23.05.04, 19:44
ej kolerzanki co to lans? to znaczy sie co to lans jest dla was. wpiszcie
sfoje przemyślenia, oka?
Obserwuj wątek
    • conena Re: LANS 23.05.04, 19:58
      wierz. lans to tera u mnie jest taki jeden men, on jest dokładnie zajebisty i
      wyglonda tak jak ten men na tym zdjenciu w kozmo na 42 str.
      a ta jedna taka bejbe co mieszka na szustym pientże to uprawia lansere, rze
      szok!. ej. ona normalnie napisała w wnidzie na ścianie, rze ona jest zajebista
      laska. SAMA napisała tydzień temu. pżyszła do mnie wczoraj i pyta czy widziałam
      napis w windzie. a ja na to jej powiedziałam, rze nie i rze nikt go nie widział
      i rze musi ona pżestać takie gópstwa muwić, a ona zbladła i poszła zobaczyć
      winde. i tyle jej lanserki i ogulnie morze mi wiecie co.
      czymajcie sie.
    • zniszczona_krystyna Re: LANS 23.05.04, 22:36
      lansere to robią dresiary, a muj hłopak to tera hodzi w jinsach i jusz nie jest
      dres, i słuha fajnej muzy, tylko ta zdzira Britnej mu się podoba.
    • envi Re: LANS 23.05.04, 22:52
      niewiem czy dokładnie oto ci hodzi,ale ja myslę że lans to po prostu isć na
      extra wypasioną imprezkę do najdroszego klóbu w mieście gdzie jest ostra
      doorselecta i bez torebki od Prady nie wejdziesz,bo jesteś pur&wieśniak.Ja oraz
      moje kolerzanki w karzdy łikend się tam lansujemy.I mamy terz złote
      karty.Ostatnio w jednym klubie poznałam takiego extra członia co miał 2 złote
      branzolety na rence,takie wypasione oldskulowe adiki i koszulę mejdin Zara.
      Gadaliśmy przy tekili że on siem zajmuje promocjom modelek i mnie chciał
      zanangarzować(niewiem czy to tak sie pisze?)i chyba miał lepszao diete niz ja
      bo był sóper trendi i wylansowany,wiec to chyba jezd ten lans,co nie?
    • powerpuffgirl Re: LANS 23.05.04, 23:40
      dziefczyny, cojabym bez was zrobila! ciagle ktuś muwił o tym lansie a ja nie
      wiedziałam o co kamą! jusz tera wiem.
      ale oczywiscie sie lansowalam caly czas tylerze nieźwiadomie! ale ubaf nie!?
      • nat.ka Re: LANS 24.05.04, 09:34
        ojej no to nieźle kolerzanko! ale sie uźmiałam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka