Dodaj do ulubionych

Pytanie do gazeta.pl

28.10.11, 11:42
W jakim celu zamieszczacie co i raz jakieś tanie sensacje o osobniku znanym pod nazwą "agent Tomek" ? Promujecie toto czy jak?
Przecież ta persona już dawno powinna siedzieć w pierdlu za zmarnowane nasze,podatników pieniądze. Czy w wyniku jego działań przyłapano kogoś na korupcji? Trzy miliony wydane w barach i hotelach na "korumpowanie" poszły się j ebać a ta kanalia ma się dobrze i szczerzy wszem i wobec swoją zakłamaną gębę. Jakim prawem taki szczyl jest już na emeryturze i to dość dobrze płatnej? Czymże toto się zasłużyło?
Miała rację Pani Krzywonos mówiąc,że to DNO.
Obserwuj wątek
    • uu5.44 pytanie do nessuno 28.10.11, 11:44
      to jakis manifest odezwa czy w ogole toto co to jest?
      • nessuno Re: pytanie do nessuno 28.10.11, 11:59
        Nie,to nie jest żaden manifest tylko pytanie do osób odpowiedzialnych za to,co my czytelnicy oglądamy i czytamy włączając komputer. Moim zdaniem najwłaściwszym miejscem na publikację newsów o tym agencinie może być Plotek albo Pudelek, nie zaś poważny w sumie portal, jakim jest gazeta.pl.
        Chyba mam prawo zadać takie pytanie, bo to "mój" portal od lat i zwyczajnie nie życzę sobie tutaj takich "elyt" jak ta żałosna agencina.
        • uu5.44 po pierwsze - gazeta.pl to NIE jest powazny portal 28.10.11, 12:07
          " i dziwne, ze czytajac od lat("bo to "mój" portal od lat") sie tego nie widzi.

osobiscie wiem, ze gazeta.pl to brukowiec i wchodzac na gazeta.pl nie ma zadnego rozczarowania.
          polecam

po drugie - fk to juz ABSOLUTNIE nie jest miejsce na poruszania powaznych kwestii. wszystko przez nuiekonsekwetna, wybiorczą:)) moderacje, ktora nie potrafi w zaden sposob zdobyc autorytetu i zaprowadzic porzadku.

to forum sluzy do napie...nki, intrnetowego kozaczenia i wyladowywania frustracji.

nie ma tutaj nic merytorycznego
          • nessuno Re: po pierwsze - gazeta.pl to NIE jest powazny p 28.10.11, 12:13
            Ech, sprzeczać się z Tobą nie będę. Każdy ma prawo do swoich opinii i przyznam Ci rację w jednym. Wiele różnych for słuzy do nap dalanki i kozaczenia.
            W tym przypadku ani nie nap dalam, ani nie kozaczę i nie wylewam też swoich żalów i frustracji.
            Zwyczajnie się pytam, ot tyle i aż tyle:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka