Gość: kluska222 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.07, 12:07 Witam Proszę o info,jeśli ktoś zna camping playa bara w miejscowości roda de bara na Costa Dorada.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sija26 Re: camping playa bara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:11 Witam Wróciłam 10.09.07 wg mnie same pozytywy, camping na tyle dobrze zorganizowany że właściwie nie trzeba z niego wychodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska222 Re: camping playa bara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.07, 11:18 Jeśli możesz napisz proszę jak wygląda plaża, czy woda jest ciepła i czysta ( możliwość uprawiania sportów wodnych).jak daleko jest rzeczywiście od campingu do plaży? Czy w miasteczku coś się dzieje czy raczej spokojna miejscowość i gdzie mniej więcej są położone namioty Eurocampu lub innych tego typu firm (selectcamp, roan, vacansoleil). Z góry dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sija26 Re: camping playa bara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 16:13 Witam Plaża jest jest raczej szeroka i jest na niej mięciutki piasek.Woda cieplutka i czysta.Co do odległości to ok 5 minut spacerkiem od namiotu.miejscowość raczej bardzo spokojna.Co do namiotów to są wg mnie bardzo korzystnie usytuowane tworzą taką jakby wew wioskę eurocampu i wszędzie z nich blisko.ogólnie bardzo pozytywnie, chyba że zależy ci na wieczornych szaleństwach to raczej nie ta miejscowość Odpowiedz Link Zgłoś