edycia274 17.05.05, 17:36 CZY JEST MAMA KTOREJ DZIECKO MA NACZYNIAKA WATROBY ? I CO DALEJ? GG 8751679 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea722 Re: NACZYNIAK WATROBY 19.05.05, 10:04 Witaj!Nie jestem mamą , której dziecko miało naczyniaka wątroby ,ale ślinianki.Gdy byłam z córką w CZD w Warszawie pracujący tam wówczas profesor pokazywał mi zdjęcia dziecka z taka właśnie przypadłością (oczywiście tomografii lub rezonansu , dokładnie nie pamiętam).Ale zajmuje się takimi przypadkami.Skontaktuj się z lekarką ,której telefon podałam w wątku 'Naczyniak na policzku w śliniance'.Opowiedz swoją historię, ta lekarka współpracuje z tym profesorem (to jej mąż)może będą mogli Ci pomóc. Życzę powodzenia w walce z naczyniakiem i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
lena_2809 Re: NACZYNIAK WATROBY 12.02.22, 22:54 Dobry wieczór mam pytanie czy robili Państwo cos z tym naczyniakiem w wątrobie ?? Odpowiedz Link
lena_2809 Re: NACZYNIAK WATROBY 12.02.22, 22:56 Dobry wieczór. Mam pytanie czy robiła Pani cos z tym naczyniakiem w wątrobie ?? Odpowiedz Link