Dodaj do ulubionych

Hotel Tonga-Majorka?

IP: *.chello.pl 23.04.07, 14:23
Czy ktoś był? Proszę o opinie.

Obserwuj wątek
    • g_shark Re: Hotel Tonga-Majorka? 24.04.07, 17:13
      skocz.pl/dsyc
      www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Club+Hotel+Tonga-hid_12554.html
      forum.wakacje.pl/hiszpania/hotel_tonga_can_picafort-428789.html#ftw
    • Gość: . Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 06.05.07, 22:16
      Czy ktoś był tam ostatnio? Albo sie tam wybiera w maju/czerwcu?
      • Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:22
        zastanawiam się nad tym hotelem od 06,06,2007 albo ifa continental na Gran
        Canarii
        • Gość: gosia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:16
          byłam w tym hotelu, polecam dla ludzi beż dzieci ze względu na
          odległość od plaży, baseny dosyć skromne, teren koło hotelu bardzo
          duży, plac zabaw dla dzieci, leżaczki.
          Sam hotel czysty, zadbany pokoje standartowe, posiłki super, bar
          snack bar polecam.
          JEŻELI JESTEŚ MŁODĄ OSOBĄ I CHCESZ ROWNIERZ POSZALEĆ POIMPREZOWAĆ TO
          WYBIERZ większą miejścowość, na odpoczynek super

Ja bardzo wypoczełam i bardzo mi się podobało
    • Gość: amelia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: 194.242.62.* 09.05.07, 14:40
      JA BYŁAM W TYM HOTELU W MAJU W ZESZŁYM ROKU.BYLISMY Z MĘŻEM PRZEZ TYDZIEŃ 10-17
      MAJA.BYŁO PO PROSTU CUDOWNIE.JEST TO WPANIAŁE MIEJSCE.WERSJA ALL DLA
      WYMAGAJĄCYCH.BOGATY PROGRAM ANIMACYJNY ZARÓWNO DLA DZIECI JAK I DLA
      DOROSŁYCH.DO MORZA JEST ZE 400-500 M ALE DROGA PROWADZI MAŁYMI DEPTAKAMI ,KTÓRE
      SA BARDZO UROKLIWE.JEDYNYM MINUSEM W MAJU JEST ZAZIMNA (JAK DLA MNIE WODA W
      BASENIE),ALE POZA TYM ŻADNYCH ALE TO ABSOLUTNIE ŻADNYCH MINUSÓW.POLECAM
      SERDECZNIE
      • Gość: . Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 09.05.07, 16:30
        Dziękuje za odp. Ja jadę z rodziną 31maja i mam nadzieje ze będzie tak cudownie
        jak napisałaś. Ps. Moze woda bedzie już cieplejsza;-) .POZDRAWIAM
        • Gość: amelia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: 194.242.62.* 10.05.07, 08:59
          Na pewno będzie wspaniale.Myślę,żę z temperaturą w basenie i w morzu nie będzie
          problemu,bo ja na koniec pobytu kąpałam się . A Ty jedziesz na koniec maja to z
          temperaturą wody nie bedzie problemu. Uważaj tylko na dietę ,bo ja mimo iż
          starałam się dużo ruszać przytyłam 5 kg w tydzień(ach te ptysie z lodami) :)Och
          zazdroszczę Ci tego wyjazdu.
          Pozdrawiam,
        • Gość: Margo Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:02
          Ja byłem w zeszłym roku w tym terminie na Majorce co prawda w hotelu Nordeste
          Playa. Pogoda była wyśmienita ,choć w dniu przylotu padał deszcz i było 16 stopni.
          Następnego dnia już się rozpogodziło i z dnia na dzień robiło się coraz cieplej.
          Woda też była bardzo przyjemna.Wczasy były super.
      • Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:18
        czy jest w hotelu dyskoteka
        • Gość: ala6 Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:20
          pytając się o dyskotekę chodzi mi o hotel club hotel tonga
          • Gość: maja Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.chello.pl 24.05.07, 09:19
            Też chciała bym się dowiedziec. Moze ktoś odp. Mam tez pytanie co do animacji
            do której godz. trwają ( czy mozna z 7 letnim dzieckiem bawić się do godz.24).
    • Gość: monia Re: Hotel Tonga-Majorka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:37
      Troche zdjec turystow:
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2535

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka