elinida 04.01.04, 00:27 wszystkim milosnikom Ellady :)) juz niestety z polski :((( ja kce spowrotem do Grecji!!!!! :(((( ale bylo superowo :(((( ehhh... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Podleśna Re: kali chronia IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.01.04, 12:28 Witaj Elinido :)) Ależ ten czas szybko leci... dopiero wyjechałaś a już musiałaś wracać. Kiedy opiszesz na stronce swoje wrażenia z podróży? Pozdrawiam Cię cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: kali chronia 04.01.04, 23:02 geia soy :) myslę ze w tym tygodniu dam rade, musze wywolac zdjecia, poskanowac to, spisac wydarzenia i wrazenia :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola155 Re: kali chronia 04.01.04, 14:06 I ja tez chce do Grecji!!!!!! Najlepiej juz teraz spakowac sie i wyruszyc w droge, nieprawdaz? Trzeba o tym pomyslec.. Moze jednak Wielkanoc...? Oj dzialo sie, dzialo :) Czekam na opis naszych wyczynow na stronce, Agus ;) Nie zapomnij o drodze z zamku ;) pozdrawiam wszystkich tak mocno zwariowanych jak my :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 16:21 Witam Cię Elinido. Wierzę, że było obłędnie wspaniale - tak jak tylko w naszym raju być może i cierpliwie poczekam na gorące wrażenia. Buziaczki:)) B. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: Witaj 04.01.04, 23:12 Bylo super :) Tak jak zawsze w naszym raju :) masz racje :) tam nigdy nie moze byc zle :) Wrazenia juz wkrotce :) Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: kali chronia 04.01.04, 23:06 zobaczymy moze cos wyjdzie z planow na kwiecien :) no opis na stronce bedzie juz wkrotce, mysle ze w tym tygodniu, i oczywiscie przygoda w drodze do zamku jak najbardziej konieczna ;) pozdrawiam rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 witaj 04.01.04, 17:39 domyślam się, że było cudownie, ech, rozmarzyłam się...czekam na relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: witaj 04.01.04, 23:26 cudownie :) jak to w raju :) w tym tygodniu bedzie :) dam znac kiedy :) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: kali chronia 06.01.04, 08:45 Witaj, Bylas, widzialas to i powiedz: czy Bracia Grecy szykuja drastyczne podwyzki cen z okazji Igrzysk? Czy w ogole w tym roku jest szansa pojechac do Grecji choc na dwa tygodnie, taniej niz do Burkina Faso? ...bom sie stesknil... Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: kali chronia 06.01.04, 09:42 Aaaaaa witaj witaj :))))) kope lat :) Poki co na razie były ceny podobne jak w lecie. Ale zaloze sie, ze podczas igrzysk beda wyzsze. To normalne :) Szansa jest zawsze, Gale, tylko nie wiadomo, ile wiecej bedziesz musial ze soba zabrac ;) Ja oczywiscie koniecznie jeszcze minimum raz w tym roku, bez wzgledu na to czy ceny beda wyzsze czy nie, najwyzej schudne ;) hihi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel elinidy vitajcie grekofile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 15:08 przy takim laniu jakie dostaje dolar i zlotowka nie zdziw sie ze grecja wyda ci sie droga. To niekoniecznie jest wina olimpiady to aloty jest G...o wart. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: vitajcie grekofile 06.01.04, 17:38 heeeh 'wielbiciel elinidy' - ale to tajemniczo brzmi ;) węsze ironie ;) ja tam na gieldzie walut sie nie znam, ale fakt euro poszlo do gory, to chyba znakiem tego - zloty w dol :D a moze i nie :D nie znam sie :D, ale fakt, co kupilam przed wyjazdem i sprzedalam dzisiaj, to nic nie stracilam :D Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszeczka27 Re: kali chronia 06.01.04, 21:48 No witaj Elinida Jezu jak ci zazdroszcze ja bawilam sie tez super na Sylwestra ale zdziwilam sie jak wyszlam a tu cholera pelno sniegu. Taksowki byly na wage zlota czekam na maila jak znajdziesz chwile czasu pozdrowionka dla wszystkich grekozakochanych i wszystkiego dobrego w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: kali chronia 07.01.04, 08:57 aaaaa witam w nowym roku i pozdrawiam cieplo :) napisze oczywiscie :) tylko najpierw musze odespac zaleglosci, bo ciagle jeszcze to nie do konca nastapilo ;) a w Grecji bylo jakby poczatkiem wiosny albo koncem jesieni :) trawa zielona, ok. 15 stopni nawet, czasem sloneczko, pomarancze na drzewach :D. cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Eleni Re: Kriooooo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 19:30 Edo stin Plonija poli krio kani brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: Kriooooo !!! 08.01.04, 23:30 nai, exeis dikio :-/ emeis theloyme stin Ellada!!!!! :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Dekatalaveno:((( IP: *.acn.pl 09.01.04, 10:37 Se parakalo, ego katalaveno ligo ilinika <beczy> :(( Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: Dekatalaveno:((( 09.01.04, 11:17 oj nie becz bebiaczku zartowalem tylko... napisalem chodzcie to was ogrzeje... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: koritsia elate na sas zestano.... 09.01.04, 10:41 hehe... juz lece ;) zadzieram kiece i lece hihihi... ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: koritsia elate na sas zestano.... 09.01.04, 11:15 3-mam za slowo elinido.... Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: koritsia elate na sas zestano.... 09.01.04, 11:41 hihihi.... ;) Patrz, dobrze zrozumialam <jupi>! :D Odpowiedz Link Zgłoś