Gość: maja IP: *.chello.pl 23.04.07, 14:23 Czy ktoś był? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_shark Re: Hotel Tonga-Majorka? 24.04.07, 17:13 skocz.pl/dsyc www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Club+Hotel+Tonga-hid_12554.html forum.wakacje.pl/hiszpania/hotel_tonga_can_picafort-428789.html#ftw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 06.05.07, 22:16 Czy ktoś był tam ostatnio? Albo sie tam wybiera w maju/czerwcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:22 zastanawiam się nad tym hotelem od 06,06,2007 albo ifa continental na Gran Canarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:16 byłam w tym hotelu, polecam dla ludzi beż dzieci ze względu na odległość od plaży, baseny dosyć skromne, teren koło hotelu bardzo duży, plac zabaw dla dzieci, leżaczki. Sam hotel czysty, zadbany pokoje standartowe, posiłki super, bar snack bar polecam. JEŻELI JESTEŚ MŁODĄ OSOBĄ I CHCESZ ROWNIERZ POSZALEĆ POIMPREZOWAĆ TO WYBIERZ większą miejścowość, na odpoczynek super Ja bardzo wypoczełam i bardzo mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: 194.242.62.* 09.05.07, 14:40 JA BYŁAM W TYM HOTELU W MAJU W ZESZŁYM ROKU.BYLISMY Z MĘŻEM PRZEZ TYDZIEŃ 10-17 MAJA.BYŁO PO PROSTU CUDOWNIE.JEST TO WPANIAŁE MIEJSCE.WERSJA ALL DLA WYMAGAJĄCYCH.BOGATY PROGRAM ANIMACYJNY ZARÓWNO DLA DZIECI JAK I DLA DOROSŁYCH.DO MORZA JEST ZE 400-500 M ALE DROGA PROWADZI MAŁYMI DEPTAKAMI ,KTÓRE SA BARDZO UROKLIWE.JEDYNYM MINUSEM W MAJU JEST ZAZIMNA (JAK DLA MNIE WODA W BASENIE),ALE POZA TYM ŻADNYCH ALE TO ABSOLUTNIE ŻADNYCH MINUSÓW.POLECAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 09.05.07, 16:30 Dziękuje za odp. Ja jadę z rodziną 31maja i mam nadzieje ze będzie tak cudownie jak napisałaś. Ps. Moze woda bedzie już cieplejsza;-) .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: 194.242.62.* 10.05.07, 08:59 Na pewno będzie wspaniale.Myślę,żę z temperaturą w basenie i w morzu nie będzie problemu,bo ja na koniec pobytu kąpałam się . A Ty jedziesz na koniec maja to z temperaturą wody nie bedzie problemu. Uważaj tylko na dietę ,bo ja mimo iż starałam się dużo ruszać przytyłam 5 kg w tydzień(ach te ptysie z lodami) :)Och zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:02 Ja byłem w zeszłym roku w tym terminie na Majorce co prawda w hotelu Nordeste Playa. Pogoda była wyśmienita ,choć w dniu przylotu padał deszcz i było 16 stopni. Następnego dnia już się rozpogodziło i z dnia na dzień robiło się coraz cieplej. Woda też była bardzo przyjemna.Wczasy były super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:18 czy jest w hotelu dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:20 pytając się o dyskotekę chodzi mi o hotel club hotel tonga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 24.05.07, 09:19 Też chciała bym się dowiedziec. Moze ktoś odp. Mam tez pytanie co do animacji do której godz. trwają ( czy mozna z 7 letnim dzieckiem bawić się do godz.24). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:37 Troche zdjec turystow: www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2535 Odpowiedz Link Zgłoś