Dodaj do ulubionych

Hotel Las Vegas w Caelli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:02
Witam !
Czy ktoś może mi cos napisać na temat Hotelu Las VEgas w Caelli?
Pojawila sie ciekawa oferta last minute do tego hotelu.
Będę wdzięczna za wszelkie informację

D:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Łysini Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.zeblach.com.pl 02.08.07, 21:21
      :) Polecam gorąco ten Hotelik.
      • Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 03.08.07, 10:32
        z jakiego biura Mysia jest ta oferta?
        • Gość: Mysia Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.zchbl.com.pl 03.08.07, 15:36
          Jedziemy z maloznanym biurem - Zawadzkie. Wyjezdzamy w poniedzialek
          rano.Bedziemy jechac ponad 30 h Boimy sie bardzo co zastaniemy na miejsu w
          hotelu ale w koncu jedziemy tam zwiedzac a nie siedziec w hotelu .Pozdrawiam
          goraco :)
          • Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 04.08.07, 18:29
            Znajmomi tam byli z tym biurem i mowili że było super. Wiec się nie martwcie :-)
            • Gość: m Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:25
              Dzięki Sylwka :) Pozdrowienia
              • ddb2 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 06.08.07, 11:12
                Pare dni temu na tym forum ktos zadal podobne pytanie, na ktore odpowiedzialam.
                Wklejam moja odpowiedz.
                --------------------------------------------------------------------------------
                Bylam w tym hotelu 10 lat temu. Wtedy byl to hotel klasy troche mniej niz
                sredniej. Tuz przy ruchliwej jezdni, przejscie na plaze pod ziemia. Dosc blisko
                morza. Pokoje z lazienkami, brakowalo cieplej wody, zadnego dodatkowego
                wyposazenia, bez ogrodu, malutki, brudnawy basenik z tylu. Kilka lezakow i
                parasoli.
                Jedzenie monotonne i niewyszukane. Wszystko wyliczone co do grama, obsluga jak
                cerberzy warujaca i podejrzewajaca wszystkich o wszystko. Nie byl to hotel, do
                ktorego chce sie wracac. Ale moze cos sie zmienilo?
                • hiszpanka76 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 07.08.07, 09:59
                  zgadzam sie z Toba ja tez bylam pare lat temu, wlascicielem byl
                  niemiec nie wiem jak teraz ale jak jest nim dalej to racezj nic sie
                  nie zmienilo.Wody brakowalo niemal codziennie,jedzenie fatalne, po 2
                  dniach jedlismy tylko sniadania z obiado-kolacji zrezygnowalismy bo
                  bylo fatalne.Basen przez 4 dni byl nie czynny, bo czyms
                  zaneczyszczony i to nie z winy nas- wypoczywajacych.
                  Ogolnie hotelik byl ladny,sporo imprez na dole, za to miejscowosc
                  super.
                  Wtedy bylismy mlodzi byl nasz to pierwszy wyjazd, teraz po
                  zwiedzeniu inych hoteli ten byl wielkim nieporozumieniem mial wtedy
                  3* teraz dalabym mu 0
                  • sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 08.08.07, 15:00
                    A może był tam ktoś ostatnio? potrzebujemy aktualnych informacji !!!
                    dzięki
                    • Gość: chico Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.Red-81-39-5.dynamicIP.rima-tde.net 10.08.07, 13:36
                      niewiele sie zmienilo, troche podremontowany - jedzenie bazujace na frytkach
          • Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 12.08.07, 12:21
            hej Mysia! napisz koniecznie po powrocie jak było w Calelli i w tym
            hotelu.
            • Gość: Mysia Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:15
              HEJ!
              Właśnie wróciłam z wczasów w Hiszpanii, ale na temat Hotelu Las
              Vegas niewiele mogę powiedzieć. Tuż po przyjezdzie do Hiszpanii
              przyjechała do nas rezydentka (na stację benzynową gdzie zatrzymały
              się autobusy)z informacją że w LAs Vegas "wybiła" kanalizacja,
              zalanych jest 9 pokoi i zostaniemy przeniesieni do Hotelu Europa.
              Zgodziliśmy się - nie mielismy wyboru. Wczoraj w drodze powrotnej
              rozmawiałam z ludzmi z LAs VEgas byli bardzo zadowoleni zarówno z
              hotelu jak i miejscowosci czego nie mogę powiedzieć ja. Hotel
              Europa "w miare" natomiast miejscowosci MAlgrat de MAr absolutnie
              nie polecam. Pozdrowienia
              • Gość: sylwka25 Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 07:49
                Dzieki Mysia za info, trochę mnie uspokoiłas, wyjezdzam w
                poniedziałek. Mam nadzieję ze bedzie ok. A Malgrat jest do bani?
                • Gość: beta Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:26
                  Jezeli do katalonii to tylko do calelli .Hotele ktore polecam w
                  calelli to presiden i mar blau.Superowe.Bylam i wiem co pisze.
                  Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Ula.K Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.07, 23:15
                Zawadzkie ma już klika lat w ofercie te dwa hotele i ciągle robią te
                same numery z zamianą, też miałam być w Las Vegas i a końcu
                wylądowałam w Europie.
    • Gość: gosc kacha Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 13:43
      Omijajcie go z daleka.... nic sie nie zmienilo i jak czytam
      poprzednie posty to cala prawda.Fatalne jedzenie, maly basen ,
      obsluga kiepska,jedyny plus ze do centrum w miare blisko i do plazy.
      Lepiej poszukac czegos innego
      • ania_p13 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 24.08.07, 12:33
        Właśnie wróciłam z Calelli. Mieszkałam w hotelu LKas Vegas i nie rozumiem na co
        narzekaliście. Mój pokój był naprawdę ładny, z łazienką, żadnych mrówek i tym
        podobnych rzeczy. Codziennie sprzątany i codziennie wymieniane ręczniki.
        Jedzenie dobre choć powtarzało się. BLisko do morza i do centrum. Dobre drinki w
        barze i dużo tańsze niż na mieście. Ja z cała pewnością jade tam za rok
        • ddb2 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 24.08.07, 15:47
          Ciesze sie, ze ci sie tam podobalo.
          • sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 04.09.07, 09:56
            My wrócilismy z Las Vegasa 29 sierpnia. Kompletnie nie mogę
            potwierdzic wcześniejszych wypowiedzi w tym wątku o braku wody w
            kranie i w basenie. Ciepła a nawet gorąca woda bieżąca była
            zawsze, basen czynny codziennie.
            jeśli chodzi o jedzenie to śniadania były faktycznie monotonne ale
            chleb tostowy (na który ktoś tu narzekał) to był do tostów natomiast
            było kilka rodzajów pysznych bułeczek . A obiadokolacje były
            zróżnicowane i nie moge zgodzic sie z wypowiedziami ze bazowaly na
            frytkach czy tez na makaronach. część pokoi jest po remoncie a część
            nie, my akurat byliśmy w tej starej części ale pokój nie byl zły,
            łazienka przy pokoju, byla w niej wanna i prysznic i nawet bidecik :-
            )
            Ogólnie trzeba pochwalic biuro Zawadzkie za organizację, rezydentka,
            pani Ewa jest naprawde OK, no i transport mimo tylu godzin byl do
            zniesienia dzieki dobrym autokarom i spoko kierowcom. My jesteśmy
            zadowoleni :-)
            • Gość: iwonka Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.dzi.vectranet.pl 07.09.07, 23:29
              uff...dziewczyno to mnie uspokoiłaś:) ja właśnie wybieram się do
              calellii do las vegas, a po wcześniejszych wypowiedziach
              zastanawiałam się,czy to będą udane wakacje:/ ale jak widzę nie będę
              żałować:D Jedzie ktoś może z zawadzkie 10.09??:)
              • Gość: limako78 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.218.38.84.otvk.pl 16.09.07, 15:31
                witam wszytskich!!
                ja również wybieram (planuje się wybrać) z Zawadzkiem do Calelli.
                Szukam informacji na temat Agencji Turystycznej Zawadzkie - opinii o
                jakości organizowanych przez nich imprez, hoteli które oferują.
                Ja wybieram się do Las Vegas.
                Proszę o informacje na temat pobytu w tym hotelu - tylko proszę o
                opinie osób, które były tam niedawno, a nie 10 lat temu!
                Pozdrawiam & dziękuje za wpisy!
                • noktok Re: Hotel Las Vegas w Caelli 17.09.07, 16:01
                  Witam!!!
                  Byłwm w tym hotelu z dziewczyna w terminie 3.09. - 12.09.2007 z
                  biura Zawadzkie. Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu i polecam go
                  wszystkim który nie oczekuja za 900zł hotelu 4**** (bo tacy sie
                  zdażaja) a jedynie 2** hoteliku. Oczywiscie niezadowoleni doczepią
                  sie do wszystkiego ale mysle, że za taka cene warto odwiedzic ten
                  hotel...
                  Jesli ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec to podaje gg474306 i
                  służe pomocą. Dysponuje również własnymi fotkami pokoju:)
                  • Gość: limako78 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: 82.160.108.* 18.09.07, 07:41
                    dziękuje za odpowiedź! o szczegółach pozwolę sobie pogadać z Toba na
                    gg. A może ktoś wybiera się z AT Zawadzkie do Calelli od 24 września?
                    • Gość: iwon Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.dzi.vectranet.pl 21.09.07, 10:51
                      byłam w calelli parę dni temu i jest naprawdę pięknie! pogoda
                      trafiła nam się wyśmienita,morze przepiękne a widoki jeszcze lepsze!
                      mieszkałam w las vegas i naprawdę nie wiem na co ludzie narzekają:/
                      mi akurat trafił się super pokój z wielkim tarasem i widokiem na
                      morze,pani sprzątaczka sprząta codziennie i co 2 dzień wymienia
                      ręczniki,mimo iż nie zna angielskiego jest bardzo miła i da się z
                      nią dogadać.jedzenie w hotelu też jest dobre,jesli nawet przy
                      bufecie cos zostawalo,a nie bylo juz gorace to wymieniali potrawy
                      takze nikt nie wychodzil glodny,co prawda sniadania
                      monotematyczne,ale tez dobre.Ludzie w calelli sa bardzo mili i
                      spokojnie można dogadac się w j.niemieckiem i angielskim. Radze
                      tylko uwazac na deptaku na laski z rozami-parze z mojego hotelu
                      ukradły 150 E ale to jedyny taki przypadek:( Jezeli ktos chce sie
                      dobrze zabawic to najlepiej w turisme 35,bardzo fajna muzyka-wstep 7
                      e(ale to standart tam) w tym 2 male piwa lub drink,do menfis radze
                      nie chodzic na piana party (SWOAM party) bo jak poszlam to nic
                      takiego nie bylo:/ co do zawadzkich to polecam to biuro-ja mialam
                      swietna pania pilt i rezydent takze dowiedzialam sie wielu ciekawych
                      rzeczy o hiszpanii.w czasi podrozy puszczane sa fajne filmy, przerwy
                      co 4 godz. gdzie serwuja kawe lub herbatke i grzeski;)Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka