Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:19 Jak wygląda ta sprawa w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: topless na plaży 26.10.08, 16:48 Mi się podoba ;) a tak na poważnie, wiele kobiet pokazuje swoje "skarby" i nie widziałem nigdy aby ktoś zwrócił uwagę za opalanie topless. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: topless na plaży 26.10.08, 21:12 Ostatnio byłem w czerwcu 2007 i wyglądało to całkiem obiecująco:) Nikt tam się chyba tym nie przejmuje, mnóstwo kobiet z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ulti_x Hej onaniści dajcie się jakiejś koleżance.. 27.10.08, 00:00 ... kompetentnie wypowiedzieć a nie będziecie swoje fantazje tutaj opisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowy Re: Hej onaniści dajcie się jakiejś koleżance.. IP: *.icpnet.pl 27.10.08, 07:51 ...,z całą pewnością można powiedzieć, że nie ma z tym żadnego problemu. będąc na costa del sol w sierpniu widziałem mnóstwo kobiet topless w różnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hej onaniści dajcie się jakiejś koleżance.. 27.10.08, 09:58 ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowy Re: Hej onaniści dajcie się jakiejś koleżance.. IP: *.icpnet.pl 27.10.08, 18:33 czego nie rozumiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Hej onaniści dajcie się jakiejś koleżance.. 27.10.08, 20:37 Wypowiedzi ulti_x, to pod jego się wpisałem o tych onanistach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: topless na plaży IP: *.pool85-50-120.dynamic.orange.es 11.01.09, 20:57 jest to bardzo popularne i calkowicie normalne.. nie wzbudza zainteresowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: topless na plaży 12.01.09, 11:43 zawsze trochę wzbudza zainteresowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: topless na plaży 12.01.09, 15:27 Jest to standard na plazach hiszpanskich, na Balearach. Choc moim zdaniem powinny byc jakies limity, bo widok rozneglizowanej i radosnej wycieczki NRD-owskich emerytek rano na plazy to zadna frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkosza Re: topless na plaży IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.01.09, 17:00 Emerytka też człowiek. Nie musisz patrzeć. :) Skąd wiesz, co one sądzą o Twojej męskiej urodzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkosza Re: topless na plaży IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.01.09, 17:02 Facet z brzucholem i majtkach trzymających się na wstydzie też powinien wyjeżdżać z plaży... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: topless na plaży IP: *.tvgawex.pl 16.01.09, 10:03 a co znaczy "toples to standard na plażach"? W poprzednim roku byłam w Bułgarii na forum "Bułgaria" też wszyscy pisali że na plażach to absolutny standard i że toples to czasami ponad połowa plażowiczek-he he.A jak pojechałam sama to się okazało że może 1 na 30,40 kobiet tak się opala.Założę się że w Hiszpanii jest tak samo............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn Wera, zaloz sie ze mna i o duzo pieniedzy :P IP: 89.6.33.* 13.05.09, 16:57 do rozstrzygnienia -w tym sezonie- na plazach Katalunii - Barcelona, Costa Maresme , Brava , Daurada. Inna sprawa ze lepiej chronic wrazliwe czesci ciala -zreszta cale cialo- przed nadmiarem UV. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzyJakK Re: topless na plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:14 Na Teneryfie z AS podczas podróży popularne były na dachach ogólne miejsca topless, nie na plaży ale na dachach hoteli itp. fajne Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: topless na plaży 01.10.09, 15:39 na dachach sa zwykle miejsca do opalania dla naturystow, a to ze sa oni na tyle wyluzowani ze nie przepadzaja jak u nas "tekstylnych" albo czesciowo tekstylnych (toples) to juz kwestia kultury i wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrio Re: topless na plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:14 To jak w końcu jest ??? Bo mówie żonie- to powszechne -a jak się okaże że nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: topless na plaży IP: *.Red-88-7-237.staticIP.rima-tde.net 13.05.09, 21:16 Plażowanie w Hiszpanii, zupełnie bez niczego to tylko na plaży nudystów (są takie) emeryci / panie w średnim wieku / młodzież - nikomu nic nie przeszkadza. Natomiast na normalnych plażach, zdarza się czasami, że ktoś sobie zdejmie górną część stroju kąpielowego i także nikt nie zwraca na to uwagi.. aczkolwiek generalnie uważam że nie jest to żadnym standardem, gdyż większość i tak się opala w strojach. -- hiszpania.org.es/forum/index.php - Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej o Hiszpanii, - zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: topless na plaży IP: *.tomaszow.mm.pl 31.08.09, 07:50 Byłam w tym roku w Barcelonie , na tamtejszej plaży co najmniej ( je śli nie więcej) 1/3 kobiet opala się topless.Nie wzbudza to zainteresowania , jeśli już to turystów, którzy widzą pierwszy raz na własne oczy tyle kobiet w różnym wieku w samych majtaskach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIK Re: topless na plaży IP: *.kalisz.mm.pl 05.09.09, 01:45 Dopiero co wróciłem z Majorki. Około 20 % kobiet pala się topless. Większość na plaży ale po kilka pań przy hotelach czy hotelowych basenach. Wiek bardzo różny - od nastolatek po babcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagi:) Re: topless na plaży IP: *.chello.pl 23.09.09, 23:51 w hiszpanii jest taka zasada ze mozna sie opalac topless wszedzie,wiele kobiet sie tak opala i nikt sie na nie nie lampi:)na plażach poza miastem można z kolei opalac sie nago...i tez w zasadzie wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: topless na plaży 10.10.09, 23:40 Wystarczy na youtube poszukać jak nikt się nie lampi :) Może siebie znajdziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśkab Re: topless na plaży IP: *.chello.pl 13.10.09, 14:27 Byłam w lipcu na Majorce i na plażach jest sporo kobiet opalających się i kąpiących topless, więcej niż widziałam w Grecji czy Bułgarii. Niekiedy można zobaczyć jak panie ale też i panowie na środku plaży ściągają mokre majtki/kąpielówki i wkładają gacie na przebranie nie zasłaniając się niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: topless na plaży IP: *.ntlworld.ie 27.01.15, 21:36 Zupełnie normalne i prawnie dozwolone, w zatoczkach nie tylko toples, mnóstwo ludzi opala się nago i nikt tam się na nikogo nie gapi, no chyba ze jakiś turysta z naszego, zacofanego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendeja Refleks szachistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.15, 13:44 Lidia, ty jestes blondynka odkopujaca umarle watki. uwazaj na slonce. Odpowiedz Link Zgłoś