izaniew 01.01.10, 13:53 zna ktos moze jakis niedrogi, fajny hotel w barcelonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
af-bcn jak niedrogi ma byc niedrogi?R:hotel w barcelonie 02.01.10, 01:16 please pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bcn Re: hotel w barcelonie IP: *.135.221.87.dynamic.jazztel.es 02.01.10, 10:13 sprobuj tutaj: noclegi-barcelona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: hotel w barcelonie IP: *.zone8.bethere.co.uk 03.01.10, 12:26 wpradzie to hostel ale szczerze polecam: www.hostelz.com/hostel/132-Mare-de-Deu-de-Montserrat-Hostel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisces@neostrada.p Re: hotel w barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 00:12 Latem zeszłego roku wynajełam z koleżanką apartament w Aparthotel Augusta w Barcelonie. Miałysmy luksusowe warunki: sypialnie, living- room, kuchnia (wyposażona!) oraz łazienkę. Poszukuj chyba w booking.com - rezerwowałyśmy ok 2 miesiące wczesniej - są propmocje! Acha i najważniejsze: za 6 noclegów płaciłyśmy razem 180 euro! Założę się, że w Polsce nie znajdziesz takiego luksusu za taką cenę nawet w Polsce D. Szukaj - mnie to zajęło 2 tygodnie. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: hotel w barcelonie IP: *.chello.pl 20.01.10, 09:34 zobacz na www.hotelsworld.pl wpisz termin który cię interesuje i sortuj po cenie na pewno znajdziesz coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: hotel w barcelonie 23.01.10, 00:34 dokladnie jak pisze Jola, aktualnie szukam czegos do 100km od Barcelony i za 400euro dla 3 osob moge miec apart na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
feilundbogen Re: hotel w barcelonie 30.01.10, 19:37 ponieważ też poszukiwałam hostelu na tym forum, to po powrocie z hiszpanii polecam niedrogi fajny i odnowiony hostel w centrum barcelony, położony ok. 10 minut piechotką od przystanku estatio nord na który przyjeżdzają autobusy ryianair www.mediterraneanhostel.com fotki i filmki odpowiadają rzeczywistości w styczniu płacilismy za dwójkę z łazienką 19 euro, bez łazienki 15 eur. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: hotel w barcelonie 31.01.10, 13:43 Czy tam się można dogadać po angielsku? bo widze ze strona jest niby po ang ale potem jak chce zarezerwować już jest wszystko po hiszpańsku. I czy można zarezerwować bez wpłacania zaliczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotel w barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 21:17 fajny w samym centrum na pieknym placu, ale nie wiem czy niedrogi, hotel El Jardi Plaça Sant Josep Oriol, 1 Plaça del Pí (Barri Gòtic – Rambles), 4 noce dla dwóch osób 180 euro, + śniadanie 6 euro od osoby ( stan czerwiec 2009) Odpowiedz Link Zgłoś