Gość: monias1 IP: 217.97.133.* 17.01.06, 10:55 warto? znacie ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NURASEK1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 213.77.48.* 19.01.06, 13:31 Bardzo fajnie położony - przy plaży. Hotel nie jest "najmłodszy", ale porządnie utrzymany. Ma bardzo fajne, duże baseny. Wszędzie jest blisko, bo położony jest "w sercu miasta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 19.01.06, 13:42 dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guide Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 20.01.06, 14:41 hotel rzeczywiscie nie najmlodszy ,polozenie w centrum ale od miesiaca jest tam wymiana kanalizacji na ulicy przed hotelem i jest rozkopane dookola.Dojscie do hotelu jak na budowie metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias11 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 20.01.06, 16:12 planuje wyjazd w sierpniu. Mam nadzieje ze do tego czasu skoncza. A jaki hotel moglbys mi polecic?? Wiesz cos moze o H10 Las Palmeras? ktory tez mam na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 24.01.06, 14:30 Las Palmeras jest polozony w tej samej lini co Gran Tinerfe tyle ze blizej centrum Las Americas.Nie ma tam plazy piaszczystej tylko kamienista ale idac w lewo lub prawo dojdziej do kolejnych piaszczystych plazy.Las Palmeras moze nie jest atrakcyjny z wygladu jak na 4 gwiazdki ale na plus sa dosc duze wygodne pokoje.(W przeciwieñstwie np.do H10 Conquistador,gdzie sa male "dziuple") Las Palmeras ma ladny ogrod przy basenach no i polozenie takie ze wszedzie blisko.Jesli chodzi Ci o wygode i nie przywiazujesz uwagi do wystroju(co nie ma wplywu na konfort wypoczynku)to polecam Las Palmeras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 25.01.06, 13:37 jednak zdecydowalam sie na Gran Tinerfe ze Scan Holiday. A ta budowa ma potrwac do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: 217.97.133.* 24.02.06, 09:09 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.06, 21:08 Ja też wybrałam Gran Tinerfe, tyle, że w maju. Jeśli ktoś był, proszę o pare opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi 09.04.06, 21:56 nie bylam w tym hotelu, ale z oferty Scana w katalogu z ubieglego roku ten akurat hotel rekomendowalo mi moje zaprzyjaznione biuro podrozy, wiec chyba ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Teneryfa -Hotel H10 Gran Tinerfe ze Scan Holi IP: *.eranet.pl 10.04.06, 13:56 hotel jest dosc stary ,polozony jakby w srodku wszystkiego , pomiedzy playa de las americas ,konkretnie to chyba rejon moze juz Torviscas ,plaza tuz przy hotelu ,choc nie najciekawsza ,osobiscie wole ta przy hotelu Bahia ,albo victas w los cristianos ,osobiscie znam wiele lepszych hoteli w tym rejonie ,ale jesli polozenie jest dla Ciebie wazne to bedzie to dobry wybor ,bo wszedzie masz blisko warto wybrac sie na przechadzke w strone Costa Adeje ,tamten rejon jest spokojniejszy ale i w mojej opini lepiej sie tam wypoczywa ,promenada jest bardzo ladna ,,polecam dojscie do hotelu bahia tam sa fajne knajpki i ladna plaza , Odpowiedz Link Zgłoś