Dodaj do ulubionych

Brawo GOSIR !

30.05.11, 15:30
sukces naszych na Pucharze Polski w Nordic Walking. Z tego co wiem wrócili z trzema medalami. Popatrzcie na "naszych"- 'żółtych" na stronach :
www.inowroclaw.pl/aktualnosc-3066-Puchar_Polski_Nordic_Walking_odbyl_sie_w_Inowroclawiu_.html
www.inowroclaw.info.pl/aktualnosci.php?akcja=news&id=14469
Obserwuj wątek
    • teresa7400 Re: Brawo GOSIR ! 30.05.11, 19:39
      Gratuluję!!!! obejrzałam fotki- żółto sie narobiło w parku zdrojowym:-) Jeśli dobrze rozpoznaję naszą radną to gratulację Pani Mario!!!! miło zobaczyć barwy naszej Gminy na ogólnopolskiej imprezie sportowej. Z fotografii wynika,że wszyscy się świetnie bawili. Tak trzymać! również gratuluję GOSiR!!!!!
    • gruba.kaska Re: Brawo GOSIR ! 30.05.11, 21:06
      Teraz się dowiedziałam, że w Osielsku jest taka sekcja!!! Gdzie można się zapisać? Kijki mam i trochę już sama chodziłam. Nie wiem tylko, czy dobrze to robię, bo ponoć są jakieś zasady.
      odpiszcie kijkarze, gdzie i kiedy się spotykacie i czy są jakieś opłaty.
      pozdrawiam
      Kasia
      • chodzik44 Re: Brawo GOSIR ! 30.05.11, 21:18
        Cześć, spotykamy się w Osielsku w każdy czwartek o 18:00 w Gosirze , a w Maksymilianowie w środy o 18:00 koło szkoły. Nie wiem skąd jesteś, więc podaję obydwa terminy.
        Nic nie płacimy. Niektórzy wypożyczają kijki z Gosiru, Zajęcia są z instruktorami, więc nauczą Cię, jak się prawidłowo ruszać. Na zawodach byłam i jadę na następne (mam taką nadzieję), bo było super!
        pozdrawiam
        chodzik44
        • gruba.kaska Re: Brawo GOSIR ! 31.05.11, 09:52
          Dziękuję za informacje.
          pozdrawiam
          Kasia
    • mamuska_14 Re: Brawo GOSIR ! 31.05.11, 11:13
      Gratulacje dla P Dyrektor Kaźmierczak, że stworzyła ekipę kijkarzy, którzy zdobyli medale dla gminy. Dobrze, że są w tej gminie ludzie, którym po prostu chce się pracować.
      Mam tylko jedno pytanie. Czy nie można by stworzyć więcej takich grup ? Jestem z Niemcza i z tego, co wiem, nie zawiązała się tam jeszcze żadna grupa nordic walking. Chętnie byśmy z mężem chodzili na takie zajęcia.
      pozdrawiam
    • amicale1 Re: Brawo GOSIR ! 03.06.11, 13:27
      SERDECZNE I SZCZERE GRATULACJE!!!
      • megaloman1978 Re: Brawo GOSIR ! Brawo Ratownicy! 06.06.11, 22:01
        W minioną sobotę GOSIR wystawił drużynę ratowników WOPR w VII Mistrzostwach Województwa Kujawsko-Pomorskiego w Ratownictwie Wodnym im. Kazimierza ,,Szymka" Szymielewicza. Chłopaki zdobyli srebro! SREBRO!!! Gratulacje i wyrazy uznania dla pięciu facetów, którzy pracują na naszym basenie, jako ratownicy i instruktorzy.
        Osielsko zaczyna być sławne. Czy to nie dobra wiadomość ?
        Ukłony dla Nich i pozdrowienia od stałych bywalców basenu.
        GOSIR, wrzućcie coś na swoją stronę, rano nic nie było, a powinno!
    • amicale1 Re: Brawo GOSIR ! 24.06.11, 12:50
      Serdeczne gratulacje dla drużyny Nordic Walking - GOSiR Osielsko. Na drugich zawodach Pucharu Polski zdobyli dwa brązowe medale! Brawo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka