Dodaj do ulubionych

Nocleg w Barcelonie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 14:10
Czy w okolicy Barcelony są jakieś campingi z komunikowane z centrum Barcelony aby był łatwy dojazd na zwiedzanie? Jeśli tak to co możecie polecić? A jeśli nie to proszę o porady w wyszukaniu jakiegoś w miarę taniego noclegu na 4 doby pod koniec czerwca. Jakieś wiarygodne strony namiary może być hotel, hostel, kwatera prywatna obojętne. Dzięki za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesiek Re: Nocleg w Barcelonie IP: *.dynamic.mm.pl 07.05.11, 15:07
      Jakiś kamping jest w okolicy, dobrze skomunikowany, nie pamiętam adresu.
      Nocleg? Odpalaj hostelworld i masz wielki wybór, nic prostszego, kilka nocy można przespać bez problemu w większości tych miejsc, poczytaj tylko komentarze gości.
      • Gość: nina104 Re: Nocleg w Barcelonie IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 15:38
        Mogę polecić miejsce w którym byłam, drugie, gdzie była moja córka. Standard nie jest lux, ale jest czysto, dobre punkty wypadowe i miejsce do zrobienia posiłku.
        www.homelidays.co.uk/barcelona/apartment-flat-46599en1.htm
        www.homelidays.co.uk/barcelona/apartment-flat-52519en1.htm
        Polecam noclegi w samej Barcelonie ze względu na zaoszczędzony czas i pieniądze na dojazd. A poza tym masz również plażę i morze. Byliśmy również na koniec czerwca.
    • Gość: elus-iaka Re: Nocleg w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 10:56
      czy udało Ci się znaleśc jakiś fajny i niedrogi nocleg w Barcelonie? Podziel się proszę doświadczeniem. Ja wybieram się tam w sierpniu i nie mam jeszcze noclegu itp
    • dociekliwy_0 Re: Nocleg w Barcelonie 19.07.11, 19:34
      Przejrzyj archiwum, temat kempingów wokół BCN był wielokrotnie poruszany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka