Dodaj do ulubionych

Gondola Rodos

28.07.09, 20:05
Lecę na Rodos 22.08 do tego hoteliku na 12dni z BB. Przeczytałam już
sporo wątków na forum, ale czy był w nim ktoś w tym roku ostatnimi
czasy? Chodzi mi po prostu o najnowsze opinie. Jak teraz tam jest
(czystosć basenu, lodówka w pokoju, klimatyzacja). Oczywiście
standart ** jest mi znany.
Dziękuje i pozdrawiam
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Eurek Re: Gondola Rodos IP: *.lanet.net.pl 28.07.09, 22:19
      Tak sie sklada, ze wrocilem z Gondoli 4 dni temu wiec moge coś powiedziec:)

Wpierw o pokoju: w miare prytulny, 2 łózka obok siebie, fajowy taras z dwoma
      plastikowymi krzeslami i stolikiem... w pokoju 2 male szafki z szufladami i duza
      podwójna szafa z wieszakami i miejscami na buty:) Jest takze klimatyzacja ale
      platna 7 euro za dzien. Łazienka standardowa, w niektorych pokojach prysznic w
      innych wanna...tam gdzie prysznic nie ma kotary wiec troche sie rozlewa ale
      wszystko ma odplyw sie luzik:) Pokoje sprzatane codzinnie!! Drzwi zamykane na
      zatrzask, klucz mozna zostawic w recepcji.

Obsluga: naprawde mili i sympatyczni ludzi... w recepcji dopoludnia spoko gosc
      (bodaj Sawros ma na imie), popoludniu i wieczorem mlode kobiety.

Jedzenie: na sniadanie szwedzki stol a na nim: 2 rodzaje dzemow, wedlina 1
      rodzaju i co drugi dzien jajka lub zolty ser:) nic wiecej nie bedzie. Do tego
      zawsze dzbany napoju pomaranczowego z lodwem, mleko, kawa, herbata... w
      restauracji przy basenie mozliwosc wykupienia obiadow, kto bral HB byl baaardzo
      zadowolony. Poza tym powala na kolana uprzejmosc rodzinki ktora prowadzi ową
      restauracje, dogadzaja na maksa.

Basen: czysty i bez zastrzen, gleboki. Lezaki do dyspozycji za darmo. Jakies
      200m od hotelu plaza, ludzi nie za wiele, spokoj... lezaki i parasole za 3,5 euro.

Ogolnie bardzo polecam:)
      • nietoperekeb Re: Gondola Rodos 28.07.09, 23:03
        Dziekuje bardzo za opinie.. a mam jeszcze 1 pytanko.. czy w pokojach są lodówki żeby sobie jakąś wodę na plażę "przygotować"?? No i czy wypożyczaliście auto, jesli tak to z jakiej wypożyczalni i za ile :))

• Gość: Eurek Re: Gondola Rodos IP: *.lanet.net.pl 29.07.09, 15:38
          Tak, w pokojach są lodowki:) Wprawdzie bardzo male ale woda spokojnie sie tam
          zmiesci:) 2kondygnacyjne:) No i bezplatne rzecz jasna. Co do samochodow...
          wypozyczalni cala masa... srednia cena auta to 30 euro za dzien...skutery tansze
          i jest ich "od pioruna":) Aaaa i taka uwaga praktyczna- w razie checi wyslania
          kartki zostawic na recepcji w hotelu! Ja wrzucilem na skrzynki w centrum i
          jeszcze nie doszly:) a juz sporo ponad tydzien mija:/
          • Gość: duft Re: Gondola Rodos IP: *.tsi.tychy.pl 30.07.09, 15:07
            ja lece 8 sierpnia i mam pytanie czy w pokoju jest czajnik bezprzewodowy zęby
            sobie zrobić kawę lub herbatę
            • Gość: dominika Re: Gondola Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:53
              W pokoju nie ma czajnika bezprzewodowego.

Ważna sprawa: wypożyczając samochod WARTO wykupić pełną opcję ubezpieczenia,my wypożyczyliśmy samochód na 2 dni z firmy którą poleciło nasze biuro Ecco Holidady (w cenie wypożyczenia było owe pełne ubezp) i bardzo się przydało.Ktoś zrobił nam porządną rysę na drzwiach kierowcy.Rzecz jasna poinformowaliśmy o tym wypożyczalnie i usłyszeliśmy:no problem:D Ci którzy mieli podobne niespodzianki z wypożyczonymi samochodami a niemieli full ubezpieczenia (bo szkoda im było kilku euro więcej) pokrywali szkody z własnej kieszeni (nierzadko po kilkaset euro:/

• Gość: bielszczanin Re: Gondola Rodos IP: 78.8.105.* 13.07.10, 18:26
                mam pytanie czy warto być zakwaterowanym w Gondoli?
                • Gość: QkamCoSieDzieje Re: Gondola Rodos IP: *.elgrom.laz.digi.pl 14.07.10, 20:42
                  Zalezy czego sie oczekuje od hotelu.
                  Gondola to hotel skromny, wiec jesli ktos nastawi sie na luksusy to bedzie
                  zawiedziony.
                  Jest to raczej hotel dla osob, ktore na Rodos wybieraja sie aby zwiedzac i
                  spedzac czas raczej na plazy niz w przyhotelowym basenie. Plus tego obiektu to
                  polozenie - do najblizszej plazy (zwirkowej) sa jakies 3 minuty spacerkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka