lisia28 25.11.06, 11:15 Wczoraj napisałam do pana dr wyrzykowskiego a dziś nie ma tej informacji,dlaczego tak się stalo?Bardzo mi przykro z tego powodu,bo to dla mnie byla ważna sprawa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_lwo Re: Dlaczego moja wiadomość zniknęła?? 25.11.06, 12:17 Zapewne dlatego: PROSZĘ O WPISYWANIE W TEMACIE O CO CHODZI, A NIE TYLKO "DO PANA DOKTORA"-W TEN SPOSÓB PAN DOKTOR MUSI KILKA RAZY ODPOWIADAĆ NA PODOBNE POSTY. KORZYSTAJCIE Z WYSZUKIWARKI, BO BYĆ MOŻE KTOŚ JUŻ MIAŁ PODOBNE PYTANIE PRZED WAMI. POSTY Z TEMATEM TYLKO J.W. BĘDĄ KASOWANE. Odpowiedz Link
monika_lwo Skopiuj tą wiadomość 25.11.06, 12:19 To jest wiadomość z wczoraj bodajże: Panie doktorze wysłałam fotki na forum Oliwii ma naczyniaka kolo oczka wystapil w 6 dobie zycia i rosnie,boje sie o to miejsce bardzo!!Mam wizyte umowiona w swissmed z panem ale dopiero na 12 grudnia!!Czy nie mozna tego przyspieszyc i czy on jej zejdzie.Zdjecia Oliwi sa dodane w albumie bez klasyfikacji Oliwia moja corka sie nazywa. Skopiuj ją i napisz z regulaminowym tematem Odpowiedz Link
monika_lwo Re: Skopiuj tą wiadomość 25.11.06, 12:20 Gdyby to nie była faktycznie pilna sprawa, nie wpisałabym jej treści, ale wiem, że czas jest ważny. Jednak prosze o czytanie regulaminów zanim się wysyła posta. To jest naprawdę ważna sprawa dla wszystkich. Odpowiedz Link
dwyrzyk Re: Naczyniak okolicy oczodołu 25.11.06, 13:27 Szanowna Pani; Zdjęcia Oliwii wyglądają na typowego naczyniaka wczesnodziecięcego. Lokalizacja w bezpośredniej okolicy oczodołu jest zazwyczaj wskazaniem do wczesnego leczenia z powodu potencjalnego ograniczenia pola widzenia. Termin 12 grudnia jest niestety związany z moją nieobecnością; dlatego proponuję go utrzymać. Taki okres obserwacji często jest przydatny - łatwiej podejmować decyzje. Pozdrawiam i do zobaczenia Dariusz Wyrzykowski Odpowiedz Link