mamamuminka01 29.06.05, 09:33 moja pociecha od przyszlego roku pojdzie do osielskowej. czy ktos moze sie wypowiedziec w sprawie poziomu nauczania, zadowolenia, plusow i minusow tej szkoly? pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleoo Re: szkola 06.08.05, 23:18 zalezy na jakim poziomie jest Twoje dziecko, ogółem szkola jest dobra, bo mniejsza niż te w Bydgoszczy, dzieci są bardziej kontrolowane, są zajecia pozalekcyjne co umozliwia rozwój dziecka, co do poziomu to wiele zależy od nauczycieli na jakich trafi, jak w każdej szkolę są dobrzy i ci trochę mnije przykładaący się do pracy bądź to bez charyzmy czy powolania, ale to pojedyncze przypadki, oczywiscie nie wymienie nazwisk bo to nie miejsce na to, ale proszę być spokojną, szkola jest dobra :) Odpowiedz Link
mamamuminka01 Re: szkola 09.08.05, 10:59 dziekuje bardzo. jestem pelna obaw, bowiem chcialabym zapewnic dziecku jak najlepszy start w przyszlosc. wiesz moze na jakie zajecia pozalekcyjne moze liczyc dziecko 6-7 letnie? (j. angielski, taniec, gra na pianine?) Odpowiedz Link
kleoo Re: szkola 11.08.05, 15:53 odnośnie zajęć dodatkowych to dzieci uczęszczajace do klas I-III maja dodatkowo j. angielski, chętni mogą chodzic na baseball. Nie wiem jak dokładnie przedstawia sie sytuacja dzieci 6 letnich(czyli przedszkole), angielski mają, ale to tyle co wiem. Jeśli masz jakieś pytania to pisz, postaram sie dowiedzieć wiecej rzeczy:) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
osielsko Re: szkola 13.08.05, 08:12 Mamo Muminka Pierwszego, konczylem szkole w Osielsku jakis czas temu. O poziomie nich swiadczy fakt, iz z calej 16-ki starujacej do szkol srednich dostali sie wszyscy. Bylo to jakis czas temu:-) ale poziom mam nadzieje sie nie zmienil. Odpowiedz Link
osielsko Re: szkola 02.09.05, 10:48 Jak slyszalem, za dwa lata ma byc nowa szkola z basenem i stolowka.Mysle, ze to bedzie bardzo nowoczesny obiekt na miare wymogow obecnych czasow. Dyr szkoly oglosila w chwili obecnej uczeszcza do szkoly 526 uczniow co w porownaniu ze stanem sprzed kilku lat oznacza wzrost 100%! Odpowiedz Link
mamamuminka01 Re: szkola 06.09.05, 15:26 coz... wybila godzina "0". dzwonek oglosil dzieciom iz zajec lekcyjnych czas zaczc... i moja latorosl tez poszla do zerowki.musze przyznac ze jestesmy zadowoleni, nadal jednak nie ma odzewu co do zajec dodatkowych. Odpowiedz Link
osielsko Re: szkola 14.09.05, 06:56 Jeszcze w tym tygodniu ma byc gotowy projekt i dokumentacja techniczna gimnazjum i basenu.Calosc dokumentacyjna ma zostac zakonczona w tym roku. Odpowiedz Link