Dodaj do ulubionych

Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holiday

IP: 217.97.133.* 17.01.06, 10:55
warto? znacie ten hotel?
Obserwuj wątek
    • Gość: NURASEK1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 213.77.48.* 19.01.06, 13:31
      Bardzo fajnie położony - przy plaży. Hotel nie jest "najmłodszy", ale porządnie
      utrzymany. Ma bardzo fajne, duże baseny. Wszędzie jest blisko, bo położony
      jest "w sercu miasta".
      • Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 19.01.06, 13:42
        dzieki!!
    • Gość: guide Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 20.01.06, 14:41
      hotel rzeczywiscie nie najmlodszy ,polozenie w centrum ale od miesiaca jest
      tam wymiana kanalizacji na ulicy przed hotelem i jest rozkopane dookola.Dojscie
      do hotelu jak na budowie metra.
      • Gość: monias11 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 20.01.06, 16:12
        planuje wyjazd w sierpniu. Mam nadzieje ze do tego czasu skoncza.
        A jaki hotel moglbys mi polecic?? Wiesz cos moze o H10 Las Palmeras? ktory tez
        mam na oku.
        • Gość: :) Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 24.01.06, 14:30
          Las Palmeras jest polozony w tej samej lini co Gran Tinerfe tyle ze blizej
          centrum Las Americas.Nie ma tam plazy piaszczystej tylko kamienista ale idac w
          lewo lub prawo dojdziej do kolejnych piaszczystych plazy.Las Palmeras moze nie
          jest atrakcyjny z wygladu jak na 4 gwiazdki ale na plus sa dosc duze wygodne
          pokoje.(W przeciwieñstwie np.do H10 Conquistador,gdzie sa male "dziuple")
          Las Palmeras ma ladny ogrod przy basenach no i polozenie takie ze wszedzie
          blisko.Jesli chodzi Ci o wygode i nie przywiazujesz uwagi do wystroju(co nie ma
          wplywu na konfort wypoczynku)to polecam Las Palmeras.
          • Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 25.01.06, 13:37
            jednak zdecydowalam sie na Gran Tinerfe ze Scan Holiday. A ta budowa ma potrwac
            do wiosny.
            • Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 24.02.06, 09:09
              up
              • Gość: maria Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.06, 21:08
                Ja też wybrałam Gran Tinerfe, tyle, że w maju. Jeśli ktoś był, proszę o pare
                opinii.
    • iberia30 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi 09.04.06, 21:56
      nie bylam w tym hotelu, ale z oferty Scana w katalogu z ubieglego roku ten
      akurat hotel rekomendowalo mi moje zaprzyjaznione biuro podrozy, wiec chyba
      ok :-)
      • Gość: goga Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: *.eranet.pl 10.04.06, 13:56
        hotel jest dosc stary ,polozony jakby w srodku wszystkiego , pomiedzy playa de
        las americas ,konkretnie to chyba rejon moze juz Torviscas ,plaza tuz przy
        hotelu ,choc nie najciekawsza ,osobiscie wole ta przy hotelu Bahia ,albo victas
        w los cristianos ,osobiscie znam wiele lepszych hoteli w tym rejonie ,ale jesli
        polozenie jest dla Ciebie wazne to bedzie to dobry wybor ,bo wszedzie masz
        blisko warto wybrac sie na przechadzke w strone Costa Adeje ,tamten rejon jest
        spokojniejszy ale i w mojej opini lepiej sie tam wypoczywa ,promenada jest
        bardzo ladna ,,polecam dojscie do hotelu bahia tam sa fajne knajpki i ladna
        plaza ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka