kleoo 25.01.05, 16:06 doszły do mnie słuchy (i to z solidneg źródła) że w Osielku będzie ZETka, zamiast obecnego Duetu wraz z pojawieniem się konkurencji w postaci Polo zaczybają się zmiany, oby na lepsze dla klijentów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darioszka1 Re: ZETka w Osielku 25.01.05, 19:20 kleoo napisała: > doszły do mnie słuchy (i to z solidneg źródła) że w Osielku będzie ZETka, > zamiast obecnego Duetu > wraz z pojawieniem się konkurencji w postaci Polo zaczybają się zmiany, oby na > lepsze dla klijentów Bedzie full zarelka,a potem przytyjemy jak pewna osoba po regularnych wizytach u Bigońskich :-P Ty kleoo czy ja Cie przypadkiem nie znam?? CM M&N Odpowiedz Link
seatle Re: ZETka w Osielku 27.01.05, 14:35 kleoo napisała: > doszły do mnie słuchy (i to z solidneg źródła) że w Osielku będzie ZETka, > zamiast obecnego Duetu > wraz z pojawieniem się konkurencji w postaci Polo zaczybają się zmiany, oby na > lepsze dla klijentów ZETka to miesny? Odpowiedz Link
kleoo Re: ZETka w Osielku 27.01.05, 21:16 mozna by tak powiedziec, choć to jest bardziej sklep ogólno spożywczy, jest garmażerka (chyba przez dobre ż napisałam ? ) jakże i inne spożywcze produkty np. Zetka na Jagiellońskiej czy na Osiedlu Leśnym (ul. Sułkowskiego jeśli dobrze pamietam) maja smaczn jedzonko, choć nie takie tanie, ale za to wybór spory Odpowiedz Link
coooler1 Re: ZETka w Osielku 01.02.05, 22:48 Zetka ......Fajny sklep , ale niestety troche w nim drogo.... Ale są przecież jak wszędzie, tak tez w Zetce........promocje!!!!:) Miłych zakupów!!:) pozdro... Odpowiedz Link
vanilia_01 Re: ZETka w Osielku 02.02.05, 08:03 moze ceny sa troche wyzsze w zetce, ale warto za dobre i pewne zarelko troszke wiecej zaplacic. jesli ktos musi po ten zakup i tak jechac do bydgoszczy, to pewnie na to samo wyjdzie uwazam, ze jak dotad, to w osielsku nie ma sklepu z dobrym miesem i wedlina. no, ale podobno: de gustibus non est disputandum. Odpowiedz Link