Dodaj do ulubionych

Internet w Osielsku

23.07.05, 00:12
Mam pytanie orientujecie sie jaki mozna miec internet w Osielsku. bo niebawem
sie tam przeprowadzam. Koło ulicy Mari Konopnickiej , Juliana tuwima. Byłbym
wdzieczny z ajakies informacji i co byscie proponowali jesli jest wybór.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • diko333 Re: Internet w Osielsku 23.07.05, 16:48
      Tylko neostrada ! 130zl tym złodzieja z tpsa trzeba placic i i tak nie dziala
      zawsze :) pozdrawiam a swoja droga przydala by sie jakas siec na cale Osielsko
      np 8 mbit/s:)
      • kleoo Re: Internet w Osielsku 06.08.05, 23:41
        a internet droga radiową? ja chcę zrezygnowacz neostrady bo to złodzieje!! i
        szukam innej drogi, wiem że Chello odpada, moze sa inne możliwości?
        • airmax1 Re: Internet w Osielsku 07.09.05, 12:11
          tez bym chetnie zrezygnowal z neo.. a elnet ma te same ceny co TPSA :/ niestety.. trzeba poczekac az nastapi tzw uwolnienie petli abonenckiej.. wtedy bedziemy mogli brac net od innych operatorow..
          • airmax1 Re: Internet w Osielsku 07.09.05, 12:15
            PS.. www.fkn.pl/news/id__17264/
            24mbit za 20funtow:).. jak by takim łączem objac gmine osielsko.. - 120 zl/dziesiatki odbiorcow.. kazdy by placil grosze za net :)
        • sant.ander Re: Internet w Osielsku 08.09.05, 19:05
          Dlaczego tak chetnie zrezygnowalibyscie z Neostrady? W gruncie rzeczy nie jest
          taka zla. Transfer trzyma sie w gornych rejestrach, ograniczenie pobranych
          danych nie jest bardzo uciazliwe. Czasem rzeczywiscie odmawia posluszenstwa, ale
          chyba nie zyjecie w izolatce i wiecie, ze inni providerzy tez miewaja problemy,
          czesto powazniejsze. Nie bronie Tepsy, bo to wyjatkowo uciazliwy monopolista,
          ale zamieniac neo na radio, albo typowa osiedlowke to zmiana na gorsze. Ceny nie
          beda nizsze, za to jakosc swiadczonej uslugi znacznie.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka