Dodaj do ulubionych

santa susanna - Alhambra

IP: 213.17.145.* 08.08.06, 14:55
witam!wlasnie za kilka dni wyruszam do hiszpani z biurem sindbad.czy ktos moze
byl z tym biurem i w tym hotelu ewentualnie miejscowosci??macie moze jakies
propozycje co ze soba zabrac, ile pieniedzy, co ile kosztuje (np. woda
mineralna, piwo, jakies lody itp.), gdzie najlepiej (najtaniej) mozna cos do
jedzenia kupic.

dziekuje za wszelkie pomocne wskazowki:))

jesli ktos ma jakies fotki z tej miejscowosci lub hotelu i chcialby udostepnic
to prosze na maila maniaa7@interia.pl .
Obserwuj wątek
    • iberia30 Re: santa susanna - Alhambra 08.08.06, 19:36
      bylam w tym hotelu z Sindbadem i Itaka, wszystko ok, wrzuc w wyszukiwarke bo
      juz bylo o tym pisane:-).
      • Gość: jaga Re: santa susanna - Alhambra IP: 213.17.145.* 08.08.06, 21:50
        no bylo ale w sumie nie wiele:))
        potrzebuje wiecej informacji:))
        ale dzieki
        • adrasteaa Re: santa susanna - Alhambra 09.08.06, 13:12
          byłam w Malgrat de Mar miejscowosc obok graniczą ze sobą
          Napoje najlepiej kupowac w Cerfurze jest taniej woda mineralna 1,5 litra od 0,45 euro zalezy tez od marki wody, ceny zblizone do naszych ciut drożej
          Hotel jest polozony przy głownym deptaku, duzy z tego co pamietam jęsli podziesz glownym deptakiem w dół to dojdziesz własne do malgrat de mar najpierew jest nowa czesc z hotelami a poniej dalej stara o wiele atrakcyjniejsza super winiarnia z tanimi winami z beczki 1,20 za litr, sklepiki ciekawe i duzo duzo spokojniej ( nie wiem czy lubisz cisze i spokuj czy pełno ludzi i gwar)
          W Santa Susana jest stacja kolejki mozna nia dojechac do np Barcelony bilet w dwie strony 6 e
          Jak jeszcze masz jakies pytania to odpowiem w miare moich mozliwości
          Na temat hotelu nic wiecej nie wiem widzialam go tylko z zewnątrz odbywaja sie tam rózne koncerty na które wejscie jest za darmo
    • Gość: Krystyna z Gdyni Re: santa susanna - Alhambra IP: 194.150.247.* 09.08.06, 15:43
      Byłam w tym hotelu w czerwcu tego roku z Triadą, do godziny 24:00 nie ma mowy o
      spaniu bo gra muzyka, co prawda nie disco polo ale bardzo głośno, ponieważ nie
      mieliśmy innego wyjścia korzystaliśmy z tej formy rozrywki(wstęp wolny),
      natomiast w podziemiach jest dyskoteka, której nie słychać, natomiast o 04:00,
      kiedy jest koniec to poprostu HORROR!!! jeden wielki krzyk i po spaniu. Jedzenie
      bardzo dobre.Radzę korzystać z wycieczki do Barcelony organizowanej przez biuro.
      Ludzie, którzy jechali na własną rękę nie zobaczili tyle co my a pokaz
      fontann,jest póżno i potem nie mają jak wracać, a to naprawdę warto zobaczyć.
      MOJA RADA KONIECZNIE WYKUPIĆ SEJF, NIE JEST DROGO A BYŁY KRADZIEŻE W POKOJACH
      najczęściej w czasie posiłków. Wogóle trzeba mieć oczy dookoła głowy (jak u
      nas). Pokoje małe ale wygodne codziennie sprzątane. Personel uprzejmy . Co do
      cen nie pomogę bo nie pamiętam, ale za hotelem 300m jest CARREFOUR i ceny sa
      podobne do naszych a nawet niektóre tańsze. Personel nie robi problemu za
      wnoszenie zakupów.
      Polecam wycieczkę do TOSSY i do ogrodu botanicznego (nie pamiętam miejscowości)
      ale wszędzie się dojedzie kolejką. Dobrze jest znać języki (angielski,
      niemiecki lub francuski)
      Miłych wakacji

• Gość: jaga Re: santa susanna - Alhambra IP: 213.17.145.* 09.08.06, 17:17
        a jakie sa ceny wycieczek fakultatywnych?? jest na nich jakis przewodnik (w
        jakim jezyku opowiada)??

dzieki za wszelkie wiadomosci.szkoda ze troche glosno tam jest ale moze
        wytrzymam:)) kazdy lubi dobra zabawe ale do 4 to moze byc ciezko:))
      • Gość: jaga Re: santa susanna - Alhambra IP: 213.17.145.* 09.08.06, 17:21
        ile taki sejf kosztuje?? i czy mozna po przyjezdzie wybrac sobie pokoj np. po
        stronie basenu??czy przydzielaja je z gory??
        • Gość: Krystyna z Gdyni Re: santa susanna - Alhambra IP: 194.150.247.* 10.08.06, 12:40
          Wracam do Pani, jesli chodzi o wycieczki fakutatywne, Barcelona z polskim
          pilotem, natomiast "Sladami Savatore Dahli" gorąco polecam, to tylko z pilotem
          miejscowym musi pani tylko podać w jakim języku pani włada i wtedy podjeżda
          autokar z takiem przewodnikiem koszt około 30 EUR od osoby. Sejf chyba 10 EUR.
          pozdrowienia
    • Gość: ja Re: santa susanna - Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:08
      W niedzielę wóciłem z Hiszpanii. Byłem z Sindbadem, ale nie w SS, ale w Canet w
      Carlosie. Jechali z nami ludzie do Alahambry w z ich wypowiedzi wynikało, ze
      mile spędzili czas. Co do samego Sindbada to wszystko ok. Wszystko zgodne z
      zapowiedzią i umową. Moim zdaniem BP godne polecenia.
      • Gość: jaga Re: santa susanna - Alhambra IP: 213.17.145.* 09.08.06, 17:19
        milo slyszec mam nadzieje ze tez bede mial takie wspomnienia:))
    • pirelli666 Re: santa susanna - Alhambra 20.08.06, 20:59
      santa susana to blokowisko hoteli w szczerym polu, jedna ulica betonowa i tlumy
      ludzi przemieszczajace sie nia w ta i spowrotem w drodze z jednego baru do
      innego.
      nic innego tam niestety nie ma.
      jest plaza oczywiscie i wlasnie hotele
      jesli mozesz cos jeszcze zmienic w wycieczce wybierz pobliska miejscowosc
      calella, stre miasto, zabytkowe uliczki, piekna plaza i oczywiscie mnostwo
      komfortowych hoteli. Tam przynajmniej poznasz troche klimat prawdziwej
      Hiszpanii, bo santa susanna to wylacznie hotele i 100 mieszkancow poza sezonem.
      ktorzy sie tymi hotelami opiekuja.
      Bylam w Calleli 2 tyg temu i przejdzalismy przez santa susanne.
      Rezydentka open travel mowila ze ludzi ktorzy tam trafiaja jej szkoda bo biura
      podrozy nabijaja ich w butelke za ciezkie pieniadze.
      pozdrawiam
      • Gość: eska Re: santa susanna - Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:45
        pirelli666 wnioskuje z twojej wypowiedzi ze byles z biurem Open Travel czy moge
        prosic o informacje jak sie spisali?? 29.08 wylatuje z nimi wlasnie do Calelli
        i troche sie martwie po przeczytaniu opinii na ich temat
        • Gość: pirelli666 Re: santa susanna - Alhambra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 18:14
          bylo super
          z pelna odpowiedzialnoscia polecam open travel i calelle.
          a rezydentka - pani aldona jest bardzo mila :)
      • Gość: U Re: santa susanna - Alhambra IP: *.aster.pl 10.09.06, 14:06
        Open Travel :) Pierwsze biuro RP nabijające w butelkę opowiada o nabijaniu w
        butelkę... :)
    • Gość: GoSiAcZeK:) Re: santa susanna - Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:50
      ogólnie.. hotel w porządku:)byłam tam na początku sierpnia.. ale na objazdówce
      pierwszy tydzień .. drugi w hotelu..:)) Miłe wspomnienia.. Obsługa miła, pokoje
      troche małe, ale było ok:) no i LuDziE :D hmm.. był sobie taki jeden polak..:))
      niestety.. nie mam z nim żadnego kontaktu.:( Jesli. jakimś szczęśliwym trafem..
      będzie tutaj ( albo będziesz:) ) TO ODPOWIEDZ NA MOJĄ WIADOMOŚĆ.. tutaj..
      Gdy zakończył sie turnus rezydentka dosyć :) punktualnie przyjechała po nas i
      pojechaliśmy na lotnikso w GIRONIE.. :) tam musieliśmy troche czekać.. a ja nie
      miałam co robić i sie błąkałam po lotnisku;) heh..-> tzn ciągle chodziłam i
      obserwowałam ludzi:) PzdR:) Jak na wakacje to tylko do HiSzPaNI!:))a tak
      ogólnie Hiszpania bardzo mi sie podobała.. i zabytki:)) tesh ZajefAjnE:) PaPa
      • Gość: Gosia- prawdziwa=/ Re: santa susanna - Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:26
        Sorki, ale ten post na górze pisała, moja kumpela troche się zapędziła w
        niektórymi informacjami:] No więc ja teraz pisze już poprawnie: ( z małymi
        zmianami:) )
        Hotel jest Ok:) Znajduje sie koło głównego deptaka--> duużo ludzi:P :) ale
        chociaż jest co robić =] W hotelu miła obsługa, jedzenie--mmm:D pycha:) , pokoje
        małe ale wporządku:) Codziennie sprzątane. Mówiono, że sprzątaczki kradną ( nam
        sie to nie przydarzyło, ale rezydentka mówiła, że zdarza sie to ) Także radze
        trzymać drogocenne rzeczy albo w sejfie ( który trzeba wykupić przy recepcji -
        ok 10E ), lub w pokojach- na własną odpowiedzialność:) Od hotelu na plaże jest
        ok. 400m. W hotelu basen- troche zimna woda..:// Radze chodzić na plaże:) w
        Terenie Tenis stołowy, dyskoteka i różnego rodzaju występy - wstęp bezpłatny ( z
        wyjątkiem dyskoteki) . W SS jest kolejka którą można dojechac do BARCEOLNY lub
        do BLANES i innych miasteczek : Tossa De Mar lub Malgret De Mar lub Loret De
        Mar. Ludzie w SS bardzo weseli - da sie z nimi pogadać:) Ja byłam w Traidą-
        lot z Warszawy. Wszystko dość punktualnie=] Odlot jest z Girony:) Jeśli jakieś
        pytania--> to prosze pisać:) Odpowiem.. w miare możliwości:) Pzdr!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka