Dodaj do ulubionych

do aluni 822

17.02.07, 20:18
witam pani alicjo mam male zapytanie zarezerwowalam juz pokoj na bethovena w
sumie to taka prosba moja i meza czy moglibysmy z tamta jechac za panstwem do
medicover panstwo juz tam byli znaja droge chcielibysmy uniknac bladzenia
jezeli nie sprawi to panstwu problemu czekam na odpowiedz pozdrawiam
malgorzata
Obserwuj wątek
    • alunia822 Re: do aluni 822 17.02.07, 22:11
      Witam serdecznie, oczywiście, że tak nie widzę problemu. Zapewne spotkamy się
      na miejscu i sobie dokładnie na ten temat porozmawiamy. Pozdrawiam. Alicja
      • gosia197878 Re: do aluni 822 21.02.07, 10:21
        witam pani alicjo mam jescze jedno male pytanie mianowicie chodzi mi o to czy
        ma sie spodziewac ze po wizycie u pana doktora w medicoverze bede musiala udac
        sie na drugi dzien na jakies badania czy poprostu na wizycie pan doktor stawia
        diagnoze proponuje metody leczenia ustala termin i na tym koniec .bo
        chcielibysmy mniej wiecej zaplanowac powrot z gdanska a nie wiemy czego si
        spodziewac pozdrawiam gosia
        • alunia822 Re: do aluni 822 21.02.07, 13:40
          Miła pani Małgosiu;
          obecnie jestem z moją Julką w szpitalu na badaniach ze względu na straszne bóle
          brzuszka i mam utrudniony dostęp do komputera. Odpowiadając na pani pytanie nie
          mogę za bardzo pomóc. Wszystko zależy od pana doktora. Jestem z panem doktorem
          w stałym kontakcie i z tego co wiem, to laser na tą chwilę jest popsuty i 28
          lutego ma być serwis naprawczy. My też nie wiemy czy nie musielibyśmy wracać z
          powrotem i potem wracac np. za tydzień. Mogę tylko powiedzieć, że jak byliśmy
          na pierwszej wizycie to p. doktor chciał na drugi dzień już świecić laserem,
          ale my musieliśmy koniecznie w tym dniu wrócić, więc laser był dwa tygodnie
          później. Myślę, że choć trochę pomogłam. Pozdrawiam ze szpitala:( niestety.
          Alicja
    • karolinaklara Re: do aluni 822 28.02.07, 20:07
      jeszcze raz dziękujemy za zamienienie się nami w kolejce :) dzięki Państwu zdążyliśmy na pociąg :)
      pozdrawiamy rodzice Karolinki
      • alunia822 Re: do aluni 822 28.02.07, 22:35
        Ależ proszę bardzo. Musimy sobie jakoś pomagać;-) My niestety mieliśmy ten
        wyjazd z "wielkimi niespodziankami" ale na szczęście już jesteśmy w domku cali
        i zdrowi. Mieliśmy w nocy próbę porwania samochodu, która na szczęście w
        nieszczęściu skończyła się na utraceniu radia i uszkodzeniu stacyjki, poza tym
        samochód się uratował a to najważniejsze. Na przyszłość musimy się bardziej
        zabezpieczyć. Pozdrawiamy. Rodzice Julii. :)
    • karolinaklara Re: do aluni 822 04.03.07, 11:06
      a jak się ogólnie spało na B.? warto? warunki ok?
      • alunia822 Re: do aluni 822 04.03.07, 14:05
        Tak, warto warunki są naprawdę fajne, teraz mielismy pokoik z łazienką za 100
        zł za pokój/doba. W pokoju dwa łóżka jedno dwuosobowe a jedno jednoosobowe.
        Ciepło, miło, spokojnie i przyjemnie. Problem tylko w tym, że do szpitala na
        pieszo trochę daleko hmm tak około 30 minut, za to autobusy niskopodłogowe
        jeżdżą co chwilę aż pod sam szpital. My niestety chyba już tam nie wrócimy ze
        względu na to, że chcieli nam tam ukraść auto i raczej lepiej w to samo miejsce
        nie wracać. Teraz już ma być cieplej więc może znowu skorzystamy z D.H lub
        znajdziemy inne lokum. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka