Gość: Spanish Paradise IP: *.starnettelecom.pl 06.11.02, 13:34 Atrakcyjna oferta sylwestrowa w Barcelonie: 4 dni pobytu w Hotelu ****, wyżywienie oraz Bal Sylwestrowy na kilkaset osób. Szczegóły: biuro@spanishparadise.pl tel. 0/22 627 31 91 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ardees Re: SYLWESTER W BARCELONIE !!! IP: *.mnc.pl 15.11.02, 19:14 To byłoby fajne...tylko ja nie mogę na tej stronie znalezc informacji dotyczacych sylwestra. Gdzie to dokladnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spanish Paradise Re: SYLWESTER W BARCELONIE !!! IP: *.starnettelecom.pl 18.11.02, 12:50 Gość portalu: ardees napisał(a): > To byłoby fajne...tylko ja nie mogę na tej stronie znalezc informacji > dotyczacych sylwestra. Gdzie to dokladnie jest? Witam; W istocie na stronie internetowej, ktora jest w budowie nie ma jeszcze aktualnych informacji o ofercie sylwestrowej. Tym samym wszystkie zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy: tel. 0/22 627 31 91 e-mail: biuro@spanishparadise.pl Pelna oferte wraz z opisem, cennikiem i zdjeciami przeslemy droga elektroniczna. Spanish Paradise Odpowiedz Link Zgłoś