Dodaj do ulubionych

ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$$

26.07.04, 20:15
pszyjmiecie mje do klóbu?
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 20:18
      Dodam,ze znam tylko Myszkie211 i jezdem chetna poznadz Was wszysztkie ale nie
      wiem czy jezdem kól i trendi wystarczajaco.
      • biusciasta_aldona Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 21:14
        Ja tu ot niedafna bardzo terz nofa jezdem i nie fiem do końca czy to ja Cie
        powfinnam witadź na tym forómie. Ale mam nadzieje że to wciencie fybaczone
        zostanie pszes kozmogerlsy zadomofoine bardziej.
        Jezdeś kól barco, trędi a nafet stajli jak najbarciej. Intujicja kopieca mi to
        mufi. Jusz Cie lóbie, ciepło myśle o Tobie, całóje óstami wypomatkofanymi takom
        szminkom co śladóf nie zostafia.
        Pa pa cmokaski 102
        Fajna Aldonka
        • eressea Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 21:34
          Ja tesz nofa, ale Ciem pofitam smile)) bo to fajowe kozmo forómo jezd!
          Zafitałam tótaj by posnadź inne kozmogerlsy i kozmo bojuf terz.

Kisy forju kiss

Altono_bióździasta a ta szminka co ślatóf nie sostafia to ta co w oztatnim Cozmo
          reklamofali? Ja terz hce takom kópidź, ale nie fiem gdzie je spszedajom sad
          • dzika_mumia_z_bagien Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 26.07.04, 23:38
            Cheja biózdziasta Aldono! Ja rzem tu jusz dugo uzenduje, to Ciem witam we
            imieniu stalych bywalcuf te forum. Muwie Ci, ze nami daleko zajdzierz. Czymaj
            sie naz. Acha, i napisz zkond jezdes, bo to jezd weri important.
            • myszka_211 Annooooooo _Geras 27.07.04, 08:45
              Wielkie cmokazki i bóźaczki for ju, barco śęm ćeszem że do nas douonczyłaś,
              strarzńe dafno Će nie fićauam. Kohana, czój śe jak u śebje.
              Witam serdeczńe i barco śem ćeszem

cmokazki
          • biusciasta_aldona Pomatka tla Eressea'y 28.07.04, 21:04
            No nie pamietam czy f ostatnim Kozmo to było bo to takie grube pismo, tyle
            informacii, trótno fszystkie spamiętadź. A szminke to mi misiadżek w presentah
            kópił i nie kce pofieciec gdzie. Ale ja lópie parco wszystkie kozmogerlzy i
            Ciepie tesz i jak kcesz to ci pszyśle połofe droka pszyjacióko.
      • marrtawu Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 14:11
        ja jezdem nowa i tu i wogle w gazecie ale jurz powoli zaczynam rozpoznawac niki
        i Tfuj mi sie pszewijał po forumie. powitajmy sie oficjalnie <uździzg dłoni>.
        Jezdem Marta. Marta W. Miło mi poznadź w tak miłyh okolicznoździach, na tak
        miłym foróm.
    • anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 15:15
      O dzizas!!! dżenks lasencje! łał! kul! milo,ze mie zaakcetowawylyscie,postaram
      siem byc w deche pszyjaciulka i fokle best i kul. koham was kozmolasencjunie.
    • anna_geras Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 19:01
      ale roszczepana jezdem ze chej!!! nie napisalam zkond jezdem a jezdem z Gdyni
      bardzo trendi tego lata jest nad morzem!
    • eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 22:33
      Puźno sje otzywam, bo misje ulóbjony lakjer do pasnogcji roslał i tydzjeń jósz mam doła stego powodósad ale se myźle rze czeba waz kohane dziefczynki powitadź sertecznjesmile Pszes ten lakjer ztraciłam hendź do rzycja i nje pisze tag czensto jag kjedyź, ale czytam waz i sje cjesze rze masz foróm taki popórarny jezdsmile
      Papatki i całózki wam olsmile
      • piecyk.gazowy Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 27.07.04, 22:52
        Ty siem Ejrenka nie nartf. Ty ić jótro do sklepó i kóp sobie jakiź nofy rakier
        Diora za parem tysonczkuf.

Gowa do góry. Bóziaczki i cmokazki!!! Aljowjóóó bardzo wery macz! kiss**
        • eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 00:03
          tak tak. tag srobiem jótro, dopsze mufiż pjecygó, tylko rzal mji sje z mojim starym pszyjacjelem rzegnadź i zamnjenidź go na nofy. tak tak...
          • nonstop Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 09:25
            najebrze lakiry som na Placu Pigalle,
            orass ó Charottsa, wjadomo
            smile
            • eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 12:37
              Ja se tęn kópiłam fkjoskó koło bótki spiwem... tak, mam miłe fspomnjenja.
              Posnałam ftedy misjaczgasmile
              • myszka_211 Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 28.07.04, 19:08
                Ejrenno ajlofó soł mać smile kohana ja Ć majla z lakjerem wyśle mój laptok tag
                potrawi wysyuać normalńe maue żeczy wienc wystarczy fćisnonć kontrol alt i
                dilejd i śe pojafi normalńe na klafjatusze. Ja mam dószo lakjeruf bo ostatńo
                byuam w Paryszu i se nakópiuam wienc pofjec tylko kolor.
                • eirenne Re: ja tyz kcem byc waszom pszyiaculkom plissss$$ 29.07.04, 12:38
                  Kohana moja pszyjaciułko!!! Koham Cie wery barco!!! Pszyźlij mji prosze lakjer w
                  kolosze tórkósowym ze słotymji trobinkamji i rurzowom poźwiatom, taki wież,
                  mnjenioncy sje jak gfiaztki na njebje!!! Jórzem se skżynke otwarła i czekam!!!
                  Dzienki barco cmokazki! Papatki kohaniótka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka