25.08.06, 12:42
Witam. Czy ktos byl w Calelli na costa del maresme? jesli tak to bardzo prosze o przeslanie kilku fotek na maila albo tu na forum, bo za kilka dni tam lece a w sieci nie ma zadnych zdjec z plazy itp z gory dziekuje romi.b.fm@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • finnair81 Re: Calella 25.08.06, 13:04
      wpisz sobie w google "playa de calella" i wcisnij opcje grafika i wyskoczy
      mnostwo zdjęć
      • romaszb Re: Calella 25.08.06, 13:11
        Dzieki wielkie nie wpadlem :)
        • finnair81 Re: Calella 25.08.06, 13:16
          nie ma sprawy :-)
    • Gość: mag Re: Calella IP: 217.153.206.* 25.08.06, 14:14
      byłam tam parę lat temu - plaża super, ale jest jedno z bardziej obleganych
      miejsc, także wcześniej trzeba chodzić na plaże, by znaleźć wolny leżak,
      wszyscy się cisną, bo tylu turystów
      miejsce bardzo rozrywkowe, wszędzie głośno i tłoczno
      • quciniak Re: Calella 25.08.06, 20:15
        Ja tez lece do Calelli w pon i jestem ciekawa jak bedzie...milego pobytu
    • Gość: dorotita Re: Calella IP: *.inter-c.pl 31.08.06, 17:43
      dla mnie wyjazd do Hiszpanii to właśnie wyjazd do calelli - jeżdżę tam od lat
      uwielbiam to miasto i każdy jego zakątek !!! jest prześliczna starówka, bardzo
      szeroka czysta plaża, a przede wszystkim życie tam toczy się 24h / dobe czego
      nie można powiedzieć o innych pobliskich miejscowościach - rewelacyjne hotele
      polecam neptuno - hotel w którym zdecydowanie mozna się zakochać !!! jest
      utrzymany w stylu andaluzyjskim i to co go odróznia od pozostałych to
      hiszpańska obsługa - jestem tłumaczem więc dla mnie ważne jest pogadanie po
      hiszpańsku ale niestety o to trudno na costa brava :) a w hotelu neptuno cała
      kadra jest hiszpańskojęzyczna !!miasto ma świetną komunikacje z barceloną
      zarówno przez renfe czyli hiszp. pociągi jak i barcelona bus - przy głównej
      ulicy na wysokości biura informacji turystycznej znajduje sie przepiekny park -
      bardzo czysty z prześliczną roślinnością i oświetleniem :) no dobra chyba
      kończę bo na temat calelli mogę pisać referaty jak masz jakieś pytania to moje
      gg 410 88 41 chętnie pomogę nie tylko w temacie calelli :)ale całego costa
      brava y del maresme
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka