Dodaj do ulubionych

kilka pytan o J1

23.02.04, 11:41
tak czytam wasze wypowiedzi i cos mnie niepokoi. do tej pory myslalam ze
jedyna mozliwoscia dostania J1 jest branie udzialu w W&T ale z tego co tu
piszecie mozna sie o nia ubiegac samemu???????? a pozatym rok temu bylam na
W&T i teraz chce jechac na turystyczna jakie mam szanse ze dostane ta wize.
aha i jak bylam rok temu to bylo bardzo ciezko z praca wiec pracowalam na
czarno to co mam powiedziec jesli konsul zapyta mnie o prace:) z gory dz
za inf
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: kilka pytan o J1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:54
      nie wiem jakie masz szanse na wizę turystyczną,ale ja byłam na J1 2 lata temu i
      w tamtym roku starałam się o turystyczną ale niestety z odmową,byłam w takiej
      samej sytuacji jak ty z pracą,ale nie pytali mnie co robiłam,powiedz poprostu
      że nie było pracy i wróciłaś do domu,tak mi się wydaje,życzę ci powodzenia,może
      tobie dopisze szczęście,bo tam jest potrzebne:-)
      • Gość: Monia Re: kilka pytan o J1 IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 18:21
        A czy starajac sie o wize j-1 trzeba miec szczescie czy wystarczą papiery typu
        ds, legitymacja, index no i formularze....?Czy o j-1 to kwestia szczescia?Z
        jakich powodow moga nie dac?
        • madzia_v Re: kilka pytan o J1 23.02.04, 22:50
          ale wciaz nie mam odpowiedzi czy o j1 moge sie starac tylko uczestniczac w W&T
          czy moge isc o konsulatu i powiedziec ze chce j1:) ja wiem ze prosto zalatwic
          jest wszystko przez W&T ale nie usmiecha mi sie tyle znowu za to placic. chce
          wyjechac do chlopaka:) i moze powinnam wogole teraz zaczac sie o wszystko
          starac i jak mi odmowia to sprobowac wtedy na W&T ale tez marne szanse. ogolnie
          z tymi wizami to straszna lipa:(
          • Gość: Madzia Re: kilka pytan o J1 IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.04, 20:44
            nie mam pojęcia czy możesz starać się bez pośrednictwa biura o J1,wiem tylko że
            nie jest łatwo potem o turystyczną,masz większą pewność że dostaniesz się tam
            jadąc do legalnej pracy,pozdrawiam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka