Gość: jac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 20:37 do Girony do Figueres do Port Ligat do Vic do Monserrat Jak najlepiej. Czy są jakieś połączenia autobusowe czy lepiej wypożyczyć samochód. Dziękuję za wszystkie rady. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: af-bcn w skrócie IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 30.08.10, 12:55 ptop.gencat.cat/vullanar/ Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: w skrócie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 23:14 Bardzo dziękuję za link. Rzeczywiście do Roses da się dojechać ale Vic to już problem ( przez Barcelonę). To jeszcze zapytam o drogę z Roses do Cadaques i Portligat. Na mapie wygląda trochę kręto. A jak jest w naturze. Normalna kręta jak np. z wybrzeża do Rondy czy wąski hardcore nad przepaścią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
af-bcn NMZC, ale ja bym otworzyL nowy watek z odp.tytuLem 31.08.10, 13:51 nie spodziewaLbym sie przepasci nad morzem, ale ja nie wiem jaka jest ta droga, moze jakies wskazówki na www.mappy.com czy viaMichelin ---------- pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś