Dodaj do ulubionych

do wszystkich mam naczyniatek

22.05.07, 13:06
witam wszystkie panie pragne poinformowac bo z tego co zauwarzylam to nie
wszyscy wiedza ze pani karolinklara zalozyla nowe forum naczyniakowe ze
wzgledu ze natym przestal dzialac album i nie darady go przywrocic.moze
poruszanie po tamtym forum jest troche trudniejsze ale rejstracja jest taka
sama co najwarzniejsze jest dzialajacy album w ktorym mozna zamieszczac
zdjecia naszych pociech z naczyniakami.mozna takze zasiegnac porad doktora
wyrzykowskiego.takze goraco pragne zaprosic wszystie mamy na nowe foru
WWW.NACZYNIAKI.PL i do zamieszczania zdjec.pozdrawiam malgorzata
Obserwuj wątek
    • madida a ja tam prosiłam o dostep do albumu 22.05.07, 20:40
      i nie udzielono mi go.wogóle nie dostałam żadnej odpowiedzi na moja prośbę:
      (((.Chciałam wkleić zdjęcia mojej Zuzi aby mamy naczyniątek zobaczyły jak
      wielka poprawa nastapiła po sterydach.
      Prosze o wyjaśnienie.
      • karolinaklara Re: a ja tam prosiłam o dostep do albumu 22.05.07, 21:38
        A w jaki sposób Pani prosiła o dostęp do albumu? Nie dostałam żadnego maila w tej sprawie. I raczej nie jest chyba Pani jeszcze zarejestrowana na naczyniaki.pl, a jeżeli tak, to pod innym nickiem niż na gazeta.pl.Z tego co się orientuję, jedyny kontakt jaki ze soba miałyśmy, to w styczniu, jak prosiłam o namiary na tanie noclegi w Gdańsku. Jeśli jest Pani zainteresowana, zapraszam. Nie odmawiam nikomu, staram się sumiennie wykonywać zadanie, którego się podjęłam. Więc, po zarejestrowaniu, zastosowaniu się do regulaminu, nie powinno być problemu z zamieszczeniem zdjęć małej Zuzi :)
        pozdrawiam, Justyna
      • gosia197878 Re: a ja tam prosiłam o dostep do albumu 23.05.07, 08:42
        droga pani chyba nastapila jakas pomylka.na drugim forum wszelkimi sprawami
        zajmuje sie karolina klara i napewno niepominela by pani sprawy tymbardziej ze
        zdjec w albumie jest jeszcze malutko i zachecamy wszystkich do zamieszczania
        fotek naszych naczyniaczkow.prosze wejsc na strone naczyniaki.pl i zgodnie ze
        wskazowkami zarejstrowac sie .pozniej znalezc odnosnik jak zamiescic zdjecie w
        albumie.teraz pelnego adresu maila nie pamietam pod ktory wysyla sie fotki ale
        zaczyna sie aczeki.pozniej trzeba poczekac dwa dni na zalozenie albumu.jezeli
        bedzie miala pani jakies problemy prosze pytac .ja chetnie zobacze pani
        zuzie.gdyz mi tez proponowano leczenie sterydami tylko ze jak naczyniak juz nie
        rosl a doktor wyrzykowski powiedzial ze terapia wtedy juz nie dziala pozdrawim
        gosia
    • gosia197878 Re: do wszystkich mam naczyniatek 23.05.07, 10:49
      witam ponownie zeby zamiescic zdjecia w albumie na nowym forum wysyla sie
      bezposrenio meila na adres karolinaklara@gazeta.pl mam nadzieje ze da pani
      sobie rade i bedziemy mogi obejrzec zuzie w nowym albumie gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka