Gość: A. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.05.07, 11:12 Jakie nadmorskie miejsce do wypoczynku polecacie w Andaluzji? Chodzi mi o małe, urokliwe miasteczko z plażą nie obleganą przez turystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marjareta Re: Andaluzja IP: *.nexus.gliwice.pl 13.05.07, 21:20 naprawdę nie ma takich :), ale możesz spróbować w Tarifie. Miasteczko jeszcze małe, a plaża cudowna, z której widać Afrykę. Odpowiedz Link Zgłoś
maigo Re: Andaluzja 13.05.07, 22:03 a ja polecam El Puerto de Santa Maria - urocze miasteczko z historią Krzysztofa Kolumba... jadę tam w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Andaluzja IP: *.uco.es 14.05.07, 10:57 Sa takie, sa. Bogu dzieki, jeszcze nie cala Andalucia wyglada jak Malaga... Np. El Puerto de Santa Maria, miasteczko po drugiej stronie Cadiz (Bahia de Cadiz). Bylam w kwietniu, plaze cudowne, widoki na ocean boskie, wszystko na 5+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewik Re: Andaluzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 12:11 Polecam ALmerie, mozna wynajac fajne mieszkanie na tydzien dla 4 osob za 2 tys zl, jakby co pisz ewelinam10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Andaluzja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.05.07, 20:26 A czy ktoś w Was był w Zaharze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Andaluzja IP: *.uco.es 16.05.07, 11:22 Bylam w kwietniu. Wole plaze w El Puerto :) Chociaz Zahara tez urodziwa i rzeczywiscie nie ma tlumu turystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Andaluzja IP: *.uco.es 16.05.07, 11:23 Aha, jesli chodzi o El Puerto to polecam plaze Vista Hermosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arletta Re: Andaluzja IP: *.chello.pl 16.05.07, 13:19 a moze wiecie jak jest w Calahonda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Andaluzja IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.05.07, 18:35 Mnie też interesuje ten temat. Dokąd warto pojechac, żeby nie zdarli skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Andaluzja IP: *.byt.3s.pl 28.05.07, 19:58 ja też polecam miasteczka na wschód od Almerii np. San Jose. Plaże cudowwne, piaszczyste, mało ludzi. Byłam teraz w marcu, zwiedziłam całe południe i naprawdę costa del sol odpada. Nie pojechałabym tam nawet za darmo.Najlepiej jeszcze wynająć samochód (w Almerii o wiele taniej niż w Maladze na lotnisku, tania wypożyczalnia to Solmar). Odpowiedz Link Zgłoś