mariopolo 07.09.06, 12:57 W DRUGIEJ POŁOWIE WRZEŚNIA WYBIERAM SIĘ DO HISZPANII I NIE WIEM JAKIEGO KOLORU MAJTKI MAM ZE SOBĄ ZABRAĆ JAKIE PANUJĄ TRĘDY NA PLAŻACH PROSZĘ POMUŻCIE BŁAGAM . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola.flores Re: Moda na plaży w Hiszpanii 11.09.06, 13:45 Raczej stonowane kolory typu brazowy, zielony, i zadnych agresywnych wzorow. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Moda na plaży w Hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:04 toples Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Moda na plaży w Hiszpanii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.06, 20:30 Cześć ! Niedawno wróciliśmy z Hiszpanii i muszę przyznać ,że jeśli chodzi o kąpielówki czy bikini nic specjalnego nie zaobserwowałam .Modne jest praktycznie wszystko .Czyli co kto ma .Sporo było bikini wyszywanych koralikami,panowie mieli kąpielówki raczej ciemne - turkus ,granat,czarny .Trochę było spodenek z nogawkami .Ale otwarcie jeśli mogę Ci doradzić to nie warto kupować nic specjalnego ,bo po kąpieli w słonej wodzie i pobycie na słońcu bardzo płowieje .I szkoda wydawać pieniążki na jeden sezon .Jeśli o topless chodzi to bardzo mało pań się odważyło .Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
agulles Re: Moda na plaży w Hiszpanii 14.09.06, 15:45 Jestem wlasnie w Hiszpanii i co do topless to 1/3 pań sie nie krepuje. Co do kapielowek to tylko spodenki, w slipkach ciezko kogos znalezc. A slona woda rzeczywiscie niszczy kolory i nie ma co wydziwiac z zakupami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kashpir_pl Re: Moda na plaży w Hiszpanii IP: 194.92.3.* 14.09.06, 15:44 Trędy ;-) są różnorakie, poczytaj o bottomless, bo to w tym sezonie najmodniejsze ;-) PS popracuj nad ortografią Odpowiedz Link Zgłoś