Dodaj do ulubionych

Fajny Hotel w Miami- czerwiec

IP: 83.238.10.* 22.02.11, 16:58
Wybieramy się w podróż poślubną na Florydę, a dokładnie do Miami. Czy może ktoś polecić jakiś przyjemny hotel blisko plaży?

Obserwuj wątek
    • Gość: hotelarz Re: Fajny Hotel w Miami- czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:18
      W Miami Beach będziecie bliżej plaży. Na podróż poślubną najlepszy będzie Fontainebleau
      www.fontainebleau.com/
    • sowa_46 Jezeli juz koniecznie czerwiec.... 10.03.11, 03:56
      to poczatek miesiaca, potem zaczynaja sie pogodowe "histerie" a czasami huragany.
      Bylismy w koncu listopada 2010 w Key Largo, pogoda rewelacyjna, 25-28 st.C, woda 24st.C,
      ocean jak jezioro, spokoj, cisza i mozna spokojnie siedziec w cieniu drzew, o tym wszystkim zapomnij w takich miesiacach jak lipiec i sierpien, wtedu nie da się przebywac na zewnatrz, nie wiem jak jest w drugiej polowie czerwca, planujemy pobyt na Florydzie od 15-go maja, klka dni, potem wyruszamy w kierunku NY wzdluz wybrzeza. Wyszlo tak bo nie wszyscy moga miec urlop w tym samym czasie. Milego wypozynku.
      • Gość: m. Re: Jezeli juz koniecznie czerwiec.... IP: *.aster.pl 11.03.11, 10:46
        byliśmy w zeszłym roku w pierwszej połowie lipca w Miami, pogoda była super przez cały tydzień:)
      • Gość: Tomo Re: Jezeli juz koniecznie czerwiec.... IP: *.merinet.pl 31.01.12, 21:15
        Tia, jasne. I jeszcze erupcje wulkanów...
    • sylwia86zaw Re: Fajny Hotel w Miami- czerwiec 10.01.12, 13:05
      Bardzo fajny obiekt, godny polecenia, można go obejrzeć w serwisach video. Ja bawiłam się rewelacyjnie, przejrzałam go, czytałam wszystkie informacje o nim, super sprawa. Polecam podroznik.tv/hotele/666/Miami
      • Gość: Arthur Re: Fajny Hotel w Miami- czerwiec IP: *.vs.shawcable.net 19.01.12, 17:20
        Dobra pochwalilas sie ze jedziesz do Miami a teraz wejdz na internet i sobie sama poszukaj bo
        znajdziesz tam setki a moze i tysiace stron przez ktore mozesz dostac wszystkie informacje na temat hoteli i zrobic tez rezerwacje
        • Gość: frequentflyer Re: Fajny Hotel w Miami- czerwiec IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 18:05
          tylko że ten jej obiekt to Hotel Miami, jak sama nazwa wskazuje mieszczący się w Hiszpanii!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka