Gość: Mysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:02 Witam ! Czy ktoś może mi cos napisać na temat Hotelu Las VEgas w Caelli? Pojawila sie ciekawa oferta last minute do tego hotelu. Będę wdzięczna za wszelkie informację D:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łysini Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.zeblach.com.pl 02.08.07, 21:21 :) Polecam gorąco ten Hotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 03.08.07, 10:32 z jakiego biura Mysia jest ta oferta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysia Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.zchbl.com.pl 03.08.07, 15:36 Jedziemy z maloznanym biurem - Zawadzkie. Wyjezdzamy w poniedzialek rano.Bedziemy jechac ponad 30 h Boimy sie bardzo co zastaniemy na miejsu w hotelu ale w koncu jedziemy tam zwiedzac a nie siedziec w hotelu .Pozdrawiam goraco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 04.08.07, 18:29 Znajmomi tam byli z tym biurem i mowili że było super. Wiec się nie martwcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:25 Dzięki Sylwka :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 06.08.07, 11:12 Pare dni temu na tym forum ktos zadal podobne pytanie, na ktore odpowiedzialam. Wklejam moja odpowiedz. -------------------------------------------------------------------------------- Bylam w tym hotelu 10 lat temu. Wtedy byl to hotel klasy troche mniej niz sredniej. Tuz przy ruchliwej jezdni, przejscie na plaze pod ziemia. Dosc blisko morza. Pokoje z lazienkami, brakowalo cieplej wody, zadnego dodatkowego wyposazenia, bez ogrodu, malutki, brudnawy basenik z tylu. Kilka lezakow i parasoli. Jedzenie monotonne i niewyszukane. Wszystko wyliczone co do grama, obsluga jak cerberzy warujaca i podejrzewajaca wszystkich o wszystko. Nie byl to hotel, do ktorego chce sie wracac. Ale moze cos sie zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanka76 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 07.08.07, 09:59 zgadzam sie z Toba ja tez bylam pare lat temu, wlascicielem byl niemiec nie wiem jak teraz ale jak jest nim dalej to racezj nic sie nie zmienilo.Wody brakowalo niemal codziennie,jedzenie fatalne, po 2 dniach jedlismy tylko sniadania z obiado-kolacji zrezygnowalismy bo bylo fatalne.Basen przez 4 dni byl nie czynny, bo czyms zaneczyszczony i to nie z winy nas- wypoczywajacych. Ogolnie hotelik byl ladny,sporo imprez na dole, za to miejscowosc super. Wtedy bylismy mlodzi byl nasz to pierwszy wyjazd, teraz po zwiedzeniu inych hoteli ten byl wielkim nieporozumieniem mial wtedy 3* teraz dalabym mu 0 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 08.08.07, 15:00 A może był tam ktoś ostatnio? potrzebujemy aktualnych informacji !!! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chico Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.Red-81-39-5.dynamicIP.rima-tde.net 10.08.07, 13:36 niewiele sie zmienilo, troche podremontowany - jedzenie bazujace na frytkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.cn.net.pl 12.08.07, 12:21 hej Mysia! napisz koniecznie po powrocie jak było w Calelli i w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysia Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:15 HEJ! Właśnie wróciłam z wczasów w Hiszpanii, ale na temat Hotelu Las Vegas niewiele mogę powiedzieć. Tuż po przyjezdzie do Hiszpanii przyjechała do nas rezydentka (na stację benzynową gdzie zatrzymały się autobusy)z informacją że w LAs Vegas "wybiła" kanalizacja, zalanych jest 9 pokoi i zostaniemy przeniesieni do Hotelu Europa. Zgodziliśmy się - nie mielismy wyboru. Wczoraj w drodze powrotnej rozmawiałam z ludzmi z LAs VEgas byli bardzo zadowoleni zarówno z hotelu jak i miejscowosci czego nie mogę powiedzieć ja. Hotel Europa "w miare" natomiast miejscowosci MAlgrat de MAr absolutnie nie polecam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka25 Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 07:49 Dzieki Mysia za info, trochę mnie uspokoiłas, wyjezdzam w poniedziałek. Mam nadzieję ze bedzie ok. A Malgrat jest do bani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:26 Jezeli do katalonii to tylko do calelli .Hotele ktore polecam w calelli to presiden i mar blau.Superowe.Bylam i wiem co pisze. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula.K Re: Zamiast Las Vegas - Hotel Europa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.07, 23:15 Zawadzkie ma już klika lat w ofercie te dwa hotele i ciągle robią te same numery z zamianą, też miałam być w Las Vegas i a końcu wylądowałam w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kacha Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.07, 13:43 Omijajcie go z daleka.... nic sie nie zmienilo i jak czytam poprzednie posty to cala prawda.Fatalne jedzenie, maly basen , obsluga kiepska,jedyny plus ze do centrum w miare blisko i do plazy. Lepiej poszukac czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
ania_p13 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 24.08.07, 12:33 Właśnie wróciłam z Calelli. Mieszkałam w hotelu LKas Vegas i nie rozumiem na co narzekaliście. Mój pokój był naprawdę ładny, z łazienką, żadnych mrówek i tym podobnych rzeczy. Codziennie sprzątany i codziennie wymieniane ręczniki. Jedzenie dobre choć powtarzało się. BLisko do morza i do centrum. Dobre drinki w barze i dużo tańsze niż na mieście. Ja z cała pewnością jade tam za rok Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 24.08.07, 15:47 Ciesze sie, ze ci sie tam podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka25 Re: Hotel Las Vegas w Caelli 04.09.07, 09:56 My wrócilismy z Las Vegasa 29 sierpnia. Kompletnie nie mogę potwierdzic wcześniejszych wypowiedzi w tym wątku o braku wody w kranie i w basenie. Ciepła a nawet gorąca woda bieżąca była zawsze, basen czynny codziennie. jeśli chodzi o jedzenie to śniadania były faktycznie monotonne ale chleb tostowy (na który ktoś tu narzekał) to był do tostów natomiast było kilka rodzajów pysznych bułeczek . A obiadokolacje były zróżnicowane i nie moge zgodzic sie z wypowiedziami ze bazowaly na frytkach czy tez na makaronach. część pokoi jest po remoncie a część nie, my akurat byliśmy w tej starej części ale pokój nie byl zły, łazienka przy pokoju, byla w niej wanna i prysznic i nawet bidecik :- ) Ogólnie trzeba pochwalic biuro Zawadzkie za organizację, rezydentka, pani Ewa jest naprawde OK, no i transport mimo tylu godzin byl do zniesienia dzieki dobrym autokarom i spoko kierowcom. My jesteśmy zadowoleni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.dzi.vectranet.pl 07.09.07, 23:29 uff...dziewczyno to mnie uspokoiłaś:) ja właśnie wybieram się do calellii do las vegas, a po wcześniejszych wypowiedziach zastanawiałam się,czy to będą udane wakacje:/ ale jak widzę nie będę żałować:D Jedzie ktoś może z zawadzkie 10.09??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limako78 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.218.38.84.otvk.pl 16.09.07, 15:31 witam wszytskich!! ja również wybieram (planuje się wybrać) z Zawadzkiem do Calelli. Szukam informacji na temat Agencji Turystycznej Zawadzkie - opinii o jakości organizowanych przez nich imprez, hoteli które oferują. Ja wybieram się do Las Vegas. Proszę o informacje na temat pobytu w tym hotelu - tylko proszę o opinie osób, które były tam niedawno, a nie 10 lat temu! Pozdrawiam & dziękuje za wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
noktok Re: Hotel Las Vegas w Caelli 17.09.07, 16:01 Witam!!! Byłwm w tym hotelu z dziewczyna w terminie 3.09. - 12.09.2007 z biura Zawadzkie. Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu i polecam go wszystkim który nie oczekuja za 900zł hotelu 4**** (bo tacy sie zdażaja) a jedynie 2** hoteliku. Oczywiscie niezadowoleni doczepią sie do wszystkiego ale mysle, że za taka cene warto odwiedzic ten hotel... Jesli ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec to podaje gg474306 i służe pomocą. Dysponuje również własnymi fotkami pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limako78 Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: 82.160.108.* 18.09.07, 07:41 dziękuje za odpowiedź! o szczegółach pozwolę sobie pogadać z Toba na gg. A może ktoś wybiera się z AT Zawadzkie do Calelli od 24 września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwon Re: Hotel Las Vegas w Caelli IP: *.dzi.vectranet.pl 21.09.07, 10:51 byłam w calelli parę dni temu i jest naprawdę pięknie! pogoda trafiła nam się wyśmienita,morze przepiękne a widoki jeszcze lepsze! mieszkałam w las vegas i naprawdę nie wiem na co ludzie narzekają:/ mi akurat trafił się super pokój z wielkim tarasem i widokiem na morze,pani sprzątaczka sprząta codziennie i co 2 dzień wymienia ręczniki,mimo iż nie zna angielskiego jest bardzo miła i da się z nią dogadać.jedzenie w hotelu też jest dobre,jesli nawet przy bufecie cos zostawalo,a nie bylo juz gorace to wymieniali potrawy takze nikt nie wychodzil glodny,co prawda sniadania monotematyczne,ale tez dobre.Ludzie w calelli sa bardzo mili i spokojnie można dogadac się w j.niemieckiem i angielskim. Radze tylko uwazac na deptaku na laski z rozami-parze z mojego hotelu ukradły 150 E ale to jedyny taki przypadek:( Jezeli ktos chce sie dobrze zabawic to najlepiej w turisme 35,bardzo fajna muzyka-wstep 7 e(ale to standart tam) w tym 2 male piwa lub drink,do menfis radze nie chodzic na piana party (SWOAM party) bo jak poszlam to nic takiego nie bylo:/ co do zawadzkich to polecam to biuro-ja mialam swietna pania pilt i rezydent takze dowiedzialam sie wielu ciekawych rzeczy o hiszpanii.w czasi podrozy puszczane sa fajne filmy, przerwy co 4 godz. gdzie serwuja kawe lub herbatke i grzeski;)Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś