ivonne76 10.02.06, 15:18 Moze ktoś sie orientuje, w jakiej miejscowosci a najlepiej przy jakich hotelach na Majorce są plaże naturystyczne ? Jaki hotel z jakiego biura podróży wykupić ? Będę wdzieczna za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mack Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:18 Najbardziej znzną plażą N na Majorce jest Es Trenc na południu wyspy. Z tego co się orientuję to chyba żadne polskie biuro (ale pewien nie jestem) nie ma oferty w pobliżu Es Trenc-możesz spróbować tu: www.neckermann-reisen.de, szukaj Majorka a później Colonia Sant Jordi-coś w tym stylu. A inne plaże na Majorce możesz tu sobie przejrzeć : nudismo-naturismo.com/l_playas.htm. Zawze można wypożyczyć samochód i dojechać do plaży-ale to się wiąże z kosztami- jeśli masz trochę więcej gotówki-to polecam Fuerteventurę- prawie wszystkie plaże są naturystyczne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodz Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: 83.238.210.* 12.02.06, 21:30 Es Trenc to chyba jedyna oficjalna plaża FKK na tej wyspie. Czy na pewno - nie wiem, brak u mnie praktyki w tym zakresie :-). Nieoficjalny odcinek dla naturystów to Playa de Muro na skraju Can Picafort. Na tamtejszych wydmach i plaży przy nich widzi się sporo osób opalających się bez przyodziewku i "tekstylnym" współplażowiczom raczej to nie przeszkadza (przynajmniej ja tego nie zauważyłem). Arek Odpowiedz Link Zgłoś
your_and znam 4 18.02.06, 00:35 Es Trenc (wypożyczenie Auta w Arenalu wychodzi najlepiej i 40 miunt jazdy) Pegera (skalista zatoka, dobrze sie nurkuje) El Mago (nie polecam, ciasno) Lluc - Alcari Opisy: republika.pl/nwakacje/majorka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.02.06, 01:08 Dodatkowe info i foto plaż: www.naturismo.org/mallorcae.html bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
ivonne76 Re: Plaże naturystyczne na Majorce !!! 12.06.06, 14:02 Lecę do El Arenal na Majorce i wiem, ze jest tam plaża naturystyczna Es Trenc ) ponoć piekna) ale dośc daleko od tej miejscowości bo ok. 20 km, mówiła Pani z biura. Czy mozna tam się dostać np. autobusem miejskim czy trzeba jednak wypożyczac samochód ? A moze jednak sa jakieś "dzikie" plaże malutkie gdzieś w pobliżu tej miejscowisci, żeby nie trzeba było jechac az taki kawał drogi ? orientuje się ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś