myszka_211 09.08.04, 09:34 nioo ńestety jusz móśauam. ale se wypoczuam, mufje Wam byuo extra. no i jezdem najszenśliwsza na śfjeće bo mam kohaneko miśaczga i jezdem baaarco zakohana bo nafet byu se mno na mojej ćauce no i fajńe byuo a co u fas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: frućiuam s órlopa 09.08.04, 13:56 widamy sredecznie my tó terz siem stenskniliżmy, ale ale, nie o nas tó hodzi, powiec lepiej jag wyglonda Tfuj misiadżek i jagie ma auto?? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: frućiuam s órlopa 09.08.04, 14:07 I tszy ma komurke s polifoniom i wyźwietlaczem kororowym! Odpowiedz Link
myszka_211 Re: frućiuam s órlopa 09.08.04, 14:43 che he no muj miśaczeg wyglonda glamór barco. jezd wyzoki, ma pienkne oczy, czarne wuosy, śliczńe śęm óśmjecha, jezd barco miuy i hyba mńe koha i hce mjeć zemnom curke ńe fjem jaki ma zamohut bo jerzcze mńe ńe fjus ale hyba ma bez dahó nobo inaczejbym s nim ne byua a komurke ma stajli tako co to śe mjeści w tej mauek kjeszeńi ot spotni a cfonki tesz ma fajne Odpowiedz Link
eirenne Re: frućiuam s órlopa 09.08.04, 15:16 czeźć kohana!!!! fkońcó rześ wruciła, jag ja sje cjesze!!! i stakimi dobrymji wjeściami!!! gratulóje droga pszyjaciułko! cmokazki! Odpowiedz Link