15.04.12, 20:20
mam 44 lata i problem mojej astmy jest taki że bardzo szybko dostaje ataków duszności,tzn.wystarczy że przejdę parę kroków i już jest mi duszno.Nie wiem co robić mam inhalatory Ventolin i Berotec ale nie zawsze to pomaga.Proszę o poradę.Pozdrawaim.
Obserwuj wątek
    • kinn26 Re: Astma 07.05.12, 21:19
      Radzę poradzić się lekarza.
    • macius835 Re: Astma 27.05.12, 16:13
      CHCIAŁAM TYLKO POWIEDZIEĆ,ŻE MNIE MĘCZYŁ SUCHY MĘCZĄCY KASZEL PO 4 KURACJACH ANTYBIOTYKOWYCH PADŁA DIAGNOZA ASTMA OSKRZELOWA NA TLE ALERGICZNYM.KASZEL TRWAŁ,USTĘPOWAŁ NA JAKIŚ CZAS PO ZAŻYCIU LEKÓW ROZKURCZOWYCH OSKRZELI(EFEKT KRÓTKOTRWAŁY). WSZYSTKIE OBJAWY WSKAZYWAŁY NA ASTMĘ NOCNE DUSZNOŚCI,KASZEL, ŚWISZCZĄCY ODDECH UNIEMOŻLIWIAJĄCY ODDYCHANIE.ZE WZGLĘDU IŻ OBJAWY CHOROBY UNIEMOŻLIWIAŁY MI PRACĘ, ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA BADANIA W SZPITALU, TO CO SIĘ OKAZAŁO PRZYCZYNĄ KASZLU I ŚWISZCZĄCEGO ODDECHU POWALIŁO MNIE DIAGNOZA UŻY GUZ NADCZYNNY NA LEWYM PŁACIE TARCZYCY UCISKAJĄCY TĘTNICE.DOSTAŁAM LEKI NA NADCZYNNOŚĆ-EFEKT-WSZYSKIE OBJAWY ASTMY MINĘŁY.TERAZ CZEKAM NA WIZYTĘ U ENDOKRYNOLOGA, A NIE U ALERGOLOGA
    • tijgertje Re: Astma 29.05.12, 21:11
      Skonsultowalabym sie z kardiologiem i zrobila badania w kierunku pasozytow i candydozy (grzyb). jesli inhalatory nie pomagaja, to szukalabym jakiejs innej przyczyny. Ja przechodzilam jesienia koszmarny okres. Bylam wykonczona, leki nie dzialaly i ledwie zipalam. u mnie problemem byla wowczas Candida po infekcji wirusowej, ktora zaatakowala nie tylko jelita, ale tez watrobe i pluca. pod kontrola pulmunologa lub kardiologa warto tez zaczac fizjoterapie i trening kardio, zeby poprawic kondycje i wydolnosc pluc (po przebadaniu przez kardiologa, zeby odpowiednio dobrac cwiczenia). byl tu ciut nizej watek Basi, przeczytaj, warto.
    • kristofer221076 Re: Astma 20.09.12, 15:26
      Astma, alergia - warto wypróbować kyani
      Witam.

Chciałem zaproponować zainteresowanym niesamowity produkt jaki oferuje firma Kyani. Wielu osobom już pomogło. Produkt nie jest tani ale firma daje 100% gwarancji satysfakcji - jeśli stwierdzisz, że nie pomaga do miesiąca możesz oddać i zwrócą pieniądze. Koszt miesięcznej kuracji to około 210zł - jednak osoby które codziennie muszą się zmagać z astmą czy allergią cena nie powinna odstraszyć.
      Mam kolegę którego dziecko jest astmatykiem. Kupował mu co miesiąc leki za 300zl. Teraz podaje mu Kyani sunrise i dzieciak ma spokój. Wydaje mniej i podaje naturalny suplement a nie żadną chemię.
      Produkty firmy Kyani to nowość na naszym rynku ale firma działa już w wielu krajach na całym świecie.

Chcesz się dowiedzieć więcej o produktach kyani zapraszam na:
      sekretzdrowia.arturhir th.pl
      Chcesz zakupić produkt zapraszam na:
      krzysztofkrzywon.kyan i.net
      Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie i kyani, o tym jak kupować taniej zapraszam do kontaktu:
      moja strona - www.krzysztofkrzywon.pl
      skype - kristofer221076
      tel.512299075
      Pozdrawiam i życzę zdrowia !

• marrtynia Re: Astma 31.03.14, 15:45
      Odgrzewam temat ale proponuję zajrzeć na ta stronę jeżeli znajdzie się ktoś kto szuka informacji na temat astmy i "walczenia" z nią www.odetchnijspokojnie.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka