się chwalić.

PS kasia odezwij się
        Christian
        • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 16.02.04, 19:24
          Czesc Christian mam nadzieje ze to ty,tzn.Krystian ktorego poznalam W kokino
          nero Pozdrawiam Goraco
    • Gość: ulisses Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.rybnet.pl 21.02.04, 10:09
      czy to biuro organizuje też dojazdy na miejsce? jestem ze śląska i chciałgym
      się tam dostać, ale nie mam jak
      • Gość: kasia.wrobel@inter Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:54
        HEJ!! CZYTAM TE WSZYSTKIE WYWODY NA TEMAT KOKKINO NERO ( WPRAWDZIE POZNO BO
        OSTATNIA JEST BODAJZE Z 4 LUTEGO ) I SMIAC MI SIE CHCE!!!! LUDZIE!!! NA BOGA
        CHCECIE WIEDZIEC JAKIE JEST KOKKINO TO JEDZCIE TAM!! POPROSTU. CHCECIE WIEDZIEC
        JAK POWINNA WYGLADAC GRECJA? JEDZCIE DO KOKKINO. JA SPEDZAM TAM 4 MIESIACE W
        ROKU I ODPOCZYWAM- PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE!!!! JAKBYM CHCIALA HOTEL TELEWIZOR I
        CALA RESZTE TO POJECHALABYM NAD POLSKIE MORZE. ALE PO CO? A TYCH KTORZY BYLI I
        WRACAJA NIE ZADOWOLENI SMIALO MOGE OKRESLIC JAKO ZMANIEROWANYCH!!!!!!!!!
        POZRAWIAM WSZYSTKICH HELLENOFILOW. A TAK APROPO W TYM ROKU DO KOKKINO MOZECIE
        POJECHAC Z sKARPA Z KRAKOWA Z MALGOSIA Z SOSNOWCA Z FUNCLUBEM Z POZNANIA Z OPEN
        TRAVEL Z KRAKOWA. JESLI JESZCZE KTOS MA WATPLIWOSCI ZAPRAZSZAM NA
        KONFRONTACJE ....W KOKKINO!!!! KASKA!
        • Gość: Christian Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 06:12
          tak kasia to ja, czy ty mi wysłałaś maila na moją skrzynkę?

W kokkino nero jakaś taka zmysłowość wisi w powietrzu :-)
          • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 26.02.04, 10:51
            No niestety to nie ja wyslalam...
            Zmyslowosc??????
            Pozdrawiam i Zycze sukcesow(Adonis cos wspominal o przedstawieniu czy filmie)
            • Gość: Christian Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 04:47
              kasia nie narzucam sie zatem :-)

tak teraz przy wszytskich, jak w lecie adonis nie bedzie siedział nad
              rozliczeniami w biurze i ja sam bede musiał wszytsko robić (a on ma skłonności
              do windsurfingu i blondunek) to osobiście go utopię :-)
              • Gość: !!!!!!!!! Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.softpro2.pl 29.02.04, 17:14
                a kim ty jestes zeby kontrolowac Adonisa? co? pilnuj sam swojego interesu bo do
                tej pory narobiles niezlego bajzlu w zyciu ludzi u ktorych sie pojawiles!!!!.
                Z tego co wiem to nic ci do biura w kokkino. Zostan lepiej tam gdzie byles do
                tej pory- jak jeszcze cie tam chca. A Adonis gdyby rzeczywiscie byl taki jak
                mowisz to nie mial by tylu turystow kazdego roku w kokkino. a z tego co wiem to
                skarpa sie juz wypala....
                W Nei pori pokazales juz swoje prawdziwe Ja to chcesz wrocic do Kokino
                zebydalej robic burdel. Ale klientow ze Skarpy jest jakies 10% zcalosci, wiec
                za duzego pola do popisu nie masz..... :-)))
                • Gość: kasia Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.zacisze.zgora.pl 06.03.04, 23:33
                  Oj Krystian chyba ktos bardzo Cie nie lubi:)))))))))))
                  A gdzie obrona??????????????
                  pozdrawiam
                  • Gość: Andrzej Re: biuro turystyczne w Kokino Nero w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:20
                    I o co wam wszystkim chodzi, znow sie podniecace i nakrecacie wzajemnie... a co
                    do riwiery olimpijskiej, to nigdy w zyciu nie widzialem takiego syfu, to nie
                    jest turystyka, tylko wypoczynek dla ludzi, ktorzy nie poznali tego co piekne i
                    atrakcyjne. Sa tam bez watpienia piekne plaze, ale to nie jest prawdziwa Grecja
                    • elinida Andrzej gdzie wedlug Ciebie....... ? 07.03.04, 20:15
                      Gdzie wedlug Ciebie jest prawdziwa Grecja?
                      Moze sie z tego syfu wybiore w tym roku na wycieczke faktultatywna tam?
                      • Gość: Christian :-) IP: 62.233.163.* 13.03.04, 04:09
                        temat kogoś z !!!!!!, to bardziej by pasował na forum romantica, może by tu
                        ktoś się spytał pani Agni z Aten czy robie komuś bałagan w zyciu prywatnym bo
                        od kilku lat tylko ona jest osobą z którą coś mnie łaczy prywatnie. Co do moich
                        relacji z Adonisem to sa sprawy wewnętrzne nasze. Jeden człowiek jest genialny
                        w negocjacjach inny księgowości jeszcze inny jako dyspozytor chodzi o to by sie
                        zgrać. JEsli w NEi Pori ktos z moich rezydentów coś zawalił przyjmowalem w
                        biurze i można było to zgłosić. Ja mogłem pokazac moje ja, np w negocjacjach z
                        hotelem, albo kontraktach z biurami. SŁowo że Skarpa się wypala to troche na
                        wyrost powiedziane, ale jak ktoś żle zyczy mi musiałby jeszcze skazać na
                        wypalenie się SunTurs Z danii, pewne zakłady pracy z rumuni, kilka biur z
                        jugosławii i kilka z Polski. A jeśli chodzi o coś osobistego tp jest taka
                        gracka piosenka: Sabato eklapsa gia sena, tin kyriaki....
                      • Gość: Christian Prawdziwa grecja IP: 62.233.163.* 13.03.04, 04:17
                        to jest ciekawy temat bo wielu ludzi szuka jakiejś mitycznej prawdziwej grecji.
                        Powiem z eprawdziwa grecja sie zaczyna od momentu przekroczenia granicy a to
                        czego szukacie to spełnienie waszej wizji grecji. To juz nie jest prawdziwa
                        grecja, ale wasza. To istotna róznica. Bo jelsi szukacie grecji z pocztówek i
                        filmów to szukacie fikcji szukacie czegoś co zostałe stworzone jako produkt
                        marketingowy i składa sie z pieknych marynarzy popijających uzo i tanczących na
                        malowniczej wysepce, po tancu jedza obowiązkowo mousakę a w tle jedzie
                        staruszek na osiołku z chrustem. Prawdziwa grecja to kobieta która bez słów
                        kocha sie z toba na plazy, to własciciel hotelu platon który w zimie odpala dla
                        ciebie cały hotel, bo jestes jego przyjacielem, to zbieranie w gumiakach oliwek
                        w jesieni, to swiezy bimber u Dimitrosa z kokkino nero, to ciepłe pity w
                        piekarni o 5 nad ranem, to wyjazdy na targi z jorgosem i adonisem na szalona
                        zabawę, to nocne rajdy z Caunasem, to zimowe wspomiannie wszytskiego co sie
                        zdazyło latem. Zeby poznac grecje prawdziwą to trzeba tu zamieszkać. Nie da sie
                        ianczej, bo grecja to ludzie, a nie pocztówki
                        • elinida Re: Prawdziwa grecja 13.03.04, 10:44
                          ........ zamieszkac .......... <buja w oblokach>
                        • Gość: !!! Re: Prawdziwa grecja IP: *.softpro2.pl 14.03.04, 14:34
                          wiesz co ? zaprzeczasz sam sobie!! teraz widać jak bardzo jesteś fałszywy.
                          Widać że i Ty lubisz się bawić skoro wybierasz się na targi po to żeby dobrze
                          się bawić, a Masz czelność oskarżać Adonisa!
                          Co do Agni to nie było w jej życiu chyba gorszej chwili niż ta w której Cię
                          poznała!
                          A bałagan w zyciu robisz nie tylko ludziom w Grecji ale w Polsce również..
                          Pozdrawiam :-)))
                          • Gość: Christian :-) IP: 62.233.163.* 15.03.04, 02:58
                            Co widac? gdzie? na jakim przykładzie bo na razie to jakieś tylko słowa ktoś
                            rzuca ktoś tak tchórzliwy ze się musi pod wykrzyknikami chowawać. adonis nie
                            mówił że go osoba skrywająca się pod tajemniczymi nickami reprezentowała? Ja
                            nie aspiruję do roli anioła a szczególnie już nie aspiruje w czasie targów
                            szczególnie w bukareszcie. Ale dziekuje za reklame. Bo to wygląda na jakąs
                            zawiedzinoą miłość, a kobiety lubią drani, ale tez załuję że nie wczesniej bo
                            bym miał prawdziwy fanklub, a teraz gdy zajęty, cóż za pózno o jakies trzy lata.
                            • Gość: Kasia Re: :-) IP: *.zacisze.zgora.pl 15.03.04, 21:58
                              Krystian jak pieknie napisales o Grecji...
                              Niestety ja moge tylko o tym pomarzyc:(
                              Elinido moze tobie sie uda:)
                              Pozdrawiam Was!!
                              Ps.Krystian co tam w Kokino slychac?
                              • elinida Re: :-) 16.03.04, 20:08
                                ... marzenia ... mkna przed siebie rozpedzone.... prosto tak ...
                                i czasami sie spelniaja :-) jak sie skutecznie darzy do ich realizacji :)
                                Oby... :)
                                Pozdrawiam

• Gość: Christian Re: :-) IP: 62.233.163.* 25.03.04, 12:51
                                  Ellenida, a ie myślałeś o studiach w Salonikach? Moja pracownica, dośc łątwo
                                  to sobie złatwiła. JEst na kursie języka greckiego dla obcokrajowców
                                  • elinida Re: :-) 25.03.04, 20:48
                                    oh myslalam i bardzo bym chciala :-) ale wydaje mi sie ze to ciezkie do
                                    przejscia :( a Ty powiadasz ze dosc latwo ...
                                    o takim kursie tez juz myslalam, ale to tez nie takie proste :(
                                    poki co ucze sie pomalu miedzy innymi z 'ta nea ellinika gia ksenous' :)
                                    moze za rok czy dwa nie bede jeszcze za stara co??? ... na studia

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka