Dodaj do ulubionych

Plaże naturystyczne na Majorce !!!

10.02.06, 15:18
Moze ktoś sie orientuje, w jakiej miejscowosci a najlepiej przy jakich
hotelach na Majorce są plaże naturystyczne ? Jaki hotel z jakiego biura
podróży wykupić ?
Będę wdzieczna za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mack Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:18
      Najbardziej znzną plażą N na Majorce jest Es Trenc na południu wyspy. Z tego co
      się orientuję to chyba żadne polskie biuro (ale pewien nie jestem) nie ma
      oferty w pobliżu Es Trenc-możesz spróbować tu: www.neckermann-reisen.de, szukaj
      Majorka a później Colonia Sant Jordi-coś w tym stylu. A inne plaże na Majorce
      możesz tu sobie przejrzeć :
      nudismo-naturismo.com/l_playas.htm.
      Zawze można wypożyczyć samochód i dojechać do plaży-ale to się wiąże z kosztami-
      jeśli masz trochę więcej gotówki-to polecam Fuerteventurę- prawie wszystkie
      plaże są naturystyczne :-)))
      • Gość: kodz Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: 83.238.210.* 12.02.06, 21:30
        Es Trenc to chyba jedyna oficjalna plaża FKK na tej wyspie. Czy na pewno - nie
        wiem, brak u mnie praktyki w tym zakresie :-). Nieoficjalny odcinek dla
        naturystów to Playa de Muro na skraju Can Picafort. Na tamtejszych wydmach i
        plaży przy nich widzi się sporo osób opalających się bez przyodziewku i
        "tekstylnym" współplażowiczom raczej to nie przeszkadza (przynajmniej ja tego
        nie zauważyłem).

Arek
        • your_and znam 4 18.02.06, 00:35
          Es Trenc (wypożyczenie Auta w Arenalu wychodzi najlepiej i 40 miunt jazdy)
          Pegera (skalista zatoka, dobrze sie nurkuje)
          El Mago (nie polecam, ciasno)
          Lluc - Alcari

Opisy:
          republika.pl/nwakacje/majorka.htm
          • Gość: bah7 Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.02.06, 01:08
            Dodatkowe info i foto plaż:

www.naturismo.org/mallorcae.html

bah7
    • ivonne76 Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! 12.06.06, 14:02
      Lecę do El Arenal na Majorce i wiem, ze jest tam plaża naturystyczna Es Trenc )
      ponoć piekna) ale dośc daleko od tej miejscowości bo ok. 20 km, mówiła Pani z
      biura.
      Czy mozna tam się dostać np. autobusem miejskim czy trzeba jednak wypożyczac
      samochód ?
      A moze jednak sa jakieś "dzikie" plaże malutkie gdzieś w pobliżu tej
      miejscowisci, żeby nie trzeba było jechac az taki kawał drogi ? orientuje się
      ktoś ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka