kobraluca 17.09.09, 00:44 szukam dobrej jakosci vit B dla dzieci, w postaci plynnej, najlepiej w spray'u moze ktoras z Was polecic? znalazlam w necie duzo pochlebnych opinii o suplementach Isotonix, uzywala ktoras z Was? nadaja sie dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnihope Re: vit B dla dzieci 21.09.09, 21:25 czy chodzi Ci o konkretna vit B czy comlex? Odpowiedz Link Zgłoś
agnihope Re: vit B dla dzieci 23.09.09, 17:45 ja uzywam tej dla siebie i dziecka www.crohns.net/page/C/PROD/DNA1006 troche pali w jezyk jak kazdy spray.Tylko musisz przeliczyc ile 'psikniec" potrzebujesz dla dziecka.Dawka jest obliczona na czlowieka 180 lb czyli 1 psikniecie na 30 lb .Jesli dziecko jest mniejsze rowniez 1 psikniecie.Jest trudno przedawkowac vit B.Nawet ta ktora powinna wchlaniac sie przez blony sluzowe ust ulega czesciowemu zniszczeniu.Dodatkowo wystarczy troche stresu albo 1 papieros w obecnosci dziecka i juz po dziennej dawce. Swego czasu pracowalam w sklepie z witaminami jako konsultant:)wiec jezeli Ci ta nie bedzie odpowiadac poszukam czegos innego wsrod sprawdzonych firm:) Powodzenia.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: vit B dla dzieci 24.09.09, 02:49 dzieki Aga, kupie ten kompleks wiesz cos na temat suplementow Isotonix? www.marketamerica.com/ccmarketing/brands-214/isotonix.htm ponoc maja byc lepsze dzieki isotonic delivery, tylko ze ja nie mam pojecia co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
agnihope Re: vit B dla dzieci 25.09.09, 19:12 w 2004 roku mialam te witaminy...sama nigdy nie bralam bo byly wowczas drogie dla mnie a potem o nich zapomnialam.Ale osoby ktorym polecilam byly bardzo zadowolone!Dzieki za przypomnienie...Nie pamietam co oznacza slowo isotonic ale wchlanialay sie dobrze bo klienci czuli poprawe w samopoczuciu!Nie daj sie tylko namowic na filter do wody od nich.Drogi a jakosc jak z Home Depot!Pozdrowionka.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: vit B dla dzieci 26.09.09, 14:06 Aga,myslisz ze te vit nadaja sie dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
agnihope Re: vit B dla dzieci 29.09.09, 18:26 Owszem zmniejszasz tylko dawkowanie.Vitaminy ktorych nosnikiem jest woda warto podawac czesciej a w mniejszych dawkach. Odpowiedz Link Zgłoś