Dodaj do ulubionych

IC PLAZA Firma imigracyjna-coś ktoś wie?

31.03.08, 22:27
Witam!!!
Mam do Was pytanie bo ostatnio kontaktowałem się z tą firmą(e-mail od nich: ic.plaza<ic.plaza@wp.pl>wink to było jakoś około połowy lutego, wcześniej do nich pisałem na e-maila i odpisywali w max. 2 tygodnie, a jak ostatnio wysłałem im wiadomość to nie ma od nich żadnej odpowiedzi. Wiecie może co się stało? Od nich strony internetowej nie znam, ale jak wpisałem w google.pl IC PLACZA to chyba pierwszy link jak kliknąłem to wyskoczyła chyba, ale nie jestem pewny, ich strona i pisało że mają robić jakieś zmiany i żeby zaglądnąć później.
Bardzo bym prosił aby ktoś to sprawdził. Bardzo mi na tym zależy. Byłbym bardzo widzęczny za jakąkolwiek pomoc z Waszej strony.
Pozdrawiam serdecznie!!!
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: -coś ktoś wie? 31.03.08, 22:53
      to jaki oni maja adres e-mialowy bo znalazlem z koncowka wp.eu .
      a i jak mozesz podaj ta strone .
      • pawlak73 Re: -coś ktoś wie? 01.04.08, 19:37
        Witam Cię Sylwek.
        To jest chyba od nich strona (ale nie jestem na 100% pewny):

www.icplaza.com.au/soon/default.htm
        Jak na nią się wchodzi to tam jest ramka z informacjami.
        A jeśli masz ten drugi e-mail od nich, ten co się kończy na eu, to bardzo bym Cię prosił podałbyś mi go. Naprawdę zależy mi na tym aby się z nimi skontaktować. Za jakąkolwiek pomoc bardzo dziękuję!!! (DZIĘKI SYLWEKsmile)
        Pozdrawiam serdecznie!!!
        • sylwek07 a teraz zobacz jaki maja adres e-mail 01.04.08, 20:01
          www.icplaza.com.au/soon/Contact_Us.asp
          ktos chyba sie pod nich podszywa bo zobacz z tej strony e-mail:

info@icplaza.com.au
    • sylwek07 tutaj masz adresy i telefon do tej firmy 01.04.08, 20:03
      praca.waluty.com.pl/index.php?strona=pokaz_oferte&id=13474
      masz ten drugi adres :ic.plaza@wp.eu
      • pawlak73 Re: tutaj masz adresy i telefon do tej firmy 01.04.08, 21:40
        No ja właśnie o tej firmie czytałem na forum, co jest w tym Płocku to podobno to
        oni sa fałszywi. Nie wiem jak z tamtą ale jak im pisałem to przy każdym odpisie
        mieli i podawali bardzo dużo cennych informacji. Nie wiem co się stało ale
        spróbuje do nich napisać. Potem napisze czy odpisali. Dzięki WIELKIE za pomoc
        Sylwek!!!
        Pozdrawiam serdecznie!!!
      • pawlak73 udało się nawiązać kontakt, dzięki wielkie Sylwek! 04.04.08, 15:49
        Dzięki Wielkie za pomoc, udało się nawiązać kontakt z tą firmą, jednak adres to ta końcówka wp.
        Jeszcze raz dzięki!!! Naprawdę mi pomogłeś.
        Pozdrawiam serdecznie!!!
    • ted3 Re: work permit 08.04.08, 00:12
      to jest pozwolenie na prace na czas określony i tylko u pracodawcy z którym masz
      podpisaną wcześniej umowę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka