anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 20:18 Dodam,ze znam tylko Myszkie211 i jezdem chetna poznadz Was wszysztkie ale nie wiem czy jezdem kól i trendi wystarczajaco. Odpowiedz Link
biusciasta_aldona Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 21:14 Ja tu ot niedafna bardzo terz nofa jezdem i nie fiem do końca czy to ja Cie powfinnam witadź na tym forómie. Ale mam nadzieje że to wciencie fybaczone zostanie pszes kozmogerlsy zadomofoine bardziej. Jezdeś kól barco, trędi a nafet stajli jak najbarciej. Intujicja kopieca mi to mufi. Jusz Cie lóbie, ciepło myśle o Tobie, całóje óstami wypomatkofanymi takom szminkom co śladóf nie zostafia. Pa pa cmokaski 102 Fajna Aldonka Odpowiedz Link
eressea Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 21:34 Ja tesz nofa, ale Ciem pofitam )) bo to fajowe kozmo forómo jezd! Zafitałam tótaj by posnadź inne kozmogerlsy i kozmo bojuf terz. Kisy forju Altono_bióździasta a ta szminka co ślatóf nie sostafia to ta co w oztatnim Cozmo reklamofali? Ja terz hce takom kópidź, ale nie fiem gdzie je spszedajom Odpowiedz Link
dzika_mumia_z_bagien Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 23:38 Cheja biózdziasta Aldono! Ja rzem tu jusz dugo uzenduje, to Ciem witam we imieniu stalych bywalcuf te forum. Muwie Ci, ze nami daleko zajdzierz. Czymaj sie naz. Acha, i napisz zkond jezdes, bo to jezd weri important. Odpowiedz Link
myszka_211 Annooooooo _Geras 27.07.04, 08:45 Wielkie cmokazki i bóźaczki for ju, barco śęm ćeszem że do nas douonczyłaś, strarzńe dafno Će nie fićauam. Kohana, czój śe jak u śebje. Witam serdeczńe i barco śem ćeszem cmokazki Odpowiedz Link
biusciasta_aldona Pomatka tla Eressea'y 28.07.04, 21:04 No nie pamietam czy f ostatnim Kozmo to było bo to takie grube pismo, tyle informacii, trótno fszystkie spamiętadź. A szminke to mi misiadżek w presentah kópił i nie kce pofieciec gdzie. Ale ja lópie parco wszystkie kozmogerlzy i Ciepie tesz i jak kcesz to ci pszyśle połofe droka pszyjacióko. Odpowiedz Link
marrtawu Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 14:11 ja jezdem nowa i tu i wogle w gazecie ale jurz powoli zaczynam rozpoznawac niki i Tfuj mi sie pszewijał po forumie. powitajmy sie oficjalnie <uździzg dłoni>. Jezdem Marta. Marta W. Miło mi poznadź w tak miłyh okolicznoździach, na tak miłym foróm. Odpowiedz Link
anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 15:15 O dzizas!!! dżenks lasencje! łał! kul! milo,ze mie zaakcetowawylyscie,postaram siem byc w deche pszyjaciulka i fokle best i kul. koham was kozmolasencjunie. Odpowiedz Link
anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 19:01 ale roszczepana jezdem ze chej!!! nie napisalam zkond jezdem a jezdem z Gdyni bardzo trendi tego lata jest nad morzem! Odpowiedz Link
eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 22:33 Puźno sje otzywam, bo misje ulóbjony lakjer do pasnogcji roslał i tydzjeń jósz mam doła stego powodó ale se myźle rze czeba waz kohane dziefczynki powitadź sertecznje Pszes ten lakjer ztraciłam hendź do rzycja i nje pisze tag czensto jag kjedyź, ale czytam waz i sje cjesze rze masz foróm taki popórarny jezd Papatki i całózki wam ol Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 22:52 Ty siem Ejrenka nie nartf. Ty ić jótro do sklepó i kóp sobie jakiź nofy rakier Diora za parem tysonczkuf. Gowa do góry. Bóziaczki i cmokazki!!! Aljowjóóó bardzo wery macz! ** Odpowiedz Link
eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 00:03 tak tak. tag srobiem jótro, dopsze mufiż pjecygó, tylko rzal mji sje z mojim starym pszyjacjelem rzegnadź i zamnjenidź go na nofy. tak tak... Odpowiedz Link
nonstop Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 09:25 najebrze lakiry som na Placu Pigalle, orass ó Charottsa, wjadomo Odpowiedz Link
eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 12:37 Ja se tęn kópiłam fkjoskó koło bótki spiwem... tak, mam miłe fspomnjenja. Posnałam ftedy misjaczga Odpowiedz Link
myszka_211 Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 19:08 Ejrenno ajlofó soł mać kohana ja Ć majla z lakjerem wyśle mój laptok tag potrawi wysyuać normalńe maue żeczy wienc wystarczy fćisnonć kontrol alt i dilejd i śe pojafi normalńe na klafjatusze. Ja mam dószo lakjeruf bo ostatńo byuam w Paryszu i se nakópiuam wienc pofjec tylko kolor. Odpowiedz Link
eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 29.07.04, 12:38 Kohana moja pszyjaciułko!!! Koham Cie wery barco!!! Pszyźlij mji prosze lakjer w kolosze tórkósowym ze słotymji trobinkamji i rurzowom poźwiatom, taki wież, mnjenioncy sje jak gfiaztki na njebje!!! Jórzem se skżynke otwarła i czekam!!! Dzienki barco cmokazki! Papatki kohaniótka! Odpowiedz Link