IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:02
Zostałem wylosowany w dV 2004 jednak dokumenty odesłałem dopiero w
listopadzie 2003, mój numer to EU2''', czekam na odpowiedź od nich i coś nie
mogę się doczekać, czy ktoś może mi powiedzieć czy mam czekac dalej czy też
olać bo i ak nic nie przyślą?
Obserwuj wątek
    • Gość: gr Re: DV 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:10
      Trudno dać Tobie jednoznaczną odpowiedz. Ja również jestem uczestnikiem i
      czekam (ale u mnie bliżej niż dalej). Do maja są rozpatrywane wnioski do nr
      20000. W poprzedniej edycji znajomy wysłał w październiku i obecnie jest w USA.
      To zależy jaki masz nr.
      • Gość: Leponen Re: DV 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 00:45
        Dzięki w każdym razie za odpowiedź.Mój numer tak jak napisałem jest z drygiego
        tysiąca tzn. te numery były obsługiwane we wrześniu.
        • Gość: gr Re: DV 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 11:38
          Posłuchaj, czy wysłałeś do KCC e-mail (podany na dole w liście gratulacyjnym)
          z zapytanie kiedy twoja sprawa będzie rozpatrywana?
          Przed chwilą oglądałam oficjalną stronę Ambasady w W-wie i jest tam bardzo
          wiele niskich nr. Powiedz, dlaczego Twoj nr był we wrześniu jeżeli loteria DV-
          2004 rozpoczęła się w październiku?
          • Gość: Leponen Re: DV 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:10
            Pomylilem się, faktycznie mój numer miał być w październiku. Wysyłałem im już
            tam chyba z 7 maili i za każdym razem mi odpisywali żebym był gotowy że za 10 -
            12 tygodni będą coś mi mogli powiedzieć o spotkaniu, też dzwoniłem tam miesiąc
            temu i mi powiedzieli ze wszystko ok tylko coś mi może powiedzą za 6 tyg. tak
            więc chyba nie mam co polegać na ich zdaniu.
            A nie wiesz może czy jest gdzieś lista ze z numerami na spotkania ale w
            Krakowie?
            • Gość: gr Re: DV 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:46
              Sory, ale nie znam do Krakowa żadnej strony internetowej. Są firmy
              konsultingowe, które może znają oficjalne strony Ambasady w Krakowie. Podaję
              adres jednej z nich www.go2usa.pl -to biuro z Łodzi.(Tam jest podany nr
              telefonu, zadzwoń zapytaj się-ja trafiłam na bardzo miłą Panią, która udzieliła
              mi wyczerpujących odpowiedzi).Pozdrawiam
              • magda_ana Re: DV 2004 04.06.04, 14:26
                W Krakowie nie obsluguja DV wnioskow. Tylko w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka