bei 26.02.14, 19:05 Pofjedział mi misiaczeg Tag wjenc potadźcie mi kochane f co siem ubrać na zakópy by wjohy nie robić f tej stolicy malódkiej kapóstki. Pirzcie , bo nam foróm ómże. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wave32 Re: Jestę europosłę 03.10.14, 17:17 Jag to f co? Pshecierz wjesh rze naj warznjejsha zasada bżmi - sókięka ma być bes gury i bes dou! A aótko bes dahó mósi być! I to fshystko. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Jestę europosłę 09.10.14, 19:58 Prawdziwa dama zawsze wje jak sie ubrać niezalerznie czy jej men jes erłoposłę czy dyrektorę. Nierozumje takiego podejścia Bejko myślałam rze masz klase za wsze i wszeńdzie. Byłam nieras w Eruopje i jakoś niemjałam problemu z ubraniem sie. Weś tesz pod uwage rze ci posłowje czensto majom stare rzony i wjeśniacko ubrane. To im masz nażucać trędny pszeciesz a nie one tobje!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
wave32 Re: Jestę europosłę 15.10.14, 10:30 Oooo, Agó! Kozmici się zjerzdrzają sfymi aótkami bes dahóf Jag byuo na Sheshelah? Odpowiedz Link