Dodaj do ulubionych

Do NIKAS3!!!

16.02.06, 12:22
Witam, ogladalam album i bardzo mnie ciekawi czy wasz naczyniaczek znika tak pieknie samoistnie czy moze mieliscie jakas kuracje??? Naprawde wasze fotki bardzo podnosza na duchu. Czekam na odp bardzo niecierpliwie;))) Pozdrawiam, pa pa.
Obserwuj wątek
    • nikas3 Re: Do NIKAS3!!! 17.02.06, 10:02
      Witam!
      Nasz naczyniaczek zanika samoistnie :-)
      Ja także nie wierzyłam, że będzie zanikał bo jest bardzo duży, ale jednak to
      się dzieje na prawdę. Przez jakiś czas smarowaliśmy Arcalenem, ale wiele osób
      smaruje i nie ma efektu, tyle że natłuszcza. Powiem jeszcze że wszystkie babcie
      i prababcie naszych synków są bardzo religijne i dużo się w tej sprawie modlą,
      do smarowania przywoziły nam wodę z Lourd i Lichenia, kto wie może to pomaga :-)
      Powiem tylko nie trać nadzieji bo wszystko jest możliwe.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie naczyniaczki.
      • yagus1 Re: Do NIKAS3!!! 17.02.06, 12:16
        Bardzo dziekuje za odp. Wiesz postanowilam, ze ja takze sprobuje tej masci a jak bede miala tylko mozliwosc to postaram sie o taka wode swiecona. U nas takze kazdy w rodzinie probuje wymodlic zdrowko dla naszego aniolka, ale czekamy cierpliwie pelni nadziei. Macie naprawde szczescie ze tak pieknie wszystko zanika, poprostu gratulacje, super. Mam tez nadzieje, ze i ja doczekam wkoncu tego cudownego dnia kiedy to na buzce malutkiej nie bedzie juz sladu po naczyniaczkach... Pozdrawiam, pa pa.
        • nikas3 Re: Do NIKAS3!!! 17.02.06, 13:41
          Z całego serca życzymy wam poprawy :-)))
          Maści spróbujcie tylko ostrożnie w okolicy oczek, bo kiedyś czytałam tu na
          forum, że któreś dziecko miało naczyniaczka chyba na powiece i prawdopodobnie
          od maści oczko poczerwieniało. W sumie na resztę twarzy nie powinno szkodzić ,
          a i tak trzeba naczyniaczka natłuszczać (nasz nawet kiedyś troszkę się łuszczył)
          więc czemu by nie robić tego tą maścią.
          Pozdrawiamy
    • monika_lwo Re: Do NIKAS3!!! 18.02.06, 08:24
      Ja także jestem pod wrażeniem zaniku naczyniaka u nikas3 :-))) Super, ze
      wstawiliście zdjęcie, bo to daje nadzieję wielu rodzicom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka